puiuraul Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ce melodie canta acum in boxele de la comp?
Apashu Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 man faci parte dintr-o organizatie ? vad ca esti pus pe chestionare
puiuraul Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Elton John - Are You Ready For Love.mp3 Nu fac parte din nici o organizatie de gen dar imi place muzica si mi se pare o chestie interesanta sa vedem ce mai asculta lumea (ce am putea asculta si noi) si pe langa asta se mai diversifica discutiile de pe forum ( de aia am postat la discutii in general). Asa ca invit pe toata lumea sa posteze numele melodiilor pe care le asculta.
puiuraul Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Am ascultat intre timp: Dj Tocadisco - Nobody Likes the Record That I Play.mp3 martin solveig vs salif keita - madan (rework).mp3 Paul oakenfold - Hypnotised (kowalski radio edit).mp3 Deep Dish - Flashdance.mp3 - super piesa
puiuraul Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 DAVE AMSTRONG - Make Your Move (a. clamaran mix).mp3 - super piesa (a must have) D.J. Tiesto - Traffic.mp3 Da Lata - Pra manha.mp3 - chill
puiuraul Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Din moment ce o ascult (.mp3) in winamp e cam greu sa nu o am...... De fapt o recomandam.... Da drumu la winamp si posteaza pe aici (valabil pentru toata lumea) Oricum Thread-ul asta a fost modificad si rasmodificat, posts removed & stuff ... De aici incolo numai muzica:
Guest wraith Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Nightwish - Devil & the Deep Dark Ocean Rob Zombie - Dragula :twisted: Dimmu Borgir - Metal Hart Hammerfall - Harts on Fire Dream Thetre (Kevin Moore) - Wait for Sleep (Piano) Nightwish - Moondance Am colectiile aproape complete la: - Nightwish - Iron Maiden - Metallica o multime de albume de la: - Children of Bodom (not for the fainth of hart) - Helloween - Lake of Tears - Hammerfall - Yngwee Malsteen diverse melodii de la: - Rammstein - Manawar - Stratovarius and many, many more. Mai ascult Tehno Trance si Hordcore si am vreo 40 melodii Juno Reactor (highly recomended)
Guest notfound Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 house, trance, progressive house, rock(rammstein !!!! beeeton !) prodigy, nightwish.....techno.....
alexdanx Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ombladon - Comunicat.mp3 ..momentul asta Sa pui sus inca o categorie Tot fara manele! P.S inainte am ascultat Umberto Tabbi - Ciao siciliano.mp3 Run to you.mp3 Texas-Black eyed boy.mp3 asa se intampla cand ai winampul pe random si ai 4000 de melodii.
Sicone Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Rage Against The Machine,Downset,Body Count, Asian Dub Fundation (Super fain :wink: ) house of pain,system of a down...cateva dintre preferintele mele :> hehe
minimekool Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Dj Tiesto - in Sessions @ MAXIMA Fm (02-08-2004) ----------- si vine next: Paul Van Dyk - Crush (club mix)
puiuraul Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Dupa ce am citit post-ul de mai sus: Paul Van Dyk - Live at Mayday 2002 (01.05.02).mp3 > un set exceptional, de atunci il am si inca mi se face pielea de gaina cand il ascult. Daca are cineva numele melodiilor din set i-as ramane profund recunoscator :? Urmeaza: Olav Basosky - Samplitude.mp3 G-Pal - Ocean of blue.mp3 KMC feat. Dhany - I feel so fine.mp3
minimekool Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Paul van Dyk - Live at Mayday 10.11.2002 Mayday Polska 0.00 - 1.00 http://www.mayday.pl 1 White Label White Label [Taub] 2 Dark Monks Insane - Steve Murano Rmx [back Yard] 3 John Askew New Dimension [Duty Recordings] 4 NU NRG Supersonic [Vandit / Unreleased] 5 The Disco Brothers First Contact - Regeneration Mix [Nukleuz] 6 Revolution 9 Love is the only Weapon - Grinder Mix [Vandit] 7 Ultra The Dawn [spinnin Rec] 8 The Shrink Bit Staboi ( I love you) [Music Valid] 9 Emmanuel Top Turkish Bazar - Reeloop Mix [Kosmo] 10 Paul van Dyk For an Angel - Remix [unreleased] 11 Nightlife Shining Star - Mystery Rmx [Liquid Rec.] 12 Paul van Dyk TBC [Vandit / Unreleased] ------------------------------------------------- Nu stiu dak e exact setu de care ziceai u dar... tot mayday e :> ------------------------------------------------- Pe sit la el asta era singuru playlist de la mayday....
puiuraul Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Acum canta: Felix Da Housecat - Do You Remember House.mp3 - adevarat ce spune (parca ar fi cuvintele mele) :twisted: Merci, nu e asta set-ul dar is melodi faine. Is cateva care nu le am, posibil sa coincida. :wink: Urmeaza: Basement Jaxx - Romeo.mp3 si Awa Band - Timba.mp3 > Bob Sinclar - Kiss My Eyes.mp3 Si dupa aia ma duc sa mananc :wink:
Apashu Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Si dupa aia ma duc sa mananc :wink: urmeaza un chestionar cu felurile de mancare ... :>
puiuraul Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 DJ STAX vs Daft Punk - Daft funky (long version).mp3 - :wink: Draga Apash: nu te obliga nimeni sa ma suporti, daca te deranjeaza post-urile sau thread-urile incepute de mine te rog sa le ignori si sa nu postezi aiurea remarci rautacioase. Refuz sa raspund la aceste provocari pe care le tot presari pe forumul Linkmania la adresa mea.
Apashu Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 e doar ironie nu rautate ce ma mira e faptul ca nu ti-a trimis inca nimeni gunoiul la cos ... sau hai la diverse sa nu fiu rautacios :>
alex Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 e doar ironie nu rautate ce ma mira e faptul ca nu ti-a trimis inca nimeni gunoiul la cos ... sau hai la diverse sa nu fiu rautacios :> vroiam eu sa-i fac vant acolo da iara ma bombarda cu mesaje private :twisted: :twisted:
alexdanx Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Draga Apash: nu te obliga nimeni sa ma suporti, daca te deranjeaza post-urile sau thread-urile incepute de mine te rog sa le ignori si sa nu postezi aiurea remarci rautacioase. Refuz sa raspund la aceste provocari pe care le tot presari pe forumul Linkmania la adresa mea. puiule...man, CHILL OUT! .. puff puff pass, puff puff pass! Parca esti la stiri! :confused: Indiene, zi-le ma ca le zici bine! P.S ca sa raspund la urmatorul chestionar :icre cu rosii :> :)
DreamJockey Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Ce ascult ?!?!?!? DISTURBED: toate sunt meseriase SOAD: spiders,chopsuey,highway song,innervision,bubbles, etc. METALLICA : Unforgiven I si II ,Nothing else matters,Entet Sandman,Wiskey in a Jar -perioada alternativa OZZY OZBOURNE and LITA FORD: cloee my eyes forever OZZY ROCKS the old fart !!! :) Nirvana: Rape me Kurt Cobain :) Apocalytpica: toate dar iubesc enorm Hope Vol 2 merita ascultata pt cei care nu o stiu :wink: SLIPKNOT :WAIT AND BLEED DUALITY DJ TIESTO :TARANTULA ,LETHALL ind FAITHLESS FIRMA noastra LUNA AMARA- ROSU APRINS ,DIZIDENT omul cu SOBOLANI BLINK 182 311 ALIEN ANT FARM -SMOOTH CRIMINAL GOODCHARLOTE WITHIN TEMPTATION NIGHTWISH-DEAD BOYS POEM,OCEAN SOUL,AWAY STAINED ENIGMA JUDAS PRIEST MANOWAR-BLACK WIND,FIRE &STEEL, I BELIEVE INCUBUS merge si un His Imperial Majesty :) Emineen D12 who come Evanesance Bon Jovi Eagles KORN lake of tears,therion, man daca voi credeti ca ati asculta o melodie buna pe care eu nu am postat-o AM uitat REGRET PT NUMELE OMISE PT CA STIU CA FAC 100 dar nu ar mai fi loc pe forum :) MAN ascult muzica buna zic eu (si manele daca imi gadila URECHEA :> dar din pacate nu am gasit manea care sa placa la dansa ) :)
Mayhem. Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 In afara de muzica ushoara si altele vechi cam tot ce imi trece prin hard,PLZZZ nu ma torturatzi cu manele
DreamJockey Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 :> :) :) Smashing Pumpkins FOREVER :) :) :)