Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

/re off versus Store

Recommended Posts

Uite de ce intrebam. Vine cineva, face preluare.

- holder-ul are party (nu-l poti opri);

- dai trade (are store);

- daca dai duel, te capaceste daca a revenit (si ai pierdut 5 minute + altele ca sa faci preluare si sa-l opresti iar daca el revine o secunda din afk iti da accept la duel si face pk -> ciuciu spot).

Uite de ce intrebam. Vine cineva, face preluare.

- holder-ul are party (nu-l poti opri);

- dai trade (are store);

- daca dai duel, te capaceste daca a revenit (si ai pierdut 5 minute + altele ca sa faci preluare si sa-l opresti iar daca el revine o secunda din afk iti da accept la duel si face pk -> ciuciu spot).

La trade nu se opreste niciodata nici cu store sau fara store

si daca nu e holder si e phono sau murderer ,nu merge sa dai duel ce dreaq faci ? :D de unde stii ca admin ca ala nu are /re off .

ce-mi trece acum prin minte ,parca atunci cand X are store ,tu ii dai trade si nu zice "request denied" , nu iti apare nimic..daca ma insel,corectati-ma.

Mda,eu intrebam in cazul adminului :) daca faci preluare si omul are tot tacamul,pana mea...stai ca prostul pana revine din afk sau il muti in coltz. oricum cu clickerele astea nu se opreste din tras daca ii dai trade ,uneori nici la party daca are GUI.

Cel mai bun lucru este sa chemi pe cineva sa dea duel si sa plece.. (asa il opreste si cand revine nu are treaba cu tine).

Si daca nu e nimeni sa dea duel? Ce faci? Te uiti la el ca la TV :)? Ce rost mai are preluarea sau ce valoare mai are preluarea atunci? Zero :).

LE: nimeni nu-mi da si mie un warn down <_<?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...