demonium Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Acum ascultam un adagio de Albinoni, ce va fi urmat de concertul pt pian a lui Edvard Grieg (cu Lipatti la pian :P) si dupa toate astea ma voi delecta ascultand Warriors of the World (album semnat Manowar) si dak mai am timp vreo 5 piese de pe Trouble (Akon) si k desert Portishead...
BooM-retired Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Dupa ce am vazut aseara Cronica Carcotasilor, acum ascult doar Florin Chilian. Super cantaret, super muzica, se deosebeshte cu mult de altzi cantaretzi.
rats Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 o colega d-a mea... proasta dealtfel, asculta o manea pe yahoo (nu agreez manelele nici daca as fi surd) ea : da eu : sa te sugi cu manelele eu : _|_ ea : am auzit ce frumos vorbesti eu : k eu : eu : lamer eu : *lameritza ea : auzi ea : zi`mi o kestoe ea : kestie ea : acuma inteleg k tie nu`tzi plac manelele ea : dar ce ai cu aia care asculta? eu : is lameri ea : asa cum restul respecta ceea ce asculti,asa respecta si tu ce asculta altzii ea : kiar dak nu`tzi place eu : umm.. lasa chestiile de respect ea : gusturile nu se discuta eu : manelele nu merita respect eu : si la fel: gusturile nu se discuta eu : cea mai tampita fraza eu : oricum eu : ma asteptam de la tine ea : ce`ar fi sa ii sarim la stan toti in cap k asculta tampeniile alea? ea : te asteptai de la mine.. eu : stan? eu : ba oaie ea : extraordinar eu : stan asculta rock ea : pai da ea : tocmai eu : rock ii cea mai respectata muzica ea : tampenia aia eu : asa si? eu : rock tampenie? eu : taci. ea : daaaa..cea mai respectata eu : deci taci. eu : TACI ea : unde? eu : LOL ea : in cotetz eu : BA PROASTA eu : ESTI PROASTA eu : PROASTA eu : PROASTA eu : gara ea : bine eu : gata eu : taci eu : TACI eu : ea : am tacut ea : nu mai zic nk..cu tine nu se poate la subiecte de astea eu : ba beatrice eu : deci esti imposibil de proasta eu : intelegi? ea : da eu : rocku ii startul muzicii eu : proasto eu : ca ma si enervez ea 's status is now "Eve&Gwen Stefani - Let me blow ya mind". (11.03.2005 18:34) eu : daca nu era rock tu nu ascultai manele eu : clar? eu : si d-aia ii asa respectata eu : beatles, elvis... eu : jimmy page eu : jimmy hendrix eu : metallica eu : da tu esti proasta eu : zic numele alea eu : si habar n-ai eu : da cand zic guta ea : ba am eu : imediat stii ea : ha ha eu : hai mai taci eu : pula mea eu : habar n-ai eu : si aia ma enervezi eu : ca mai ai si tupes sa ma contrazici eu : despre ceva ce habar n-ai eu : in loc sa taci ca proasta ce esti eu : tu comentezi eu : auzi ca rocku se respecta in cotetz eu : pai pt asta te-as bate eu : desi nu ascult rock ea : pai dupa tine cam toti is prosti ea : incepand cu dira eu : nu. doar tu. ea : ye right.. eu : lasa-ma ea : atunci eu sunt cea mai cea ea : so gata eu : ca ma enervezi ea : asta vroiam sa zic si eu ea : GATA!!
BooM-retired Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 O asculta ea manele, dar totushi e fata. Io cred ca merita putzin respect "oaia" aia.
rats Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 O asculta ea manele, dar totushi e fata. Io cred ca merita putzin respect "oaia" aia. n-am inteles ?! adica daca ii fata nu poate fi proasta ca asculta manele? extraordinar... numa peste d-astia ca voi dau... SI CE DACA II FATA? ii PROASTA. Daca cineva zice ca "Rocku se respecta in coteţ", rocku fiind ascultat de milioane de oameni, deci automat ii lipsa de respect fata de milioane de oameni, io sa o respect pe ea pentru ca ii proasta... BooM_IO... taci si tu... ramai la masinuţele tale... <_<
MontBlank Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 LOL ! Ce discutzie marpha intre slim si "beatrice"(parca asa o cheama,nu?) ! I hate manele ! No offense... but manele...suck's !
alex Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 loool manelele ...sucks intradevar ... totusi puteai fi oleak mai "bland" cu ea
MontBlank Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Lol....e colega de clasa...nimeni nu e "bland" cu colegele de clasa ! It's a fact ! :ph34r:
MontBlank Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 nu va faceti probleme... nu s-o suparat B) Off-topic:Lol...dar e colega de clasa nu ? Cine are melodii cu Dizzee Rascal ? :whistle:
rats Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 as vrea sa vad ce playlist aveti :whistle: My Playlist 3636 tracks in playlist, average track length: 3:39 Estimated playlist length: 221 hours 43 minutes 11 seconds B)
BooM-retired Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Mah Slim, oricat de "bengos" ai fi u, orice persoana trebuie respectata. Iar cei care nu respecta sunt cu mult mai prejos decat cei pe care nu ii respecta. Din cate am vazut pana acum, u tzii mult la ideile tale preconcepute chiar dak nu ai dreptate. Prin urmare, ai avea nevoie de nishte lectii de etica, ca doar suntem oameni nu animale. Iar ca fiintza ratzionala, eu cred ca ar fi normal sa ascultzi orice idee, shi sa nu jigneshti pe oricine pt. simplul motiv ca nu e pe aceeashi lungime de unda cu tine. De acum eu zic sa te gandeshti de 2x inainte sa zici ceva, ca afirmztii pripite poate sa faca oricine. Iar dak tot nu vrei sa ascultzi de sfatul meu :violent: :thefinger:
rats Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 maestre... shut up. nu-i vorba de etica. ii vorba de morala. si da, am idei peconcepute: daca asculti manele n-ai ce cauta in fata mea. scurt pe 2. nu-ti convine... dupa cum ziceai: :thefinger: :violent: in cazu tau exista butonu ignore. oricum, imi placi... te bagi intotdeauna singur in seama, pastrezi siru off-topic si mai si faci pe maestru in "d-ale vietii"... tu cu ai tai 2 copii siamezi, o nevasta betiva, ai doua slujbe ca femeie de servici si pompier si un ficat de lemn... un adevarat veteran al vietii. asa ca, nu-mi tine tu mie morala despre etica, bun simt si nu-ti fa idei pripite in privinta mea pentru ca nu esti in stare. te depaseste. mai bine ti-ai vedea de on-topic si ai mai putea strange din buci, si data viitoare cand ai ceva ce sa-mi zici, da-mi un PM sau cauta alte metode sa ma contactezi... nu stiu daca membrii forumului au chef sa citeasca poeziile tale cu mine ca subiect principal. te pup ;)
Elf Soldier Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 cei care asculta manele sunt pur si simplu idioti. so nu am prea mare respect pt ei. dar putin respect totusi este. va dati seama ce varza murata e in capul celor care asculta manele. :blink: emin3m&2pac&others :P rullz. hailie`s song e beton!!! slim stai calm ONLY GOD CAN JUDGE YOU!!! boom YO!!! slow down. lasa`i pe fiecare sa spuna ce vor nu mai comenta(da eu ce fac acuma? comentez si nu is in masura.........so.........ii las pe altii) :beer: ;)
Ahilosu Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 there's no more reason to cry no more I got my baby, baby, the only lady that I adore, Hailie...
G-Man Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Ii clar, topicu' a deraiat de mult :D . Sincer BooM_IO, manelishti nu sunt fiintze ratzionale. Dak pt un minut ar asculta(in tot sensul cuvantului) muzik lor ar sari in caskda niagara!!! Yo ia'shy pune k IQ fix langa cartofi shi castravetzi :D . Nu asc altceva pt ca mintea nu le poate duce mai mult de atat. Slim nu are rost sa ne coboram la nivelul lor(chiar dak merita sa-i facem sa se simta de kkt), do oricum k ei nu vom ajunge ever!!! Pe cei care fac manele...bravo fratzilor :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: , "deshteptzi", ei ishy cashtiga painea, traiesk bine(chiar prea bine). In schimb cei care asculta :dooh: ...forget it!!! Nu are rost sa le facem audientza!
MontBlank Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Deci cine are muzica cu Dizzee Rascal ? Canta marpha, for a brit ! :P
BooM-retired Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 ontopic: din partea mea, fiecare sa asculte ce vrea. Fiecare asculta ce ii place, acest lucru nu trebuie sa i se dicteze. PUNCT. offtopic: slim, STFU. U vorbeshti ca eu postez off-topic. U te-ai uitat la tine cate mesaje aiurea ai. mai scuteshte-ma. Iar cand tzi-am trimis pm te-ai facut ca ploua shi tot nu am primit raspuns. deci, STFU
rats Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 vad ca, cretinu din tine vrea sa iasa la iveala... 'oi posta io aiurea da macar postez on-topic... si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant. si te rog inca o data... continua-ti discutia in alta parte ;)
Drumuzik Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 vad ca, cretinu din tine vrea sa iasa la iveala... 'oi posta io aiurea da macar postez on-topic... si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant. si te rog inca o data... continua-ti discutia in alta parte ;) boom lasa-l cred ca-i platit asta de linkmania sa stea non-stop pe forum si sa dea sfaturi la lume despre search si bla bla bla!!!...el e mister Inteleptu!!..tot ce zice el e litera de lege...asa ca worship him!!! :pray: on topic: manele sucks...eu sunt muzician de profesie(tobosar, chitarist) ce mai ...si stiu despre muzica multe...asa ca jazz rulez & rock
BooM-retired Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 ultimul offtopic: si data viitoare cand ai ceva ce sa-mi zici, da-mi un PM sau cauta alte metode sa ma contactezi am facut-o shi pe asta, pt k apoi tocmai u sa te contrazici pe tine.... si cu PM-u... nu meriti sa-ti raspund... nu te ridici la nivelu meu. esti jenant Impresia mea despre tine este completa. NU exista cuvinte care sa descrie ticalosenia din tine. NU meriti sa fii numit om. OMUL este ratzional, tu eshti acea maimuta proasta pe care o laudai intr-un alt topic... PROMIT ca acesta a fost ultimul off-topic, de acum incolo slim potzi sa faci ce vrei, o sa incerc sa ignor raspunsurile tale banale, pe care nu la prea gandeshti. Oricine poate sa improasha cu noroi in stanga shi in dreapta, dar dak tot o face ar face bine sa se shi argumenteze. bye bye slim. Potzi sa te intorci in prostia ta, in imbecilitatea crunta in care traieshti. Sa shtii ca imi pare tare rau pt tine (la inceput chiar dak ma certam cu tine, totushi te apreciam ca fiind un om care mai shi gandeshte, shi care totushi nu e unul din marea gramada de proshti...pacat pt tine....mai gandeshte-te cand o sa ai mintea limpede, shi poate itzi dai seama ca nu ai dreptate intotdeauna) :beer: iar ca sa zic ceva shi de muzik: ascultatzi PARAZITII, BITZA, CHELOO....dar numai dak suntetzi tare suparatzi pe cineva.
rats Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 ooooooooooooooooook... drumuzik nu se putea abtine ca de-obicei si BooM_IO: la inceput chiar dak ma certam cu tine, totushi te apreciam ca fiind un om care mai shi gandeshte, shi care totushi nu e unul din marea gramada de proshti... eu nu te-am apreciat niciodata si nici atunci cand TE certai cu mine... lasand la o parte onanistii forumului... ----> BACK TO THREAD O manea straina pt mine ar fi muzica lu Usher si Justin Timberlake.. I hate those bitchy boys... sa nu zic de backstreet boys, wildlife si alti cărturari fara voce... P.S. de fiecare data cand imi aduc aminte de masculii astia feroce imi aduc aminte de Pablo Francisco (the Comidian)... Girl your soft... buf buf buf... FI-HA-HA-IN :D