Jump to content
0ana

Mircea Badea, în pielea goală, în Piaţa Victoriei

Recommended Posts

Posted

Mircea Badea a acceptat că a pierdut pariul făcut cu ceva timp în urmă şi s-a dezbrăcat în Piaţa Victoriei.

Chiar în faţa Guvernului, la bustul gol, Badea şi-a onorat promisiunea. La ora 02:00 dimineaţa, la o temperatură de minus şapte grade Celsius, Mircea Badea a urlat din toţi rărunchii către Emil Boc şi Radu Berceanu.

Autostrada Turda-Gilău a fost inaugurată, dar anul viitor vrem o autostradă mai mare.

În parodia realizată de Badea şi-a făcut apariţia şi Gâdea, iar împreună au invocat "pixelul albastru", care a bulversat turul doi al campaniei prezidenţiale, punând punct "transmisiunii" cu "Ruşine, ruşine, Dinu Patriciu!"

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/3...-dus-la-Guvern/

=))=))=))

Posted

cred ca daca nu facea el pariul ala cu bocaila si berceanu nici ca terminau aia "autostrada" anii astia...

chiar ca :rofl1: sa ii faca ciuda au terminat'o

Posted

pariul e pariu..insa sa faci asa ceva .. :rofl1: .. rusine :)

pentru ce sa-i fie rusine ?

am vazut aseara clip-ul .. prima data am crezut ca e un clip din ala facut de basescu impotriva lui :))

Posted

pentru ce sa-i fie rusine ?

am vazut aseara clip-ul .. prima data am crezut ca e un clip din ala facut de basescu impotriva lui :))

iarna..el dezbracat..treceau masini pe acolo :) cine l'o fi vazut ce'o fi zis? asta e nebun :) :happy1:

Posted

A fost amuzanta faza cu "doamnelor si domnilor, acesta nu e Mircea Badea ..." -> cu trimitere la faza cu Udrea. Oricum nu trebuia sa faca faza asta pt ca autostrada aia nu leaga nimic, si nu e gata. Nici macar nu ar trebui sa se lase sa circuli pe ea. Nu are absolut niciun marcaj.

Posted

si totusi care e faza cu patriciu ?:D ca eu nu o stiu :))

Basescu cand ii spune lui Patriciu "Rusine Patriciu!" si ii curge o lacrima :crybaby: .

Posted

iarna..el dezbracat..treceau masini pe acolo :) cine l'o fi vazut ce'o fi zis? asta e nebun :) :happy1:

Cred ca au zis ' uite`l pe Badea ' :lol:

Emisiunea de ieri a fost prea tare

" Daca si anul asta mai termina o autostrada cred ca scot 5000 de persoane imbracati la pene in Piata Victoriei " =))

Posted

Cred ca e cel mai tare om din Romania.Chiar n-ai ce sa-i faci :D

E trist daca crezi ca Mircea Badea, un pupincurist si jumatate, e cel mai tare om din Romania. Sa stii, chiar e trist sa crezi asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...