Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

Tarc bk2

Recommended Posts

Momentan doar adminii dau suspend daca prind vreun jucator afk in tarc, dar daca eu stau in tarc si il intreb pe x 5 minute daca e afk si este intradevar afk, apoi ii dau duel/trade/party sa nu mai atace este vreo pb? Adica, daca tot sunt dl si dau cu lanturile, macar sa nu stau cu toti afk-istii langa mine.

Hai sa facem abstractie de faptul ca a luat Gunit suspend si sa nu mai facem topicuri de fiecare data cand se intampla asta. Te rog eu tsu.

Atata timp cat intrerupi razia unui admin, este o problema. Nu sta degeaba 3-4 minute ca apoi sa nu-si termine intrebarile ca i-a dat cineva duel. (n-are legatura cu ce ai intrebat tu, dar macar sa dau un raspuns complet) Daca un admin nu-l intreaba de afk pe player, tot va fi o problema, nu ai voie sa-l intrerupi de a face experienta. S-au dat suspenduri pe 0.97d ca se dadea trade si party in tarc bk.

Facand abstractie de la faptul ca Gunit a luat ss pt afk in tarcul de bk pt ca nu are nicio legatura cu asta, daca citeai bunny asa cum trb ce am scris si nu te-ai fi gandit instant ca gunit a luat ss in tarcul de bk si eu fac un topic pe o tema asemanatoare, ai fi inteles care e treaba.

Nu am zis nicaieri, dar nicaieri ca as da /duel unui jucator in timp ce este razie, eu am spus doar ca sunt in tarcul de bk, vreau sa fac exp si cum sunt dl, nu prind chiar tot asa ca poate incep sa-i intreb pe omuletii din tarc daca sunt on, ca macar daca nu sunt, le dau duel si pot sa fac exp, linistit... ca doar eu sunt on, ei nu. Asta era toata treaba, nu duel in timpul raziei, nu ca sta adminul de pomana 3-4-n minute.

E greu sa citesti ce se chinuie un cacat de user sa scrie pe forum? Daca este prea greu zi tata si fac un desen.

nu ai voie sa-l intrerupi de a face experienta.

. S-au dat suspenduri pe 0.97d ca se dadea trade si party in tarc bk

Trimitere la regulament? Atat timp cat eu sunt on si ei sunt afk, eu sa ma chinui si ei sa stea afk?

P.S. niciodata nu e bine sa inchizi un topic dupa un singur raspuns, ca poate nu ai dat un raspuns corect sau poate alti jucatori isi pot da si ei o parere, asa se mai adauga un topic -____-

Da corect, niciodata nu e bine sa inchizi un topic, caci deschide altul. Asteapta alt raspuns.

Eu ti-am dat exemple de situatii, a ta ar fi fost ultima spre exemplu, ti-am scris in paranteza, daca citeai. Tu esti DL, da toata lumea stie asta, tu nu ai voie sa dai cu noul skill in tarcul de bk, desi ar fi trebuit, asta ca se te simti DL in adevaratul sens cuvantului. (bat si eu apropo la ceea ce-ai scris prin alte topicuri, nu altceva <_<) Tu vrei sa ai toate avantajele, dar noi suntem niste nesimtiti si-ti stam in cale.

Tu ar trebui sa stii si sa intelegi cel mai bine ca nu va fi niciodata asa cum vrei tu sa fie.

Are dreptate Tsu Xing dece sa nu se poata faca asa zis preluare in tarck bk?

pentru ca vor intra toti pe caractere mici de lvl 300 sa vaneze.

Uite pe mine ma enerveaza Tsuling , dau sw elegant pe un char mic,de lvl 300 ,hop-tzop Arena tarc bk si ii fac afk. e on,nici o problema,revin peste 20-30 min sau poate peste 10 min pana il torn si hop sta pe bara 5 zile ca asa a vrut muschiul meu . titi zic eu garantat ca-l torn,poate nu azi,dar maine-poimaine il prind..ii iese suspendul iar calare pe el si tot asa..

Este cea mai simpla modalitate de a acorda un suspend celor care au voie in tarcul de BK.

eu nu am zis sa poti posta un caracter daca e afk, asa cum era pe 0.97d, ci doar sa-i dai duel/trade/party astfel incat sa nu atace

@bunny, atat timp cat 3 sferturi din replyul ala era legat de razia unui admin si interventia in timpul intrebarii adminului, e cam greu sa extragi un raspuns la ce am scris eu. Daca observi, am dat si quote la partea in care cumva mi-ai raspuns punctual la intrebare.

Ca o concluzie: nu vreau ca jucatorii sa faca cum faceau pe vechiul 97, as puna ei intrebarile si sa posteze pt afk in tarcul de bk, dar vreau, de exemplu, cand esti noaptea prin tarc si iti este cam greu de crezut ca toti sunt on pe langa tine, sa poti sa-i opresti daca vezi ca sunt afk si sa profiti, ca... macar tu fiind afk, sa omori un numar mai mare de monstrii

Daca tot sunt afk, si stii ca nu sunt on, de ce nu le dai duel/trade/party? Nu scrie nicaieri ca nu ai voie, dar daca tot insisti, si il opresti de a face experienta, are tot dreptul sa te posteze. E un fel de 50-50.

Pai eu asta vreau, sa-l opresc daca e afk, faza cu el sa ma posteze, i don't get it -____-

Pai eu asta vreau, sa-l opresc daca e afk, faza cu el sa ma posteze, i don't get it -____-

Pai atunci fa-o, cine te opreste? :) Daca tu stii si esti sigur pe tine ca e afk, activeaza-i duel. Pai, da, nu intelegi cand e vorba de a lua tu suspend, dar daca tu ai fi in tarc si ai avea putina treaba, si cineva ti-ar da duel/party/trade insistent din minut in minut, nu te-ar deranja? Nu te-ar opri din a face experienta? Ai dreptul la 4-5 minute de afk, el te deranjeaza din minut in minut, deci el se baga in timpul tau de a putea face experienta legala fiind afk, ca sa zic asa. >_<

Gandesti doar din perspectiva ta, nu din ambele tabere. That's not good, must know your enemy. ^_^

Daca tot sunt afk, si stii ca nu sunt on, de ce nu le dai duel/trade/party? Nu scrie nicaieri ca nu ai voie, dar daca tot insisti, si il opresti de a face experienta, are tot dreptul sa te posteze. E un fel de 50-50.

si de aici se ajunge altundeva ... exemplu ...

eu nu sunt afk si vine tsu si ma intreaba de afk ca sa ma opreasca .. eu stiu ce vrea el sa faca si ma fac afk. cand da trade/party fac rpd poza si dau rpd cancel ca si cum ar fii de la clicker. fac de cateva ori asa si hop pe forum cu post cum ce vrea asta de la mn si de ce nu ma lasa in pace ca nu sunt obligat sa-i raspund lui la intrebarile de afk...

pentru ce sa complicati atata regulamentu asta? nu-i de ajuns ca se dau suspenduri si ca ceri party insistent in atlans? sa fim seriosi.

asta-i doar un moft de-al tau tsu. nu zic ca n-ai dreptate, dar e absurd. vrei sa cresti bine? ia-ti tarc

Stii unde nu vezi tu bine problema? Te uiti din partea in care tu trebuie sa dai duel, da uitate din partea cealalta.

Stii cum va fi? intri in tarc si inainte sa incepi sa faci xp dai duel la toti din tarc(spune-i altuia ca stai 5 min sa intrebi de afk). E ok, ce mare branza nu, dai cancel si gata.

Acum invers tu esti in tarc si toti care intra dau si ei duel ca poate poate o fi unu afk. Si stai nene si dai cancel la greu. N-aveti decat voi va faceti viata grea.

eu nu vreau sa fie introdus nimic in regulament, vreau doar sa stiu daca patesc ceva daca il intreb pe un omulet din tarc timp de 5 minute daca e afk ( ca o preluare) si apoi ii dau duel/party/trade, ca sa nu mai atace.

Nu vreau ca jucatorii sa dea ss, nici sa fie introdus in regulament, eu doar vreau sa stiu daca e vreo pb dac actionez asa.

eu nu vreau sa fie introdus nimic in regulament, vreau doar sa stiu daca patesc ceva daca il intreb pe un omulet din tarc timp de 5 minute daca e afk ( ca o preluare) si apoi ii dau duel/party/trade, ca sa nu mai atace.

Nu vreau ca jucatorii sa dea ss, nici sa fie introdus in regulament, eu doar vreau sa stiu daca e vreo pb dac actionez asa.

nu vrei nimic dar totusi vrei ceva, nu? ca d'asta ai deschis topicul asta. fa-mi mie chestia asta de mai multe ori si o sa vedem daca patesti ceva sau nu.

Pai doar se vede ca vreau ceva, se vede si in quoteul tau. Doar ca a trb sa ma fac inteles ca mi-ati bagat multe idei in topicul asta care nu-mi apartin.

Eu cred ca daca-ti fac treaba asta si te intreb in prealabil 5 minute daca esti afk, nu patesc nimic :-"

Pai doar se vede ca vreau ceva, se vede si in quoteul tau. Doar ca a trb sa ma fac inteles ca mi-ati bagat multe idei in topicul asta care nu-mi apartin.

Eu cred ca daca-ti fac treaba asta si te intreb in prealabil 5 minute daca esti afk, nu patesc nimic :-"

nu fi asa sigur.

la urma urmei e problema mea daca las afk in tarc bk. eu iau suspend, nu tu. nu esti in masura sa ma intrebi de afk, si eu nu sunt obligat sa-ti raspund, atata timp cat functia ta in game-forum este de un simplu user. poate n-am chef sa dialoghez cu tine sub nici o forma la urma urmei :) daca chiar vrei sa cresti fara sa fii deranjat de afk-ul altora, ia-ti tati un tarc/spot si gata.

Acel tarc nu este pentru preluari, toti dati la gramada. Daca cineva sta afk in tarc de bk si il prinde adminul, primeste suspend fara nicio discutie.

Daca ii pui 3 intrebari in 5 minute nu rezolvi nimica, nu este obligat sa-ti raspunda si daca ii dai pt/trade/duel (repetat) risti sa fii postat. Ai destule tarcuri/spoturi unde poti face preluare, in tarcul de bk sta cine nu are unde creste (daca sta afk o face pe barba lui).

Sugestie respunsa.

Sper sa nu mai deschizi alt topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...