Jump to content
The Wizard

Glume şi ironii la şedinţa la care a fost învestit Guvernul Boc IV

Recommended Posts

Din şedinţa plenului de astăzi nu au lipsit glumele, dar nici atacurile. Parlamentarii şi-au spus of-urile de la tribuna parlamentului. Discursul a ajuns pe alocuri şi la jigniri.

Dacă momentul votului a fost unul relaxat, dezbaterile au avut şi ceva încrâncenare. Emil Boc şi Elena Udrea au fost două dintre personajele care au ajuns ţinte pentru ironiile Opoziţiei.

Guvernul Emil Boc a primit astăzi votul de încredere în Parlament. 276 de parlamentari au votat pentru Guvernul Boc, 135 împotrivă. Cel puţin 40 de parlamentari ai PNL şi PSD au votat pentru învestirea Guvernului. După depunerea jurământului, Executivul se întâlneşte în prima şedinţă pentru a aproba Bugetul.

sursa + film

sa va uitati la film :)) la sfarsti e cea mai tare faza:

"Foarte bine domnule Prostanac" =)))))))))))))0000

Link to comment

Astia isi bat joc intre ei si va mirati cum de-si bat joc de tara asta.

Totusi,voi i-ati ales,voi sa va spalati pe cap cu ei.

Am ascultat ieri o conversatie dintre 3 oameni in autobuz despre Ceasusescu si ceea ce a facut si ceea ce se intampla acum in tara asta,unu dintre ei a zis ca fara un razboi civil sau o revolutie,nu se va schimba nimic in tara asta,mare dreptate are.

Link to comment

Super tare filmuletul :)). Si eu as face misto de ceilalti si as incerca sa ma simt bine si in acelasi timp sa dau dovada de un priceput parlamentar, doar nu totul se rezuma la seriozitate. Seriozitatea nu implica neaparat eficienta. La fel si sarcasmul si glumele sunt doar alte metode de atac la persoana, iar opozitia ar trebui sa profite de asta ca sa atraga atentia mai bine.

Eu nu apreciez un om fara simtul umorului.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...