Jump to content
0ana

Mircea Badea, în pielea goală, în Piaţa Victoriei

Recommended Posts

Posted

bv tie mircea , ai tot respectul meu ;))

Guest amiral-kenny
Posted

Badea e mascariciul poporului :bananadance2:

zici tu?

nu e mascarici el arata fata adevarata a romaniei facand da haz de necaz... ca s-a dezbracat la -7 grade celsius nu inseamna ca e mascarici face ceea ce toti politicienii nu au putut vreodata ... isi respecta promisiunea

Guest HateLord
Posted

A inghetat... in el (sangele).

Posted

zici tu?

nu e mascarici el arata fata adevarata a romaniei facand da haz de necaz... ca s-a dezbracat la -7 grade celsius nu inseamna ca e mascarici face ceea ce toti politicienii nu au putut vreodata ... isi respecta promisiunea

Fara suparare, dar nu cred ca in cazul in care n-ar fi fost mare vedeta ar fi ajuns inregistrarea pe la televiziune. Ca sa dezbracat in -7 grade Celsius, inseamna ca este un clovn care in afara de faptul sa-i linga outele lui Voiculescu nu prea stie altceva.

Tocmai din aceasta cauza are o emisiune in care vorbeste singur :).

Guest smiley_real92
Posted

e nebun ala :)

Posted

Pot sa jur,tybotk ca esti fan base.Daca gresec,imi cer scuze!

Eu iar pot sa jur ca nu sunt :)!

Faptul ca nu-l suport pe Badea, nu inseamna ca il stimez pe Basescu, pur si simplu dupa conceptia mea, daca esti atat de tare precum sustii tu in emisiunea ta, atunci nu vorbesti doar inamplari urate legate de Basescu & company, ci incerci sa faci o emisiune cu o gandire libera....asa mi s-ar parea corect!

In cazul lui lucrurile sunt mai complicate, deoarece dupa o astfel de atitudine, si dupa atatea ani nici dracu nu-l mai angajeaza la un alt post de televiziune.

Cat despre mine si atitudinea mea fata de politica tarii noastre nu pot sa-ti spun altceva decat faptul ca am drept de vot de 6 ani, si niciodata nu am fost la votez :)!

Posted

Toti au gura mare pana ii va face cineva felu,intr-un fel sau altul,in spatele oamenilor puternici mereu exista altii si mai puternici :),va fi greu pana atinge punctul sensibil al cuiva acest mascarici patetic.

Posted

eu nu ma uit la TV, manipuleaza ... :lol: nu te face mai prost, dar expune prostia altora ...

Totusi il cunosc pe ciudatul asta, lumea in jurul meu il venereaza, ca vorbeste "frumos" si spune "chestii interesante"... "deschide ochii poporului", oh c'mon lumea nu e oarba, doar ca nu are curajul sa faca nimic ..

Romania e plina de "flameri" de genul lui care doar baga ura in lume... pot sa ma lipsesc de asa ceva...

Daca e asa bun de ce nu isi face propriul partid ..

acum am dat peste textul asta, pe site-ul unde e postat clipul respectiv:

De asta te iubim noi ,esti de-a dreptul extraordinar.Le-ai aratat tuturor ca te te-ai tinut de cuvant.I-ai umilit.Si sa nu mai punem faptul ca arati ca un adevarat razboinic.tinuta, corp,atitudine.FELICITARI!

=))

cine poate sa scrie asa ceva ;o .. sora-sa de 5 ani ? :)) oh tu razboinicul luminii, cu tinuta lui Talpa-iute si corpul lui Adonis pe vremea cand era obez ...

mai uitati-va la emisiunea aia si veti sfarsi ori ca si el ori un pachet de nervi

Posted

sincer chiar ma intreb: cum il poti admira pe un asemenea mascarici?

Probabil nu are toate mintile in cap. :blink: ...cine se mai uita si la ala...

Poftim cultura.

Posted

omgg =)) .....omul asta nu este sanatos la cap...foarte tare :bananadance2:

poate nu esti tu sanatos la cap ,

omul se tine pur si simplu de cuvant/pariu , daca cunosti tu vreun politician sau alt om care a promis ceva si nu a facut , aud.

Si care e problema daca s-a dezbracat atunci ?

Daca te-as intreba eu pe tine daca te duci asa ca M.Badea in fata acolo la -7 grade ptr 2000Euro teai duce?

daca te vede cineva nu va zice ca esti nesanatos la cap ? tu vei face asa ca te-ai tinut de pariu . in caz ca vei accepta.

Posted

sincer chiar ma intreb: cum il poti admira pe un asemenea mascarici?

sincer chiar ma intreb: ai creier?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...