Jump to content
puiuraul

Ascult muzica !!!

Recommended Posts

Posted

Acum ascultam un adagio de Albinoni, ce va fi urmat de concertul pt pian a lui Edvard Grieg (cu Lipatti la pian :P) si dupa toate astea ma voi delecta ascultand Warriors of the World (album semnat Manowar) si dak mai am timp vreo 5 piese de pe Trouble (Akon) si k desert Portishead...

Posted

o colega d-a mea... proasta dealtfel, asculta o manea pe yahoo (nu agreez manelele nici daca as fi surd)

ea : da

eu : sa te sugi cu manelele

eu :  _|_

ea : am auzit ce frumos vorbesti

eu : k

eu :

eu : lamer

eu : *lameritza

ea : auzi

ea : zi`mi o kestoe

ea : kestie

ea : acuma inteleg k tie nu`tzi plac manelele

ea : dar ce ai cu aia care asculta?

eu : is lameri

ea : asa cum restul respecta ceea ce asculti,asa respecta si tu ce asculta altzii

ea : kiar dak nu`tzi place

eu : umm.. lasa chestiile de respect

ea : gusturile nu se discuta

eu : manelele nu merita respect

eu : si la fel: gusturile nu se discuta

eu : cea mai tampita fraza

eu : oricum

eu : ma asteptam de la tine

ea : ce`ar fi sa ii sarim la stan toti in cap k asculta tampeniile alea?

ea : te asteptai de la mine..

eu : stan?

eu : ba oaie

ea : extraordinar

eu : stan asculta rock

ea : pai da

ea : tocmai

eu : rock ii cea mai respectata muzica

ea : tampenia aia

eu : asa si?

eu : rock tampenie?

eu : taci.

ea : daaaa..cea mai respectata

eu : deci taci.

eu : TACI

ea : unde?

eu : LOL

ea : in cotetz

eu : BA PROASTA

eu : ESTI PROASTA

eu : PROASTA

eu : PROASTA

eu : gara

ea : bine

eu : gata

eu : taci

eu : TACI

eu :

ea : am tacut

ea : nu mai zic nk..cu tine nu se poate la subiecte de astea

eu : ba beatrice

eu : deci esti imposibil de proasta

eu : intelegi?

ea : da

eu : rocku ii startul muzicii

eu : proasto

eu : ca ma si enervez

ea 's status is now "Eve&Gwen Stefani - Let me blow ya mind". (11.03.2005 18:34)

eu : daca nu era rock tu nu ascultai manele

eu : clar?

eu : si d-aia ii asa respectata

eu : beatles, elvis...

eu : jimmy page

eu : jimmy hendrix

eu : metallica

eu : da tu esti proasta

eu : zic numele alea

eu : si habar n-ai

eu : da cand zic guta

ea : ba am

eu : imediat stii

ea : ha ha

eu : hai mai taci

eu : pula mea

eu : habar n-ai

eu : si aia ma enervezi

eu : ca mai ai si tupes sa ma contrazici

eu : despre ceva ce habar n-ai

eu : in loc sa taci ca proasta ce esti

eu : tu comentezi

eu : auzi ca rocku se respecta in cotetz

eu : pai pt asta te-as bate

eu : desi nu ascult rock

ea : pai dupa tine cam toti is prosti

ea : incepand cu dira

eu : nu. doar tu.

ea : ye right..

eu : lasa-ma

ea : atunci eu sunt cea mai cea

ea : so gata

eu : ca ma enervezi

ea : asta vroiam sa zic si eu

ea : GATA!!

Posted

O asculta ea manele, dar totushi e fata.

Io cred ca merita putzin respect "oaia" aia.

n-am inteles ?!

adica daca ii fata nu poate fi proasta ca asculta manele?

extraordinar... numa peste d-astia ca voi dau...

SI CE DACA II FATA? ii PROASTA.

Daca cineva zice ca "Rocku se respecta in coteţ", rocku fiind ascultat de milioane de oameni, deci automat ii lipsa de respect fata de milioane de oameni, io sa o respect pe ea pentru ca ii proasta...

BooM_IO... taci si tu... ramai la masinuţele tale... <_<

Posted

Mah Slim, oricat de "bengos" ai fi u, orice persoana trebuie respectata.

Iar cei care nu respecta sunt cu mult mai prejos decat cei pe care nu ii respecta.

Din cate am vazut pana acum, u tzii mult la ideile tale preconcepute chiar dak nu ai dreptate.

Prin urmare, ai avea nevoie de nishte lectii de etica, ca doar suntem oameni nu animale.

Iar ca fiintza ratzionala, eu cred ca ar fi normal sa ascultzi orice idee, shi sa nu jigneshti pe oricine pt. simplul motiv ca nu e pe aceeashi lungime de unda cu tine.

De acum eu zic sa te gandeshti de 2x inainte sa zici ceva, ca afirmztii pripite poate sa faca oricine.

Iar dak tot nu vrei sa ascultzi de sfatul meu :gun: :violent: :thefinger:

Posted

maestre... shut up.

nu-i vorba de etica. ii vorba de morala. si da, am idei peconcepute: daca asculti manele n-ai ce cauta in fata mea. scurt pe 2. nu-ti convine... dupa cum ziceai: :thefinger: :violent: :gun:

in cazu tau exista butonu ignore.

oricum, imi placi... te bagi intotdeauna singur in seama, pastrezi siru off-topic si mai si faci pe maestru in "d-ale vietii"... tu cu ai tai 2 copii siamezi, o nevasta betiva, ai doua slujbe ca femeie de servici si pompier si un ficat de lemn... un adevarat veteran al vietii.

asa ca, nu-mi tine tu mie morala despre etica, bun simt si nu-ti fa idei pripite in privinta mea pentru ca nu esti in stare. te depaseste. mai bine ti-ai vedea de on-topic si ai mai putea strange din buci, si data viitoare cand ai ceva ce sa-mi zici, da-mi un PM sau cauta alte metode sa ma contactezi... nu stiu daca membrii forumului au chef sa citeasca poeziile tale cu mine ca subiect principal.

te pup ;)

Posted

cei care asculta manele sunt pur si simplu idioti. so nu am prea mare respect pt ei. dar putin respect totusi este. va dati seama ce varza murata e in capul celor care asculta manele. :blink:

emin3m&2pac&others :P rullz. hailie`s song e beton!!!

slim stai calm ONLY GOD CAN JUDGE YOU!!!

boom YO!!! slow down. lasa`i pe fiecare sa spuna ce vor nu mai comenta(da eu ce fac acuma? comentez si nu is in masura.........so.........ii las pe altii) :beer: ;)

Posted

Ii clar, topicu' a deraiat de mult :D . Sincer BooM_IO, manelishti nu sunt fiintze ratzionale. Dak pt un minut ar asculta(in tot sensul cuvantului) muzik lor ar sari in caskda niagara!!! Yo ia'shy pune k IQ fix langa cartofi shi castravetzi :D . Nu asc altceva pt ca mintea nu le poate duce mai mult de atat. Slim nu are rost sa ne coboram la nivelul lor(chiar dak merita sa-i facem sa se simta de kkt), do oricum k ei nu vom ajunge ever!!! Pe cei care fac manele...bravo fratzilor :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: , "deshteptzi", ei ishy cashtiga painea, traiesk bine(chiar prea bine). In schimb cei care asculta :dooh: ...forget it!!! Nu are rost sa le facem audientza!

Posted

ontopic: din partea mea, fiecare sa asculte ce vrea. Fiecare asculta ce ii place, acest lucru nu trebuie sa i se dicteze. PUNCT.

offtopic: slim, STFU. U vorbeshti ca eu postez off-topic. U te-ai uitat la tine cate mesaje aiurea ai. mai scuteshte-ma. Iar cand tzi-am trimis pm te-ai facut ca ploua shi tot nu am primit raspuns. deci, STFU

Posted

vad ca, cretinu din tine vrea sa iasa la iveala... 'oi posta io aiurea da macar postez on-topic...

si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant. si te rog inca o data... continua-ti discutia in alta parte ;)

Posted

vad ca, cretinu din tine vrea sa iasa la iveala... 'oi posta io aiurea da macar postez on-topic...

si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant. si te rog inca o data... continua-ti discutia in alta parte  ;)

boom lasa-l cred ca-i platit asta de linkmania sa stea non-stop pe forum si sa dea sfaturi la lume despre search si bla bla bla!!!...el e mister Inteleptu!!..tot ce zice el e litera de lege...asa ca worship him!!! :pray:

on topic: manele sucks...eu sunt muzician de profesie(tobosar, chitarist) ce mai ...si stiu despre muzica multe...asa ca jazz rulez & rock

Posted

ultimul offtopic:

si data viitoare cand ai ceva ce sa-mi zici, da-mi un PM sau cauta alte metode sa ma contactezi

am facut-o shi pe asta, pt k apoi tocmai u sa te contrazici pe tine....

si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant

Impresia mea despre tine este completa. NU exista cuvinte care sa descrie ticalosenia din tine. NU meriti sa fii numit om. OMUL este ratzional, tu eshti acea maimuta proasta pe care o laudai intr-un alt topic...

PROMIT ca acesta a fost ultimul off-topic, de acum incolo slim potzi sa faci ce vrei, o sa incerc sa ignor raspunsurile tale banale, pe care nu la prea gandeshti. Oricine poate sa improasha cu noroi in stanga shi in dreapta, dar dak tot o face ar face bine sa se shi argumenteze.

bye bye slim. Potzi sa te intorci in prostia ta, in imbecilitatea crunta in care traieshti. Sa shtii ca imi pare tare rau pt tine (la inceput chiar dak ma certam cu tine, totushi te apreciam ca fiind un om care mai shi gandeshte, shi care totushi nu e unul din marea gramada de proshti...pacat pt tine....mai gandeshte-te cand o sa ai mintea limpede, shi poate itzi dai seama ca nu ai dreptate intotdeauna) :beer:

iar ca sa zic ceva shi de muzik: ascultatzi PARAZITII, BITZA, CHELOO....dar numai dak suntetzi tare suparatzi pe cineva.

Posted

ooooooooooooooooook... drumuzik nu se putea abtine ca de-obicei si BooM_IO:

la inceput chiar dak ma certam cu tine, totushi te apreciam ca fiind un om care mai shi gandeshte, shi care totushi nu e unul din marea gramada de proshti...

eu nu te-am apreciat niciodata si nici atunci cand TE certai cu mine...

lasand la o parte onanistii forumului...

----> BACK TO THREAD

O manea straina pt mine ar fi muzica lu Usher si Justin Timberlake.. I hate those bitchy boys...

sa nu zic de backstreet boys, wildlife si alti cărturari fara voce...

P.S. de fiecare data cand imi aduc aminte de masculii astia feroce imi aduc aminte de Pablo Francisco (the Comidian)... Girl your soft... buf buf buf... FI-HA-HA-IN :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...