- The Doctor - Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Acum cativa ani m-am enervat cand a jucat steaua cu midlasbrow si am ramas fara telecomanda de le televizor ... :sef: Vroiai sa spui middlesbrough :D :D Eu din momentu golului de 4-2 am inceput sa il injur pe macarrone ala de i-am umplut tot frigiderul, si lui si neamului din care face parte încep moderarea pe forum :D chiar asta faci? Eu de obicei cand ma enervez incerc sa raman calm. LoL Fac tot posibiul sa nu se treaca la fapte.
Guest bomboanacuciocolata Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa!
Anonim2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa! BLOG ALARM
Random Hero Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa! Nu ai gasit un mod mai bun de a-ti promova blogul?
WFcrynow Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu stiu eu ce sa fac acuma, ca m-am enervat pe desteptul asta al meu, ca face numai ce-i trece lui prin cap si de mine nu asculta deloc :violent: . voi ati accepta ce mi-a trimis azi pe mail: ultimatum :readthis: ???? .cand am citit mi-a stat inima in loc! il dau afara din casa! Marj avar' !!
Guest CulleR Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cand ma enervez si o am pe sormea ii fac ceva ei sau daca nu , fluier
IoNutzZ. Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cand ma enervez in general injur mult.Cand sunt in casa incerc sa ma calmez,injur in gand. In trafic toti mortii le iau la joc
frankie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [irony]Cand ma enervez injur si sparg in dreapta si in stanga, apoi bag una de suflet de la Salam si ma calmez cum se calmeaza pruncul la sanul mamei[/irony]ot: injur, apoi imi trece
POLAND Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 "Sclobod" sfantu sinod si toate cetile de ingeri.
Guest FuDog Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ce fac cand ma enervez . poi incerc pe tot posibilul sa ma calmez oarecum ,:) dar uneori imi scapa nervi pe sub "picioare'' dar ma calmez cu un jok sau o plimbare pe afar cu bitza :D
cristik112 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Pai deobicei cand ma enervez intru pe un joc sa omor tot ce prind sau ma duc sa ma linistesc pe afara ... depinde de vreme:))
LoVeStaR Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 De obicei cand ma enervezi intru cu un cod la cs si ma relaxez:|!
wazzabi Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cand te enervezi reactionezi cu cap si usor usor te calmezi ? sau Bati, rupi si injuri pe oricine e in cale ? sau daca nu Cum faceti? :D nu ma enervez prea des dar cand o fac incerc sa gandesc problema si cum as putea sa o rezolv dar in niciun caz nu ma dau cu capul de pereti sau pumni in usi, ziduri etc. sunt foarte calm de fel
.Clark Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cand ma enervez injur,chiar si de fata cu mama ma,mai scap.
Guest Sniperus Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ce faceti pentru a va calma atunci cand va enervati ?:) dati-mi niste idei... eu personal ma urc in masina si ies din oras si conduc cu 100km/h + pana in apropierea celuilalt oras, apoi ma intorc. Este ultracalmanta metoda, dar cam periculoasa si nu pentru tine cat pentru ceilalti din trafic care n-au nici o vina...
Life Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 aham, so sad :(faptul ca mergi cu 100km/h sa te eliberezi, e o chestie mijto !vezi ca era un topic mai jos..
Random Hero Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cand ma enervez zic sa folosesti functia Search. :)
sTop.spAmm [noOb] Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cand ma enervez zic sa folosesti functia Search. :)nu inteleg dc te bagi aiurea in seama .. asta e treaba moderatorilor :dontknow: pt ce te bagi aiurea ?..nu u trebuie sa le spui utilizatorilor sa foloseasca functia search sau cn stie mai ce..mai veziti de drum :sef:
Random Hero Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ' date='Feb 22 2010, 16:17' post='4799810']nu inteleg dc te bagi aiurea in seama .. asta e treaba moderatorilor :dontknow: pt ce te bagi aiurea ?..nu u trebuie sa le spui utilizatorilor sa foloseasca functia search sau cn stie mai ce..mai veziti de drum :sef:Ai vreo problema cu ce scriu eu? Asta faci tu cand te enervezi?
sTop.spAmm [noOb] Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ai vreo problema cu ce scriu eu? Asta faci tu cand te enervezi?nu .. dar mai veziti de drum si nu te mai baga aiurea in seama .. ON topic:.. ma culc 1 ora :)