RainSoul Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Pentru unii un post de nimic, un raspuns usor, banal sau chiar scris in prostie de a amuza.Pe mine m-a fascinat acest filmulet (aici), care posibil sa fie vechi si descoperit de mult de catre voi, eu acuma l-am descoperit.O scurta traducere : un sondaj cu cativa oameni diferiti, nationalitate diferita, realisti, visatori, increzatori..mimici diferite raspunzand la o intrebare simpla(la care sunt onorati sa raspunda, vezi filmuletu) : unde ai vrea sa te trezesti maine dimineata ? Eu : am ales sa visez spre imposibil, as vrea sa-mi beau cafeaua dintr-o parasuta prinvind lumea de sus si sa o descopar atat de mica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wandering Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Pentru unii un post de nimic, un raspuns usor, banal sau chiar scris in prostie de a amuza.Pe mine m-a fascinat acest filmulet (aici), care posibil sa fie vechi si descoperit de mult de catre voi, eu acuma l-am descoperit.O scurta traducere : un sondaj cu cativa oameni diferiti, nationalitate diferita, realisti, visatori, increzatori..mimici diferite raspunzand la o intrebare simpla(la care sunt onorati sa raspunda, vezi filmuletu) : unde ai vrea sa te trezesti maine dimineata ? Eu : am ales sa visez spre imposibil, as vrea sa-mi beau cafeaua dintr-o parasuta prinvind lumea de sus si sa o descopar atat de mica :)Eu : am ales sa visez spre imposibil, as vrea sa-mi beau cafeaua dintr-o parasuta prinvind lumea de sus si sa o descopar atat de mica :) eu as vomita,mi-ar place sa ma trezesc unde am adormit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 eu as vomita,mi-ar place sa ma trezesc unde am adormitDaca ai rau de inaltime..te cred :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stefteo21 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc intr-o lume acolo unde cand cineva spune o minciuna sa sufere teribil de o durere fizica inimaginabila cate 10 minute si apoi sa-si revina, poate atunci s-ar satura de minciuni si ascuns adevaruri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Clark Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Eu as vrea sa ma trezesc in Australia,Melbourne sa am o vila langa plaja o masina modeste si 2 blonde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChoWdeR Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 acasa la mine in patut :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 acasa la mine in patut :)Pot sa te intreb de ce? un argumet, doua? serios, sunt curioasa care e siguranta de a vrea acolo unde deja esti(adica te trezesti) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisaru Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Eu as vrea sa ma trezesc in Australia,Melbourne sa am o vila langa plaja o masina modeste si 2 blonde.Si eu la fel.Dar in loc de blonde,sa fie roscate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 B) nu am rabdare sa urmaresc aberatii americanesti dp strada, dar raspunsul la intrebarea ta e simplu: pe o insula Bora-Bora cu yaht, muuulta bautura de calitate si 1 gagica in zona (2?), nisip alb, plamieri si caldura potrivita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tham Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 pe undeva prin haway..cu 2 negrese langa me Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzuYoshi Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Unde as vrea sa ma trezesc dimineata? Uhmm...Intrebarea asta nu are limite asa ca o sa incerc sa formulez un raspuns pe masura intrebarii.As vrea sa ma trezesc intr-o alta era. Intr-o era in care nu exista minciuni, hotii, si crime. Undeva unde mergi pe strada si toata lumea iti zambeste. Un loc in care sa fii vazut ca egalul tuturor si in care statutul financiar sa nu conteze. Ca un rezumat, o lume prefecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3tu Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Tot la mine in pat , am milioane de motive , am tot ce-mi doresc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2dor Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc intr-o anume vila din Busteni cu o anume persoana langa mine.Va mai trebuie argument la asta ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc intr-o anume vila din Busteni cu o anume persoana langa mine.Va mai trebuie argument la asta ? :DDaca vrei mai mult..eu te ascult, daca zici ca ajunge..atunci ajunge..da ne-am cam prins :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 as vrea sa ma trezesc pe statia spatiala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 langa prietena ta. i win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkky Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc pe Luna undeva sa vad toata Terra asa mica si sa realizez cat de mare era cand traiam acolo :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 langa prietena ta. i win? Prietena cea mai buna? :> , nu de alta dar daca ti-ai dori sa am iubita, nu pot..nu`s gay (inca), never say never Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e x a Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc langa prietena mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc undeva la munte, sa am balcon la pensiune sau hotel, sa ies dimineata acolo si sa stau cu iubita sa ne bem amandoi cafeaua sau ciocolata calda in timp ce ne uitam la ceata ce se ridica pe crestele muntilor. A man can dream :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
i sin Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc intr-o barca aflata pe mare -_- deoarece imi place marea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc undeva la munte, sa am balcon la pensiune sau hotel, sa ies dimineata acolo si sa stau cu iubita sa ne bem amandoi cafeaua sau ciocolata calda in timp ce ne uitam la ceata ce se ridica pe crestele muntilor. A man can dream :DWhaaa..i`m in love :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K2pk Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc in langa jessica simpson in patul ei :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzuYoshi Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 As vrea sa ma trezesc undeva la munte, sa am balcon la pensiune sau hotel, sa ies dimineata acolo si sa stau cu iubita sa ne bem amandoi cafeaua sau ciocolata calda in timp ce ne uitam la ceata ce se ridica pe crestele muntilor. A man can dream :DFii egoist, lasa fata...gandeste-te la tine in primul rand. O sa vina o zi in care nu o sa mai fii cu ea, dar pana atunci stay awake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSoul Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Fii egoist, lasa fata...gandeste-te la tine in primul rand. O sa vina o zi in care nu o sa mai fii cu ea, dar pana atunci stay awake.Nu-mi strica imaginea..a fost atat de sensibil..lasa-l asa :angry1: Link to comment Share on other sites More sharing options...