TheodorescuS Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cand te enervezi reactionezi cu cap si usor usor te calmezi ? sau Bati, rupi si injuri pe oricine e in cale ? sau daca nu Cum faceti? :D
Random Hero Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ma pun in cap (pozitia mea preferata de yoga) si meditez pana ma calmez.ON: Daca nervii imi sunt creati de o persoana anume, ma calmez enervand la randul meu acea persoana. Daca e un obiect, ii blestem creatorii si rudele de-al treilea neam. La calculator mai pocnesc tastatura, biroul sau monitorul. Dar nu mereu am iesiri "violente", se intampla sa raman foarte tacut si sa dau de inteles persoanei ca trebuie sa fiu lasat in pace, 5 minute, o ora, o zi, mai multe, depinde ce stare de spirit aveam in momentele de dinainte.
eleodor Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 cand sunt la calculator,dau cu pumnii in ce prindsi cand ma enerveaza cineva , fumez
celmaislabaN1 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 tot ce-i mai rau, bine ma enervez foarte greu, ce`i drept.
Slymr Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ma enervez si mai tare cand ma enervez :lol: @@In general injur , foarte rar dau cu diferite obiecte prin pereti ... Ma enervez foarte greu si ma calmez destul de repede
b1ack_dragon Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Depinde cat de enervat sunt... Oricum in general injur , dau cu pumnu in zid sau in respectivul obiect/persoana care m-a enervat .
vudu Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 supararea cand imi vine rup camasa dupa mine..
cIoLaN Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 depinde :) cateodata daor injur cateodat mai dau cu pumnu in ceva #-o inainte cand jucam wow mai mult dadeam la 2 noaptea cu pumnul in tastatura de il trezeam pe taicamiu ca scapa unu de mine in arena :>
iReaLRauL Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 In principal incerc sa ma calmez dar daca ma tot enerveaza persoana aceea si nu-mi da pace ripostez
acelasi_bandit Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 pai injur,dau cu pumnii in ce apuc sau fumez o tigare daca ma enerveaza cnv
octavian_tavi_3 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Deobicei incerc sa tin enervarea inauntrul meu si apoi sa fac ravagii in CS/Halo/AA orice joc pe care nimeresc sa dau click.Foarte rar 1-2 ori pe an mai si jignesc (exceptie fratimi-o, pe care il jignesc toata ziua) si de injurat, n-am mai injurat de cand am intrat in clasa 1. De asemenea nu am obiceiul sa ditrug obiecte la furie ...
m4x Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Deobicei incerc sa tin enervarea inauntrul meu si apoi sa fac ravagii in CS orice joc pe care nimeresc sa dau click.Foarte rar 1-2 ori pe an mai si jignesc (exceptie fratimi-o, pe care il jignesc toata ziua) [...]Same here, dar imi descarc nervii pe frate-meu doar cand e acasa :D (cam rar)In rest, nu prea ma enervez si daca ma enervez, ma calmez imediat.
Dropkillerz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Depinde de cat de tare ma enervez si de situatie.M-am enervat intr-o zi de am dat cu pumnu in perete pana mi-a pocnit pielea de pe degete si la ce nervi aveam,nu am simtit absolut nimic,cand am dat,ca dupa cateva minute nu mai puteam sa misc degetele.
Guest hyppa'reneGade Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Depinde , daca ma enerveaza cineva si e langa mine , il iau la cafteala si il injur . Chiar nu ma pot abtine Daca nu , injur.
juarezeighty Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 De obicei ma enervez f. greu,.dar cand o fac injur obiectul/omul si daca sutn nervos tare lovesc...si ma opresc dupa 2/3 palme/pumni
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Da, depinde de intesitatea nerviilor, dar o iau pe cea maxima si cam cum reactionez : zic inapoi, nu injura dar jignesc apoi cand realizez ca zic lucruri care mai tarziu am sa le regret ma retrag foarte repede si vreau sa fiu eu cu mine, liniste..imi trec nervii foarte repede in felul asta.
juarezeighty Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Inca ceva,ati injurat/lovit o femeie? Cred ca e o prostie colosala...
GaBytZu97 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 intru pe forum si va enervez...nu am iesiri violente...raman tacut si nu zic nimic
FuZZeN Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Depinde unde sunt cand ma enervez, deobicei fumez si injur persoanele de fata.Inca ceva,ati injurat/lovit o femeie? Cred ca e o prostie colosala...De lovit nu, da de unjurat da.:-j
RAPTURE- Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Inca ceva,ati injurat/lovit o femeie? Cred ca e o prostie colosala...Da!O singura data, prin clasa a 7a - a8-a, i-am dat unei colege o palma - ma scotea din minti. Stiti voi, genu ala de femeie cu fatza tampa care nu pricepe cand ii spui: "LASA-MA DRACU IN PACE!"(mi-a parut rau dupa ...)De enervat, ma enervez destul de repede ...Cel mai comod imi e sa ma descarc injurad (asta se intampla de multe ori cand ma joc pe pc), dar mai sunt si alte variante:- dau drumu la muzica, am arunc in pat si meditez- las totul balta pt 5 minute ca sa-mi revin- fumez o tigara - ma duc sa ma plimb - rad - enervez si eu la randul meu pe cel care ma necajeste ... depinde de situatie.ps; si ar mai fi ceva, dar nu am pus inca in aplicare ... fight club :">
HugoBoss Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cand ma enervez pentru ca nu-mi iese ceva incep sa plang si sa dau cu pumnii prin ce apuc.Cand ma enerveaza o persoana ma abtin cat pot sa nu-l lovesc pentru ca mi-e frica ce s-ar putea intamplat dupa (am facut box 1 an) :) L.E.:+injuraturi in orice situatie