Jump to content
TheodorescuS

Ce faci cand te enervezi ?

Recommended Posts

Posted

Acum cativa ani m-am enervat cand a jucat steaua cu midlasbrow si am ramas fara telecomanda de le televizor ... :sef:

Vroiai sa spui middlesbrough :D :D

Eu din momentu golului de 4-2 am inceput sa il injur pe macarrone ala de i-am umplut tot frigiderul, si lui si neamului din care face parte :))

încep moderarea pe forum :D

chiar asta faci? :))

Eu de obicei cand ma enervez incerc sa raman calm. LoL =))

Fac tot posibiul sa nu se treaca la fapte.

Guest bomboanacuciocolata
Posted

nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? :banghead::banghead::banghead: .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa! :hair:

Posted

nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? :banghead::banghead::banghead: .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa! :hair:

BLOG ALARM

Posted

Nu ai gasit un mod mai bun de a-ti promova blogul?

Posted

Marj avar' !!

Posted

Cand ma enervez si o am pe sormea ii fac ceva ei sau daca nu , fluier :))

Posted

[irony]

Cand ma enervez injur si sparg in dreapta si in stanga, apoi bag una de suflet de la Salam si ma calmez cum se calmeaza pruncul la sanul mamei[/irony]

ot: injur, apoi imi trece

Posted

Ce fac cand ma enervez . poi incerc pe tot posibilul sa ma calmez oarecum ,:) dar uneori imi scapa nervi pe sub "picioare'' dar ma calmez cu un jok sau o plimbare pe afar cu bitza :D

Posted

Cand te enervezi reactionezi cu cap si usor usor te calmezi ?

sau

Bati, rupi si injuri pe oricine e in cale :)) ?

sau daca nu

Cum faceti? :D

nu ma enervez prea des dar cand o fac incerc sa gandesc problema si cum as putea sa o rezolv dar in niciun caz nu ma dau cu capul de pereti sau pumni in usi, ziduri etc. sunt foarte calm de fel

Guest Sniperus
Posted

Ce faceti pentru a va calma atunci cand va enervati ?:) dati-mi niste idei... eu personal ma urc in masina si ies din oras si conduc cu 100km/h + pana in apropierea celuilalt oras, apoi ma intorc. Este ultracalmanta metoda, dar cam periculoasa si nu pentru tine cat pentru ceilalti din trafic care n-au nici o vina...

Posted

Cand ma enervez zic sa folosesti functia Search. :)

nu inteleg dc te bagi aiurea in seama .. asta e treaba moderatorilor :dontknow: pt ce te bagi aiurea ?..nu u trebuie sa le spui utilizatorilor sa foloseasca functia search sau cn stie mai ce..mai veziti de drum :sef:

Posted

' date='Feb 22 2010, 16:17' post='4799810']

nu inteleg dc te bagi aiurea in seama .. asta e treaba moderatorilor :dontknow: pt ce te bagi aiurea ?..nu u trebuie sa le spui utilizatorilor sa foloseasca functia search sau cn stie mai ce..mai veziti de drum :sef:

Ai vreo problema cu ce scriu eu? Asta faci tu cand te enervezi?

• Create New...