Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KiluMeu

In atentia adminului TheMask

Recommended Posts

Aveam impresia ca admini sunt persoane cat de cat competente.

La plangerea http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=331324 ,era chiar asa de dificil sa te uiti in tabelul de caractere, bifai dark lord si ordonare dupa nume (pag 131) iar cand ajungeai la Supremul vedeai ca nu exista dar exista Supremu| . Uau! Ce descoprire! Cred ca si eu as putea fi admin, chiar mai bun .

ca sa nu mai zic ca daca chiar se uita cineva la printul cu pk se vedenumele scris clar Supremu|

Stiu ca ai sa ma iei cu argumentul ca in regulament scrie clar "infractiune+invinuit" , dar voi adminii nu puneti accent pe acest lucru . Uitativa cate plangeri sunt fara numele invinuitului,si voi tot le luati in considerare. eu vam si sugerat acest lucru acum ceva timp, voi ati spus da, si da a fost http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=322065

Nu o luati ca un front ,ci doar va rog sa intelegeti ca voi adminii aveti o oarecare responsabilitate,sunteti ca un fel de impartitori ai dreptatii.

Poate ca o sami dati o pedeapsa ca vam luat prea tare, dr sper ca pe viitor veti fi mai atenti si sa respectati ce spuneti si ce scrie in regulament.

Link to comment
Share on other sites

Aceste lucruri se pot spune pe PM. Este o greseala, cu totii gresim. Fiecare Moderator/GM este tras la raspundere pentru faptele si greselile lui de catre cine trebuie. Nu trebuie facut acest lucru ca o sugestie.

Cu siguranta se va da un verdict corespunzator si corect acelei plangeri.

Multumim pentru atentionare si o seara placuta in continuare !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...