Guest biili Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 serios?...ai idee ce e acolo? un izvor amarat si un parc urias in care tre' sa urci de iti rupi picioarele@billi: you're f**king crazy,dude (no offense)^_^ just for amusementStai si tu o noapte intreaga si uitate la toate uploadurile lu asta.Sa te vad cum vorbesti apoi. :)Sarcasm ma refer :)
Guest biili Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 my grandma' says im funny Crede-ma, m-am uitat cateva ore bune sa vad toate videoclipurile tipului , nu imi pot scoate din cap piesa "Doin' your mom" , ma doare burta de 2 zile , e unul dintre cei mai bun comedianti de pe youtube , unul chiar mai bun ca Shane Dawson. Merita sa irosesti fiecare minut pentru el , sincer.
GaBytZu97 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 da...sa stii ca se pricepe. am ras de cand a inceputparca vad ca ne de Lance un warn ca suntem offtopic..da e noapte si nu mai gandim logic :P hai ca acum ma duc la culcare...noapte buna
RainSoul Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Ca sa nu va dea warn domnul Lance am sa fac o constatare si dupa am sa-l rog sa inchida topicul ca sa nu iasa un mic scandal dintr-un topic simplut. Constatare : 9 barbati din 10 iubesc cifrele si culorile, mai detaliat sunt matematicieni si artisi in acelas timp. De ce ? Daca sunteti atenti la posturile barbatiilor toti ar vrea sa se trezeasca langa 1,2 brunete, blonde, mulatre, negrese si toate specile de femei posibile . De ce oare ? Dupa punctul meu de vedere imi dau seama cum ca orice om ce nu poate avea in realitate si nu poate sa fie palpabil ajunge sa-l formeze intr-un vis. Limitate vise, morala : oameni limitati de "gauri de covrig"(zicea un om foarte beat si l-am citat). E cam mare lumea asta sa visam doar pana aici :) Lance, or alt admin..close this topic pana nu o sa iasa full de offtopicuri. 10x :tiphat:
Random Hero Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Intr-un loc atat de frumos incat sa imi aduc aminte acea trezire toata viata. Singur sau cu persoana la care tin. Nimic mai mult.
Komisaru Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Eu imi doresc sa ma trezesc ...Impreuna cu toti prietenii.
Radu21 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Eu as vrea in America, New York sau in Dubai. Oricum, orice loc unde mi-ar fi bine.
Flake Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Daca ati vazut filmul " The Beach " . Pe insula aia.. in filipine . great :right:
mitza4fun Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Unde e mai bine ca acasa :x . Tot acasa in patul meu m'as trezi .
Claux Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 As vrea sa ma trezesc undeva unde ar fi numai pace..
Lancelot Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 well :) unde sa ma trezesc?:) tot in pielea mea :D probabil in Alaska :) imi doresc sa ajung acolo .. PS cred ca v-am inteles visele closed