Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest QCD

Cazador

Recommended Posts

Guest ares_enjoy
Posted

mz DRM mam inselat eu... maine am bacu la romana oral.. intre 12-12 juma tineti`mi pumnii :D

Guest ares_enjoy
Posted

nb lume!!! maine am oralu la romana :-s

Posted

cu parere de rau eu voi iesi din guild

santem 5 6 oameni on zilnic restu undes

spor celor care raman si ms pt companie

eram sigur..ca asa se intampla..toti o sa iasa din guilda .....nimeni nu intelege ca willow nu are calc:(

spor baieti

eram sigur..ca asa se intampla..toti o sa iasa din guilda .....nimeni nu intelege ca willow nu are calc:(

spor baieti

decat sa iesim toti asa...sa o refaca cineva si gata...de cat sa se destrame guilda

Guest ares_enjoy
Posted

salutare :D:D vineri plec in poiana pana duminica aveti grija ce faceti :P

Guest fulger_x
Posted

salutari intradevar ar trebui refacuta guilda cel putin pt moment pana revine willow k nare sens asa avem 2 spoturi k7 dar santem doar 5 on #-o

Guest ares_enjoy
Posted

am revenit!! tin sa va zic k a fost destrabalare maxima!!!! traiasca Poiana Bv!!! :D

Guest ares_enjoy
Posted

cam pustiu si pe aici si prin guild..

Guest ares_enjoy
Posted

nup absolut nik de nimeni... suntem 3 on :|

Guest ares_enjoy
Posted

guild REFACUT! fulger_X noul GM

guild name Camora

deci va asteptam :)

Guest fulger_x
Posted

nare rost asa cand va reveni willow e altceva daca va mai reveni am avut rabdare dar am ramas exact 3 :beer: toti sau impartit in guilde nare nici un sens bafta la toata lumea si distractie placuta in continuare spor la liniute/lvl/rr :tiphat:

Posted

salutari intradevar ar trebui refacuta guilda cel putin pt moment pana revine willow k nare sens asa avem 2 spoturi k7 dar santem doar 5 on #-o

neatza asa sa faceti :)) e mai bine sa refaceti ... totul este sa va intelegeti intre voi eu nu stiu daca mai revin joaca de moment altcineva pe cont

Guest ares_enjoy
Posted

Cazador sa spart will... am plecat toti care cum pe unde..asteptam revenirea ta :)

Posted

will imi pare bine ca te vad macar pe forum :) cat despre joc sa ne anunti te rog cand revi pe bune si vedem ce facem :) app cine e pe cont?

Posted

neatza asa sa faceti :)) e mai bine sa refaceti ... totul este sa va intelegeti intre voi eu nu stiu daca mai revin joaca de moment altcineva pe cont

Hello Will, nice to see u }{

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...