Guest QCD Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Buna seara!Se mai pot face recrutari?Pot sa las un cv:P?Na seara! lasa un cv si mai vedem .P:P
mihaitza20 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Sunt Muse Elf lvl 315Nick:pTu|(|)Vreau sa ma alatur guildului vostru deaorece caut un grup unit pentru o socializare frumoasa!Am 17 ani,sunt din BucurestiJoc constant in jur de 10 ore pe zii mai mult seara
Guest QCD Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Na seara tuturor! 1.felicitari ptr ss a Crypted2.welcome minorule si daca nu stiam asta e3.cine mai da rr cine mai da Y?4.cine era pe alessandra la preluare?5.Lucy ai grija sa nu se simta lipsa mea ca te pap de vie6.Ryuk sa o ajuti dreq pe fata cand ai timp...ca stiu ca tocesti de rupi:P:P(SPOR)7.DRM unde ai auzit de stationare in kanturu???(sau daca e mai nou scuze)Sunt Muse Elf lvl 315Nick:pTu|(|)Vreau sa ma alatur guildului vostru deaorece caut un grup unit pentru o socializare frumoasa!Am 17 ani,sunt din BucurestiJoc constant in jur de 10 ore pe zii mai mult searaADMIS(weolcome)dai pm la willow sau Lucy si zici sa te ia in guild ca ai aprobarea mea(in caz ca nu stii real willow nu joaca o perioada)
mihaitza20 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 oke ms mult si Bine V-am Gasit!Imediat ce vor fi online willow sau Lucy intru si eu.
cyborgGod Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 lasa ca in seara asta mai e crima si violuri apoi pauza un pic :)) Welcome celui nou Ps: willi admis ai scris :))am citi admins welcome ..zic wtf apoi lol
DRMBoy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nu stiam ca nu exista stationare decat in arena :( re loome si ntz :)
cyborgGod Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 servus si tie :D da cat ai umflat? :D and read REGULAMENT LINKMANIA sectiune Informatii :D
Guest ares_enjoy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 neatza ... :D:D baga baga cyborg..toceste acol :))
kickme Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Buna seara tuturor!Cum merge treaba pe la noi?hai,hai,mai cu viata pe aici va rog:D
kickme Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 se pare k pTu|(|) nu mai doreste sa intre in guild :blink: trb lui/ei.Salutare si o zi frumoasa la toata lumea v-a doreste Gabytza:)sa ne auzim cu bine in joc
kickme Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Salutare tuturor,si imi pare rau dar eu o sa fiu foarte rar in joc.numai am timp de el:|.spor tuturor la lvl si liniutze.Lucy&willow out