Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest QCD

Cazador

Recommended Posts

Guest Cyrano de Bergerac
Posted

:tiphat:

Posted

Boon!!!In primul rand salutare tuturor.I al doilea rand nu mai vreau sa vad juma de pagia goala))).In al treilea rand e tare sexoasa tipa aia de la counterstrike .)))))).In al 4-lea rand Lucy vezi ce recrutari maif aci pe acolo :P:P.Pup dulce ca nu am timp sa intru pe mess!!!Spor tuturor la lvl si sper sa ne revedem cat mai rapid asta daca va mai amintiti de mine :))

app Cyrano te poti identifica sa vad daca te iau sau nu in guild?

Posted

wiliiiiiii mai stai cu noi 2-3 min.am mai bagat un dl si o elfa in guild:D -=Vana=- si rasfatata,aa si un mg kill sau cv de genu a zis nub de ryuk k e pretenu lui:)).pooopz si la tine:)

Fast Reply

hai mai rpd cu revenirea k dilaii astia trag de mine toata ziua

si toata noaptea:)))a fost srv oprit am luat k 7 mare:D

iute de mana la 6 dimineatza rupta de somn:|

Guest Cyrano de Bergerac
Posted

sal will :)

Guest Cyrano de Bergerac
Posted

da ce'avetzi ma cu mine..:P fac si io spam+ ca trebuia sa verific si io noua poza de la semnatura:P

Posted

pai ai zis k vrei in guild nu?spune-ne si noua cine esti ...etc char..lvl...rr...guild...ally...ani...sex...oras...

si mai vezi tu ce mai zici=))

Posted

Felicitari ptr spot bafta la rr si lui willow si la VALHERU si salutari si la nubul de Ryuk .P:P.App donsoara mai joaca si elfa cand nu ai ce face :)) Merge invatzatul?? Recrutari ti-am zis doar ca ai mana libera,aici am intrat oleak sa ma relaxez :))

Posted

O seara buna tuturor si o saptamana placuta :P sper sa ne revedem! Atentie ca cine nu intra pe forum sa faca activitate ia avertisment(se plateste cu pkpk la Lucy )

Posted

Daca ma asteptati cat mai repede sa revin inseamna ca sunteti nemultumiti de noul willow :)) pkp cum intra pe contul ei care aveti nemultumiri:P

Posted

Salut doruletz dar Cedryk avea ares enjoy parca?? oricum va salut si as dori sa stiu tu cine esti?

Posted

pai in joc ThuG . de vreo 4-5zile mai luat :D sau nu erai u ? hmmm

Salut si welcome:)) eu am cateva saptamani bune de cand nu mai joc dar oricum esti binevenit in guild shtie sefa ce face acolo :P:P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...