crazy19 Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 ...asa ca hop si eu. Ascult house, trance, rock...cam de toate, doar manele nu, deoarece nu le suport. Imi place sa acult melodiile anilor '80-'90. :wink: Playin' now: Schiller - I feel you.mp3 urmeaza: Sounds of the tropical rain forest, Pacific Ocean: Sounds of the shores. P.S. Si ca sa raspund la urmatorul chestionar: ciorba de fasole uscata si apoi piept de pui la gratar cu piure de cartofi. :wink:
elpadrone Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Vreau si eu un site sau ceva ftp-uri de unde sa pot lua mp3-uri moca ma puteti indruma? In general eu ma incadrez la categoria "aproape" orice exceptie facand manelele simuzica populara! Astept respuns de la cei care stau pe net 23h / 24h :>
alex Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Vreau si eu un site sau ceva ftp-uri de unde sa pot lua mp3-uri moca ma puteti indruma? In general eu ma incadrez la categoria "aproape" orice exceptie facand manelele simuzica populara! Astept respuns de la cei care stau pe net 23h / 24h :) cea ce ceri tu se va face pe privat nu aici pe forum :>
puiuraul Posted September 17, 2004 Author Posted September 17, 2004 Canta: Paul van Dyk - Essential Mix Part II.mp3 Poll-ul arata cateva sute % :) :>
Guest JARODY Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Daca tot ati zis de Paul Van Dyk ghici ce ascult si eu acum :Paul Van Dyk Feat Vega4-Time of our lives-super misto! Altceva dj Tiesto,Dj Sakin, Dj Aligator ,Warp Brothers si tot ce cuprinde house. Cand ma satur de house ascult hip hop si rock Eminem Paraziti si Linkin Park. Asta cam acopera tot ;dar spunetim si mie de unde fac rost si eu de Paul Van Dyk-Live at Mayday? :D :D
Kane Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Mah, eu cred ca voi abia ati asteptat sa apara un topic din asta in care sa va etalati gusturile voastre muzicale "rafinate". :rolleyes:
nwradu Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Altceva dj Tiesto,Dj Sakin, Dj Aligator ,Warp Brothers si tot ce cuprinde house. Nici unul din astia nu e house, dar lasa asa...
Sonic Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Incercati Ministry Of Sound! (Annual 2004, 2005 , Chillout Session etc) Muzica electronica de calitate!
minimekool Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Chiar acum canta in boxe Ministry Of Sound The Annual 2005 :D COOL
Elf Soldier Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 chiar acu mere Emin3m-just lose it spoi maroon 5- This Love Ombladon feat Raku-egali din nastere
alienator Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 ARMIN VAN BUUREN - A STATE OF TRANCE(live in helsinki 05 nov 2004).mai tare ca alea mai vechi!paul van dyk - ess mix ,paul oakenfold(tot ce se poate),si binenteles (last but not least)TIESTO!!!!!!!!! B)
minimekool Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Vreau si eu Armin van Buuren mixu ala....
puiuraul Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 Acum canta: Prodigy - Girls.mp3 urmeaza: Moonbootica - We 1,2 Rock.mp3 urmeaza: Motorcycle - As The Rush Comes [Armin Van Buuren Universal Religion Remix].mp3 Enigma - Boum Boum (club mix).mp3 Paul Van Dyk Feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir (Club Mix Edit).mp3 Si ca sa ies din filmul asta bag: CIRCA 7 -VESELE TEREZE.mp3 :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:
puiuraul Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 ASTA-i o gluma.NU :( Fi si tu mai specific! --------------------------------- Listening to: Morandi - Love me.mp3
alienator Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 minimekool ti am trimis pm ca se supara oamenii daca pun link aici(cu toate ca nu cred ca e warez).iti trebuie si un torrent client.daca vrei ti l trimit pe yahoo mess ma gasesti la lucihotboyro!sal! ;)
VIRUS Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Mis-teeq-Eye_Candy-2003-WCR\07-mis-teeq-nitro-wcr.mp3 vad ca lumea e pe house pe aici ....... bravo si eu tot cu house sunt ati auzit de melodia asta ? VALI BARBULESCU - ADDICTED sau Dj Raoul Ft. Rosario Internoullo & Dax - Viata De Noapte [Kudos Mix].mp3 sau boogie_pimps_-somebody_to_love_salt_shaker_remix_b1_moonbootica_mix_(www.mimzone.tk).mp3 sau ... sau ....sau..... Deep Dish presents Prana - The dream (skylark remix).mp3 pentru muzik adevarata hub.crangasi.ro join to "varu" am cea mai noua muzik in materie de house ... and join el_nino for sesion.... thx :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
nwradu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Daca Somebody to Love numesti tu cea mai noua muzica, mai bine lasa. Sunt destui cu house bun pe net, unii chiar pe Roedu de unde merge transferul de zici ca zboara, chiar sunt huburi dedicate numai muzicii house (din pacate in strainatate, dar daca nu te intereseaza de trafic merge sa iei ceva), sunt useri si pe huburile romanesti cu minim 30 GB de house (si ma refer la house, nu trance, dance, breakdance, electronic sau alte prostii)...
VIRUS Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 am dat si eu niste exemple de melodii marfa :D am foarte multa muzik house ... te inchini .... dar pacat ca nu mai am loc pe hdd ....... :( zic si eu dastea mai cunoscute ... k dak iti bag niste nume dalea de nu ai auzit .... tot nu e bine :D
nwradu Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Pai baga-mi niste din astea de nu am auzit, ca de Vali Barbulescu stim si noi...