Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Obi-Wan

[discutii] MU in real life

Recommended Posts

Posted

Eventul e destul 3 zile zic eu a fost anuntzat si pe forum cat si in game.....asha e un event ce sa zic sa ma apuc sa i`mi fac aripi din carton =))) sa dau idei si la alti...dak nu sunt interesati :-" voi stiti voi decideti spor :-|

Posted

ieeeeeeeeeeeeee o sa am o statuie :X:X:X:X :beer:

prietene ... FELICITARI .... tocmai ai castigat premiul pentru cea mai PATETICA FIINTA din toata Creatia Lui. Dami adresa ta si ma jur ca iti voi sculpta o statuie !

warn ba, newb, discutiile erau mai jos. >_o

le: de fapt suspend 5 zile, pt insulte =)) pwn.

gg ai castigat un scooby`snacks :> pentru cea mai tare parere !

Posted

ieeeeeeeeeeeeee o sa am o statuie :X:X:X:X :beer:

gg ai castigat un scooby`snacks :> pentru cea mai tare parere !

tipic unui retard sa fie mandru de prostia lui :-j dar te rog continua ...

Posted

da ma...totul e cum zici u :) esti happy acum ?

Totusi hai sa fim seriosi poza in biserica ... cam aiurea frate :coffee: mai bine faceai poza dar sa nu fii tu in ea oricum se face abstractie de persoanele din poza peisaju conteaza si in devias sunt banci in poza ta nu e niciuna ... :blink:

Posted

Totusi hai sa fim seriosi poza in biserica ... cam aiurea frate :coffee: mai bine faceai poza dar sa nu fii tu in ea oricum se face abstractie de persoanele din poza peisaju conteaza si in devias sunt banci in poza ta nu e niciuna ... :blink:

asta o fost acuma =)) bancile ha :comp2: sunt "ateu" dak chiar te dereanjeaza teraba asta veziti de treaba fac poza unde vreu nu unde zik 2-3 k voi :) :blink:

Maine ma duk sa i`mi montez cortul in Catedrala si fac nist poze sa aveti ce comenta ;) buun ?

Posted

Ce grav (sa nu zic penal) s-a ajuns :)

Maine poimaine o sa vad event "MU in real life [guild war / castle siege] " 8-|

daca va place sa fiti mascote, n-aveti decat :)

Posted

Ce grav (sa nu zic penal) s-a ajuns :)

Maine poimaine o sa vad event "MU in real life [guild war / castle siege] " 8-|

daca va place sa fiti mascote, n-aveti decat :)

Sa fi sanatos nu ma deranjeaza sa pun o poza mai veche pentru un premiu asa frumos cum ar fi anubis / heras daca tu nu vrei problema ta ! cu cat mai putin inscrisi cu atat mai bine pentru noi astia care macar n`am obosit si am pus nijte poze ! :nanana:

Posted

vai frate....ce oameni...dupa cum am spus mai sus...mereu apar ratati care o sa comenteze....dar nah asta e...

eu iau eventul in gluma asa ca voi cauta in pc o poza care sa semene cu ceva din MU :)

Posted

Sa fi sanatos nu ma deranjeaza sa pun o poza mai veche pentru un premiu asa frumos cum ar fi anubis / heras daca tu nu vrei problema ta ! cu cat mai putin inscrisi cu atat mai bine pentru noi astia care macar n`am obosit si am pus nijte poze ! :nanana:

Exact, obi canta tu dansezi, acolo am vrut sa bat :)

ps. Lanya, ia-o si pe a mea in gluma

Posted

Aici puteti posta comentarii / discutii cu privire la eventul "MU in real life".

Spor la poze! :photo:

poza MU http://img524.imageshack.us/i/screen122616280003.jpg/

real life http://img524.imageshack.us/i/image0020a.jpg/

poza MU http://img693.imageshack.us/i/screen122616270000.jpg/

real life http://img693.imageshack.us/i/image0023.jpg/

Sper sa va placa :bananadance2:

Posted

la inceput vroiam sa iau securea un "scut" si un cearceaf ca pelerina si sa ma urc pe cal :)) sigur castigam...dar jafar a zis sa nu aparem noi in poze...:-8 dar vad ca nah..

Posted

Faza cu aparutul in poze era tot ptr voi, ca sa nu apara glumite etc etc..

Pana acuma ati castigat toti cei care ati participat la event pentru ca macar v-a interesat.

Posted

Pana acuma ati castigat toti cei care ati participat la event pentru ca macar v-a interesat.

Cum toti..eu zic macar aia ce au o poza din real life si mu..... nu cei din mu si google :-|

:dontknow:

Posted

Bun imi place cum suna asta :>

Posted

Cum toti..eu zic macar aia ce au o poza din real life si mu..... nu cei din mu si google :-|

:dontknow:

Am zis ca sunteti castigatori :) pentru ca ati participat :P acuma vedem cine iese pe primul loc :D

Posted

#-o sunt din egipt pozele #-o ,doar daca nu apar in poza nu inseamna k nu eu le`am facut #-o #-o

eu iti arat viza pe pasaport nu ma supara :))) tu unde ai facut scuba diving in marea neagra nu e asa ceva :)) :rofl2: + ca sa faci scufundari stii ce iti trebuie ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...