Zepx Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 1)As dori ca cel putin o invazie de goldeni sa fie anunta pe zi, random.2)La Sea Worms sunt niste dropuri inutile cum ar fi Small Axe, Apple sau Halloween Pumpkin. Nu cred ca cineva vine in Arena sa caute asa ceva.3)La Chaos Castle de exemplu nu prea vine nimeni, propun sa se scada radical dropurile la Jewel of Chaos(oricum rata de drop e mare), si cred ca atunci LinkManiacii vor participa mult mai des la Chaos Castle.Vreau sa stiu ce parere aveti voi, maniacilor. :> De asemenea, rog adminii sa tina cont de aceste idei, si sa le aplice cat mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiocel Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 1)As dori ca cel putin o invazie de goldeni sa fie anunta pe zi, random.2)La Sea Worms sunt niste dropuri inutile cum ar fi Small Axe, Apple sau Halloween Pumpkin. Nu cred ca cineva vine in Arena sa caute asa ceva.3)La Chaos Castle de exemplu nu prea vine nimeni, propun sa se scada radical dropurile la Jewel of Chaos(oricum rata de drop e mare), si cred ca atunci LinkManiacii vor participa mult mai des la Chaos Castle.Vreau sa stiu ce parere aveti voi, maniacilor. :> De asemenea, rog adminii sa tina cont de aceste idei, si sa le aplice cat mai repede.1.O idee ff buna2.Cine vine in arena sa strnga iteme in afara de jwl si symboluri pt kalima? :blink: 3.Mie nu mi'a picat niciodata chaos , pica soul/bless Mai degraba sa scada putearea lighting a mobilor din cc , sa nu mai cadem asa rpd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi_bandit Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 1)As dori ca cel putin o invazie de goldeni sa fie anunta pe zi, random.2)La Sea Worms sunt niste dropuri inutile cum ar fi Small Axe, Apple sau Halloween Pumpkin. Nu cred ca cineva vine in Arena sa caute asa ceva.3)La Chaos Castle de exemplu nu prea vine nimeni, propun sa se scada radical dropurile la Jewel of Chaos(oricum rata de drop e mare), si cred ca atunci LinkManiacii vor participa mult mai des la Chaos Castle.Vreau sa stiu ce parere aveti voi, maniacilor. :> De asemenea, rog adminii sa tina cont de aceste idei, si sa le aplice cat mai repede.1. idee buna..invazia asta e naspa..dar a zis dragosh ca are lucruri mai importante de facut precum bug-urile2. pai cam ce ai vrea sa pice..ca sunt doar de delimitarea spoturilor..nu stiu..3. pro,dar oricum e destula lume cred.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Ai fost vreodata in CC (Chaos Castle)? Nu se numeste asa pentru ca acolo pica chaos :))Si sincer, la fiecare event CC sunt minim 5-7 persoane acolo si ramane doar 1 care e cel mai mare (dupa 5 secunde). Lumea in CC se duce mai multa dupa ancient. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepx Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 1. idee buna..invazia asta e naspa..dar a zis dragosh ca are lucruri mai importante de facut precum bug-urile2. pai cam ce ai vrea sa pice..ca sunt doar de delimitarea spoturilor..nu stiu..3. pro,dar oricum e destula lume cred..Nu cred ca dureaza asa mult sa efectueze aceste modificari. :DAi fost vreodata in CC (Chaos Castle)? Nu se numeste asa pentru ca acolo pica chaos :))Si sincer, la fiecare event CC sunt minim 5-7 persoane acolo si ramane doar 1 care e cel mai mare (dupa 5 secunde). Lumea in CC se duce mai multa dupa ancient.In Chaos Castle am fost numai dimineata, si erau putini, dar oricum Jewel of Chaos pica prea des, cat despre celelate modificari, ce parere ai? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic).Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepx Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic).Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata.Atunci scoate toate dropurile de la Sea Worms, cat despre invazie, nici macar random dar anunta, odata pe zi? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biggles Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata.Cu toate ca la inceput am fost impotriva... acum sunt 100 % deacord cu acest lucru. sper sa nu se modifice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenesh Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 "Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata."Ti se parea ca valoreaza cam putin ?O sa ajungem la un moment dat sa nu mai avem iteme de bagat pentru aripi lvl 2 :|In plus si la urma urmei, cc-ul si invazia era atractia jocului, daca nici pe acestea nu le puteti oferi, pentru ce mai jucam? Pentru statul in party? PLICTISITOR! Sunt foarte dezamagit de aceste decizii.. cc la 2 ore si invaziile anapoda. Stiu ca voi doriti sa fiti mai speciali, un server aparte, dar nici chiar in halul asta...Ps. Cei ce nu au party, inainte faceau o invazie, un cc.. acum.. sunt obligati sa iasa din joc ca na.. nu vor sta 3 ore sa caute un party pentru un amarat de joc unde adminii iti strica buna dispozitie. (No Offence)"Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic)."Aceeasi porcarie, ai stat vreodata la party pe spoturile cu Hero? Primesti maxim 13k exp in perfect party si sunt mobi mai putini ca in Kalima! Daca tie ti se pare normal pentru un spot in Arena unde mobii sunt de 2-3 ori mai puternici ca cei din Kalima iti pot spune doar ca "ESTI OK" *(Buna mentalitate detii)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 "Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata."Ti se parea ca valoreaza cam putin ?O sa ajungem la un moment dat sa nu mai avem iteme de bagat pentru aripi lvl 2 :|In plus si la urma urmei, cc-ul si invazia era atractia jocului, daca nici pe acestea nu le puteti oferi, pentru ce mai jucam? Pentru statul in party? PLICTISITOR! Sunt foarte dezamagit de aceste decizii.. cc la 2 ore si invaziile anapoda. Stiu ca voi doriti sa fiti mai speciali, un server aparte, dar nici chiar in halul asta...Ps. Cei ce nu au party, inainte faceau o invazie, un cc.. acum.. sunt obligati sa iasa din joc ca na.. nu vor sta 3 ore sa caute un party pentru un amarat de joc unde adminii iti strica buna dispozitie. (No Offence)"Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic)."Aceeasi porcarie, ai stat vreodata la party pe spoturile cu Hero? Primesti maxim 13k exp in perfect party si sunt mobi mai putini ca in Kalima! Daca tie ti se pare normal pentru un spot in Arena unde mobii sunt de 2-3 ori mai puternici ca cei din Kalima iti pot spune doar ca "ESTI OK" *(Buna mentalitate detii)!nu puteai sa spui ca ramanem fara iteme de aripi lvl 2 mai devreme ? dadui 4 din cele 5 iteme obtinute de la goldeni azi-dimineata unui sm din atlans...:beer: (nu regret , am gasit 2 +2 si 3+3 )ccu....in cc 1 si 6 e bataia mare...in rest e cam gol...cu cc la o ora pica mai des ancient in cc decat in lot...ti se pare normal ? :hair: daca party ti se pare plictisitor , dai solo pe spot sa vezi ca nu ai curaj sa te uiti in alta parte 2 minute... :bananadance2: acum cei care nu au party sunt si mai avantajati pentru ca se plimba pe harti si gasesc goldeni...inainte degeaba se plimbau ca stia toata lumea la cat e invazia si multi(peste 10 rr ) plecau de la spoturi ca sa omoare goldeni..treaba cu adminii...in afara de vreo 2-3 , restu sunt PREA de treaba ca sa se incurce cu unii de pe serveru asta...:tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenesh Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 "ccu....in cc 1 si 6 e bataia mare...in rest e cam gol...cu cc la o ora pica mai des ancient in cc decat in lot...ti se pare normal ?"Da mi se pare foarte normal tinand cont ca in lot este doar o alianta iar in cc sunt restul jucatorilor + alianta ce detine lot-ul.In cc1 e bataia mare? De cate ori am fost in cc1 dropul-urile cu care am fost rasplatit au fost Soul/Item ne exc. Nu prea ai idee despre ceea ce vorbesti presupun... "acum cei care nu au party sunt si mai avantajati pentru ca se plimba pe harti si gasesc goldeni...inainte degeaba se plimbau ca stia toata lumea la cat e invazia si multi(peste 10 rr ) plecau de la spoturi ca sa omoare goldeni.."Spune-mi un singur om care prefera sa se plimbe de nebun o ora intreaga ca sa gaseasca un golden tinand cont ca are sanse minime sa gaseasca unul. Referitor la numarul de rr-uri, nu este relevant.. atata timp cat ai poza cu goldenul singur si il poti omora.. "treaba cu adminii...in afara de vreo 2-3 , restu sunt PREA de treaba ca sa se incurce cu unii de pe serveru asta..."Nu a adus nimeni vorba de "ce admini de treaba avem" eu sunt nemultumit de aceste 2 lucruri si incerc sa ma fac inteles in scopul de a reveni la normal, atata tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Da mi se pare foarte normal tinand cont ca in lot este doar o alianta iar in cc sunt restul jucatorilor + alianta ce detine lot-ul.In cc1 e bataia mare? De cate ori am fost in cc1 dropul-urile cu care am fost rasplatit au fost Soul/Item ne exc. Nu prea ai idee despre ceea ce vorbesti presupun...Nu uita ca pentru lot u ala se bat cateva aliante...e un privilegiu... edit : sa nu mai precizez ca in lot sunt mai multi jucatori decat in cc6 ( multi intreaba daca e x sau y si daca da , ies din cc...)Spune-mi un singur om care prefera sa se plimbe de nebun o ora intreaga ca sa gaseasca un golden tinand cont ca are sanse minime sa gaseasca unul. Referitor la numarul de rr-uri, nu este relevant.. atata timp cat ai poza cu goldenul singur si il poti omora..Eu azi dimineata nu am avut party . Asa ca am dat o tura pe fiecare harta...am avut noroc si am gasit 2 goldeni +2 si 3 goldeni +3 ... si tu poti face asta :right: Nu a adus nimeni vorba de "ce admini de treaba avem" eu sunt nemultumit de aceste 2 lucruri si incerc sa ma fac inteles in scopul de a reveni la normal, atata tot.raspund tot cu un citat un amarat de joc unde adminii iti strica buna dispozitie.p.s : Sa traiti bine ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytro69 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Lenesh are dreptate pe undeva..uite eu caut party de 3 zile..SM lvl 340 si nu am primit nici daca am vrut sa stau on .. Regula veche cu party obligatoriu era ideala pentru ca puteau toti sa creasca.. . Este un joc si voi ati spuso , dar deja vad ca limita jocului trece..sa stai noptile la party? zile nedormite? Mi se pare o prostie foarte mare :blink: . Am un prieten pe care la luat salvarea din cauza acestui joc :error: :error: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 da e naspa ...dar vad ca esti in cdcd , care au reusit performanta de a avea party pe spot firegolem numai cu ally ... stii ce ai putea sa faci ? lasa afk aida si dute in vacanta...;) :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytro69 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Eu vreau sa pun accent pe timpul acordat jocului :-? Care mai e placerea? Satisfactia? Sa stai ca nebunu ore in sir , ore in sir intr-un party pe care de abea il gasesti daca nu ai un guild bun ? Si nu vorbeam de mine in special cavalere vorbeam la general..;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 din ce spui tu...crezi ca era mai bine fara spoturi , cand toata lumea se plimba si nu statea afk prea mult...ai si tu dreptatea ta...acuma cine se apuca, daca are sm nu gaseste pt , daca are mg trebe sa creasca singur , daca are dl mai sunt inca 10000 , daca are bk trebe sa caute pt toata ziua si mai ramane elf...care inca se mai cauta...Concluzie : rr db =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytro69 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Nu ma frate ..nu ma intelegi.. Vorbesc de regula cu party,nu spun ca e rau cum este acum ..pur si simplu este o parere de a mea..nu o sugestie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepx Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 Ati cam derivat de la subiect, sigur, nimanui nu ii place sa caute de nebun goldeni si sigur ca jucatorii mici gasesc greu party, dar daca s-ar anunta macar odata pe zi invazia, poate jucatorii mai puternici ai lasa spoturile sa nu rateze ocazia pe care (probabil) au asteptat-o o zi intreaga, si aunci astia mai mici ar printe si ei un party, oricum ei nu ar face fata la goldeni, nu cred ca cer prea mult prin a fi anuntata o invazie pe zi random, sau macar creste-ti numarul de goldeni la 6 sau 7 daca nu o sa anuntati deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherhod Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 .1 daca stau pe ceas 3 ore on si stau lorencia unde ar trebui sa apara goldeni fi sigur ca din 3 una tot o iau , deci contra...2 La Sea Worms , astia sunt facutzi sa delimiteze spoturile ti-a mai explicat mai sus ija...nu ma deranjeaza....3 ....ar trebui sa dispara o perioada de timp cob-urile :D , pentru ca uni au stricat piatza ...10 cob valoreaza c-am 2 poh parerea mea chiar si mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepx Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 .1 daca stau pe ceas 3 ore on si stau lorencia unde ar trebui sa apara goldeni fi sigur ca din 3 una tot o iau , deci contra.. Nu stiu de ce ti se pare ca o invazie anuntata random, e o cerinta asa de mare, eu inteleg ca vor sa stanga cureaua dar nici chiar asa, si nu cred ca cineva i-ar conveni sa stea 3 ore doar pentru un 1-2 bok-uri, si poate nu pica ceva bun, stam noi destul sa facem level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 ^_^ cati goldeni am prins eu facand plimbari cand ma plictiseam sa stau la party , dadeam o tura , ma intorceam la pt...mai stateam o ora , 2 , iar dadeam o tura...propun sa se bage exile cu inca cateva spoturi si o limita de lvl decenta . :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomeey Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 "Ca sa crestem preturile bok-urilor este ai bine cum e acuma invazia, random si neanuntata."Ti se parea ca valoreaza cam putin ?O sa ajungem la un moment dat sa nu mai avem iteme de bagat pentru aripi lvl 2 :|In plus si la urma urmei, cc-ul si invazia era atractia jocului, daca nici pe acestea nu le puteti oferi, pentru ce mai jucam? Pentru statul in party? PLICTISITOR! Sunt foarte dezamagit de aceste decizii.. cc la 2 ore si invaziile anapoda. Stiu ca voi doriti sa fiti mai speciali, un server aparte, dar nici chiar in halul asta...Ps. Cei ce nu au party, inainte faceau o invazie, un cc.. acum.. sunt obligati sa iasa din joc ca na.. nu vor sta 3 ore sa caute un party pentru un amarat de joc unde adminii iti strica buna dispozitie. (No Offence)"Sea worms suntr pentru a delimita spoturile (nu trebuie sa dea nimic)."Aceeasi porcarie, ai stat vreodata la party pe spoturile cu Hero? Primesti maxim 13k exp in perfect party si sunt mobi mai putini ca in Kalima! Daca tie ti se pare normal pentru un spot in Arena unde mobii sunt de 2-3 ori mai puternici ca cei din Kalima iti pot spune doar ca "ESTI OK" *(Buna mentalitate detii)!cand urlam pe la sugestii sa se puna spoturi cu mobi puternici pe spoturile din arena spuneati ca sunt nebun. acum ati ajuns iar la vorba mea si ma bucur ca-mi dati dreptate :) ce era daca s-ar fi lasat mobi puternici de la inceput? acum toata lumea ar fi putut sa creasca in voie. ma rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavaleru_luminii Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 am zis noi ca ai dreptate ? nu recunoastem nimik :crazy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
necaz Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ridicam piata cat vrem ma pt k doar noua ne mai vine ancientpoftim cultura.. si mai spuneti ca este buna configuratia serverului :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavalerul_luminii Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 poftim cultura.. si mai spuneti ca este buna configuratia serveruluice sa i zici...are dreptate omu...:despair: Link to comment Share on other sites More sharing options...