Jump to content
RainSoul

Unde ai vrea sa te trezesti maine dimineata?

Recommended Posts

Posted

serios?...ai idee ce e acolo? un izvor amarat si un parc urias in care tre' sa urci de iti rupi picioarele

@billi: you're f**king crazy,dude (no offense)

^_^ just for amusement

Stai si tu o noapte intreaga si uitate la toate uploadurile lu asta.Sa te vad cum vorbesti apoi. :)

Sarcasm ma refer :)

Posted

my grandma' says im funny :)):))

Crede-ma, m-am uitat cateva ore bune sa vad toate videoclipurile tipului , nu imi pot scoate din cap piesa "Doin' your mom" , ma doare burta de 2 zile , e unul dintre cei mai bun comedianti de pe youtube , unul chiar mai bun ca Shane Dawson.

Merita sa irosesti fiecare minut pentru el , sincer.

Posted

da...sa stii ca se pricepe. am ras de cand a inceput

parca vad ca ne de Lance un warn ca suntem offtopic..da e noapte si nu mai gandim logic :P

hai ca acum ma duc la culcare...noapte buna

Posted

Ca sa nu va dea warn domnul Lance am sa fac o constatare si dupa am sa-l rog sa inchida topicul ca sa nu iasa un mic scandal dintr-un topic simplut.

Constatare : 9 barbati din 10 iubesc cifrele si culorile, mai detaliat sunt matematicieni si artisi in acelas timp. De ce ? Daca sunteti atenti la posturile barbatiilor toti ar vrea sa se trezeasca langa 1,2 brunete, blonde, mulatre, negrese si toate specile de femei posibile :)) . De ce oare ? Dupa punctul meu de vedere imi dau seama cum ca orice om ce nu poate avea in realitate si nu poate sa fie palpabil ajunge sa-l formeze intr-un vis. Limitate vise, morala : oameni limitati de "gauri de covrig"(zicea un om foarte beat si l-am citat). E cam mare lumea asta sa visam doar pana aici :)

Lance, or alt admin..close this topic pana nu o sa iasa full de offtopicuri. 10x :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...