Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest NuTzu^

O Problema !

Recommended Posts

deci .... eu am calcul deschis de o saptamana si 3 zile .... nu am luat d/c deloc .... aseara ... adik ... azi dimineatza pe la ora 1:45 cand mi`am folosit punctele(credit) sa mi se mareasca exp`ul ... dupa 2 ore si ceva am luat d/c ..... De Ce ? pana acuma sa nu iau d/c si cand folosesc creditul ... sa o patesc ... tare curios :) sper sa se rezolve problema :) :comp2:

SI cei care au mai patit`o sa posteze si ei :)

Multumesc Anticipat : :tiphat:

da am de la RDS ... da pe messenger dc nu mi`a fost iesit ?

de pe mess nu stiu de ce nu ti-a iesit. ideea e ca a cazut netul (pe mu) la mai multe persoane din toata tzara. daca ai de la RDS net, e clar. ai avut aceeasi problema care am avut-o noi.

deci .... eu am calcul deschis de o saptamana si 3 zile .... nu am luat d/c deloc .... aseara ... adik ... azi dimineatza pe la ora 1:45 cand mi`am folosit punctele(credit) sa mi se mareasca exp`ul ... dupa 2 ore si ceva am luat d/c ..... De Ce ? pana acuma sa nu iau d/c si cand folosesc creditul ... sa o patesc ... tare curios :) sper sa se rezolve problema :) :comp2:

SI cei care au mai patit`o sa posteze si ei :)

Multumesc Anticipat : :tiphat:

IPB Image

Odata ce ai luat d/c ai pierdut punctele acelea GMO. Nu le poti recupera. Nu-i vina noastra ca ti-a picat tie internetul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...