Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Skyline^

Dc ?

Recommended Posts

Guest Skyline^
Posted

Am si eu o intrebare...

Dc de fiecare daca cand este o plangere asupra unu jucator din ally Honey / Glamour .... da sentinta un admin care are un caracter in una dintre aceste ally .... ? Nu cumva bate ceva la ochi ?

Nu cred ca din cate cereri sunt facute asupra jucatorilor care fac parte din guildele de mai sus , primu Gm care a citit cererea sa fie din allyanta din care face parte jucatorul , si sa dea sentinta.... [in majoritatea sentintelor daca este reclamat unul din HONEY si acelasi are castig de cauza ( cate odata se mai intampla nefondate...etc ) imediat un admin din HONEY vine si da sentinta . Asa si in cazut celor din Glamour .

Alte ori daca reclamat unul din HONEY / Glamour si acela chiar a facut ceva , asteptam dupa o sentinta chiar si zile ( saptamana ) Vai doamne sa ma consult cu alt Gm . Atunci frate dc mai ai admin ... am mai citit pe forum la o plangere q lb. prescurtat . Si gm zice la ceva de genu " fgm" sa ma consult cu un alt Gm . Tu chiar in viata de zi cu zi nu stii ce inseamna "fgm" de vrei sa te consulti q altu .

Ati putea pune pe cineva ( INDEPENTENT ) care sa nu prea aiba nici o legatura q nici un guild dupa servar.....

Restu stiti ce vreau sa spun :P

Posted

Am si eu o intrebare...

Dc de fiecare daca cand este o plangere asupra unu jucator din ally Honey / Glamour .... da sentinta un admin care are un caracter in una dintre aceste ally .... ? Nu cumva bate ceva la ochi ?

Nu cred ca din cate cereri sunt facute asupra jucatorilor care fac parte din guildele de mai sus , primu Gm care a citit cererea sa fie din allyanta din care face parte jucatorul , si sa dea sentinta.... [in majoritatea sentintelor daca este reclamat unul din HONEY si acelasi are castig de cauza ( cate odata se mai intampla nefondate...etc ) imediat un admin din HONEY vine si da sentinta . Asa si in cazut celor din Glamour .

Alte ori daca reclamat unul din HONEY / Glamour si acela chiar a facut ceva , asteptam dupa o sentinta chiar si zile ( saptamana ) Vai doamne sa ma consult cu alt Gm . Atunci frate dc mai ai admin ... am mai citit pe forum la o plangere q lb. prescurtat . Si gm zice la ceva de genu " fgm" sa ma consult cu un alt Gm . Tu chiar in viata de zi cu zi nu stii ce inseamna "fgm" de vrei sa te consulti q altu .

Ati putea pune pe cineva ( INDEPENTENT ) care sa nu prea aiba nici o legatura q nici un guild dupa servar.....

Restul nu stie ce vrei sa spui

Persoanele ca tine provoaca rivalitatea si tensiunea intre cele 2 aly.

Posted

Am si eu o intrebare...

Daca se fac manevre de genul chiar nu raman asa, avem admin section si discutam acolo, iar daca decidem in unanimitate ca n-a avut dreptate atunci se modifica suspendul in cel care se considera a fi cel mai corect.

A postat cineva pentru "fgm" si n-a luat suspend respectivul? Da-mi link te rog.

Guest Skyline^
Posted

bunny lasa te rog 1 ora.. si revin q link ;)

Guest Skyline^
Posted

bunny akm am verificat aprox ultimele 6 pagini si numai am gasit.. probabil ca sa modificat...

Daca isi aduce un Moderator aminte...

Era ceva de genu...

X : F---------------------G------------------M

Si Gm zice : Sa ma consult cu cineva , nu am mai intalnit asemenea limbaj ;)

Cum poti spune asa ceva ??

Posted

Probabil ca dorea sa ia decizia cea mai corecta, si 2 capete mai bun de cat unul stii cum e. N-a facut-o in nume rau probabil. Daca gasesti totusi link-ul sa postezi aici.

eh, wrong user, ma rog, tot eu sunt.

Guest Skyline^
Posted

cum am zis si mai sus.. am cautat ultimele 6 pagini / plangere q plangere care avea titlul de lb. sau lb. prescurtat ....

Frate acum si un copil de 8 ani stie ce inseamna fgm / fmm / frm / si multe altele...

Ok . Sa zicem ca vruia sa ia decizia corecta...Da nu zici ca forum " SA MA CONSULT Q CINEVA" . Atunci u dc mai ai Gm... Sa iti zica altu cum sa dai verdictul ?

Posted

Am si eu o intrebare...

ti se pare. e doar o iluzie optica ceea ce descrii tu aici.

ciudat e ca de fiecare data cand se intampla ceea ce zici tu mai sus cu un membru HH/Glamour, imediat apare un thread ca asta.

PS: amuzanta semnatura ta. pacat ca nu-i originala

A postat cineva pentru "fgm" si n-a luat suspend respectivul? Da-mi link te rog.

cauta plangerea in care l-am postat eu pe neamzzuMG. eram in icarus :)

Guest LowGmaN666
Posted

bunny akm am verificat aprox ultimele 6 pagini si numai am gasit.. probabil ca sa modificat...

Daca isi aduce un Moderator aminte...

Era ceva de genu...

X : F---------------------G------------------M

Si Gm zice : Sa ma consult cu cineva , nu am mai intalnit asemenea limbaj ;)

Cum poti spune asa ceva ??

te referi la plangerea asta ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...0&hl=frappe

nu a scris "fgm" a scris "fmg" ce inseamna aia :-??

Posted

Am si eu o intrebare...

E ce exemple dai tu aici sunt exemple minore..

Ce zici de un Moderator ce da d/c de pe admin..pentru un tarc.

Iar rezolvarea acestei plangeri este: numai are moderator...si 20 de zile ss pe caracterul de joc:))

Mult asai=))

Oameni de genul asta ar mai merita din partea ta sa joace mu?

Din partea mea nu

Guest Skyline^
Posted

te referi la plangerea asta ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...0&hl=frappe

nu a scris "fgm" a scris "fmg" ce inseamna aia :-??

Sa fim sinceri , nu stii ce inseamna fmg ?

Iar rezolvarea acestei plangeri este: numai are moderator...si 20 de zile ss pe caracterul de joc:))

Mult asai=))

Din partea mea nu

Nai cu cine Cristal.....Trebuia pe deasupra la pedeapsa moderatorului sai mai dea si un "pupic"

ti se pare. e doar o iluzie optica ceea ce descrii tu aici.

ciudat e ca de fiecare data cand se intampla ceea ce zici tu mai sus cu un membru HH/Glamour, imediat apare un thread ca asta.

PS: amuzanta semnatura ta. pacat ca nu-i originala

cauta plangerea in care l-am postat eu pe neamzzuMG. eram in icarus :)

Aratati-mi si mie un topic dupa forumul asta , in care nu sia bagat nasul boom. Se crede implicat in toate cazurile , dar este total pe dinafara ...

Spor . Si pe viitor o sa vedem , ce o sa se mai intample.

Posted

Sa fim sinceri , nu stii ce inseamna fmg ?

Nai cu cine Cristal.....Trebuia pe deasupra la pedeapsa moderatorului sai mai dea si un "pupic"

Aratati-mi si mie un topic dupa forumul asta , in care nu sia bagat nasul boom. Se crede implicat in toate cazurile , dar este total pe dinafara ...

Spor . Si pe viitor o sa vedem , ce o sa se mai intample.

Acu serios nici eu nu-mi pot da seama ce inseamna fmg. "fgm = futu-ti gatul ma-tii", corect? dar fmg? oO "futu-ti mortii gatului"? :)) Scrie te rog cuvant dupa cuvant ce crezi ca reprezinta, eu unul nu-mi dau seama.

Guest Skyline^
Posted

Acum toti copiii se injura .

fgm = fututi gura matii

fmm = fututi morti mati

fmg = fututi morti`n gura :|

Guest Skyline^
Posted

eu zic sa face-ti un topic pinned cu toate injuraturile prescurtate posibile,sa aiba si adminii ce consulta :rofl2:

De acord cu tine Remax . :D

Si o lista q expresii...........Pun pariu ca daca zice unu pe global "Fate mic si dute acasa" nu ii dau ban ca nu stiu ce inseamna :)) Va zic eu , ca sunt expert in injuraturi :)

Fate mic si dute acasa SAU Fate mic si dute de unde ai plecat = DUTE IN PIZDA MATII

Guest Skyline^
Posted

Tiam dat un exemplu...Eu unu` sunt de acord q Remax sa se face o lista cu injuraturi prescurtate sa aiba si adminu unde sa se uite , in caz ca nu stie ce inseamna...Ca unii dintre ei , parca au crescut in pesteri :banghead:

Guest Cristal=fraier
Posted

Mult asai=))

Din partea mea nu

da-ti foc ma basitule oricum nu o sa mai vedeti cs prea curand

hai pa spor la bocit dupa castel stiu ca suferi dupa el

:-j

Posted

da-ti foc ma basitule oricum nu o sa mai vedeti cs prea curand

hai pa spor la bocit dupa castel stiu ca suferi dupa el

:-j

imi place nicku tau de ep forum :hello:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...