0ana Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Mircea Badea a acceptat că a pierdut pariul făcut cu ceva timp în urmă şi s-a dezbrăcat în Piaţa Victoriei. Chiar în faţa Guvernului, la bustul gol, Badea şi-a onorat promisiunea. La ora 02:00 dimineaţa, la o temperatură de minus şapte grade Celsius, Mircea Badea a urlat din toţi rărunchii către Emil Boc şi Radu Berceanu. Autostrada Turda-Gilău a fost inaugurată, dar anul viitor vrem o autostradă mai mare. În parodia realizată de Badea şi-a făcut apariţia şi Gâdea, iar împreună au invocat "pixelul albastru", care a bulversat turul doi al campaniei prezidenţiale, punând punct "transmisiunii" cu "Ruşine, ruşine, Dinu Patriciu!" http://www.videonews.ro/action/viewvideo/3...-dus-la-Guvern/
RAPTURE- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 hahahhahahhahaBadea asta nu-i in toate mintile! :rofl1:
Hovden Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cred ca daca nu facea el pariul ala cu bocaila si berceanu nici ca terminau aia "autostrada" anii astia...
Parazitu' Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 pariul e pariu..insa sa faci asa ceva .. :rofl1: .. rusine :)
Guest spanky Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cred ca daca nu facea el pariul ala cu bocaila si berceanu nici ca terminau aia "autostrada" anii astia...chiar ca :rofl1: sa ii faca ciuda au terminat'o
Luci Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 pariul e pariu..insa sa faci asa ceva .. :rofl1: .. rusine :) pentru ce sa-i fie rusine ? am vazut aseara clip-ul .. prima data am crezut ca e un clip din ala facut de basescu impotriva lui
Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Foarte bine ca si-a onorat pariul si mi-a inveselit dimineata
Parazitu' Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 pentru ce sa-i fie rusine ? am vazut aseara clip-ul .. prima data am crezut ca e un clip din ala facut de basescu impotriva lui iarna..el dezbracat..treceau masini pe acolo :) cine l'o fi vazut ce'o fi zis? asta e nebun :)
gaby888 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Badea e mascariciul poporului :bananadance2:
octavian_tavi_3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Macar de ar fi si Boc/Base ca Badea, sa-si tina promisiunile ...
dEreglat Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 :oups: Rusine sa ii fie lu' Patriciu nu lu' Badea Mirciulica mascarici? Nu prea cred. Hai poate putin. :D PS: Badea rullz B) !
iNm Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A fost amuzanta faza cu "doamnelor si domnilor, acesta nu e Mircea Badea ..." -> cu trimitere la faza cu Udrea. Oricum nu trebuia sa faca faza asta pt ca autostrada aia nu leaga nimic, si nu e gata. Nici macar nu ar trebui sa se lase sa circuli pe ea. Nu are absolut niciun marcaj.
acelasi_bandit Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ce prost e ,cata prostie zace in el ,o zice el ce o zice dar nu il simpatizez deloc
MiTzA- Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 si totusi care e faza cu patriciu ?:D ca eu nu o stiu
0ana Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 si totusi care e faza cu patriciu ?:D ca eu nu o stiu Basescu cand ii spune lui Patriciu "Rusine Patriciu!" si ii curge o lacrima :crybaby: .
andix3x Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 iarna..el dezbracat..treceau masini pe acolo :) cine l'o fi vazut ce'o fi zis? asta e nebun :) Cred ca au zis ' uite`l pe Badea ' :lol: Emisiunea de ieri a fost prea tare " Daca si anul asta mai termina o autostrada cred ca scot 5000 de persoane imbracati la pene in Piata Victoriei "
Andu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cred ca e cel mai tare om din Romania.Chiar n-ai ce sa-i faci :D
notAmonkey Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cred ca e cel mai tare om din Romania.Chiar n-ai ce sa-i faci :DE trist daca crezi ca Mircea Badea, un pupincurist si jumatate, e cel mai tare om din Romania. Sa stii, chiar e trist sa crezi asta.