Razvan Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 sincer chiar ma intreb: ai creier?n-as putea rationa daca n-as avea creier.. dar de ce ma intrebi?
Guest Xspeed Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 n-as putea rationa daca n-as avea creier.. dar de ce ma intrebi?e o intrebare naturala si normala la intrebarea ta, nu la ceea c intreaba, ci la formulare
Hash Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Am vazut si eu pe youtbe , parca facuse un pariu cu cineva si a pierdut :-? sau ceva de genu
frankie Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Am vazut si eu pe youtbe , parca facuse un pariu cu cineva si a pierdut :-? sau ceva de genuA fost un pariu dar n-a pierdut nimic.Pariul zicea ca daca guvernul de atunci (al lui boc - cu berceanu ministru al transporturilor) reuseste sa termine 42 de km de autostrada pana la o anumita data, el isi pune pene si iese in piata victoriei (sarim peste faptul ca ei au facut doar 80% din ea pt ca deja erau facuti niste km buni).Chestia e ca aia (boc si berceanu) au inaugurat autostrada pana la data din pariu, insa aia numai autostrada nu e. Badea si-a pus penele si a iesit doar ca sa arate ca ideea pariului era cu totul alta, el n-a pierdut nimic. Ideea pariului era ca sa se faca ceva in tara asta de cacat, nu sa iasa el cu pene. De curand a citit Badea o stire cum ca Bechtel ar vrea sa mai construiasca niste km de autostrada si ar vrea chiar sa termine nodul rutier de la turda-gilau (autostrada aia de 42 de km din pariu =) )
Guest Xspeed Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 OMG ce maimutoi maimutoi sunt aia care fac 42km de autostrada in 5 ani, si asta cu 1235t9187231 de taxe auto si apoi ii inaugureaza cu cateva zile inainte de alegeri aia si ratatii care ii voteaza sunt maimutoi
0ne Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Aduceti si voi argumente daca ziceti ca e Badea prost si ca sunteti voi destepti. #-o
spriTewus Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Aduceti si voi argumente daca ziceti ca e Badea prost si ca sunteti voi destepti. #-oAdu si tu argumente daca zici ca Badea ii destept si nu prost !Prost e prea mult spus,e un fel de "actor" acest Mircea Badea,care nu stie altceva decat sa i-a peste picior oamenii ! Intradevar,nu avem o conducere deloc buna la "carma Romaniei",dar asta nu inseamna ca toata lumea-i perfecta. Lui Mircea Badea i-ar prinde mai bine un rol in emisiunea "In puii mei !"