Jump to content
Logrono

Primele imagini cu interiorul Daciei Duster

Recommended Posts

Posted

Duster este incadrat de Dacia in segmentul SUV-urilor compacte, cu o lungime de 4,31 m, o latime de 1,82 m, si o garda la sol de peste 200 mm. Surpriza, inclusa in echiparea Duster, o reprezinta sistemul de tractiune 4X4, preluat de la Nissan.

Noul SUV este echipat cu motorizari cu consum redus de carburant si cu emisii scazute de CO2. Versiunile diesel ale Dacia Duster emit sub 140 g CO2/km in versiunea 4X2 – primind astfel semnatura Dacia eco? - si sub 150 g CO2/km in versiunea 4X4.

Partea sa frontala se distinge prin impresia de robustete pe care o degaja: aripile largi, impozantul bandou cromat al calandrului precum si bara de protectie masiva nu lasa nicio indoiala cu privire la apartenenta modelului Duster la universul 4X4.

Sursa > http://www.sport.ro/masini/primele-imagini...ster-tunat.html

eu zic ca Usor usor o sa urcam si noi in top cu masinile noastre :D dacia duster parca e mai frumos :)

Posted

pai e de la logan plus upgrade-uri si modificari, piele pe volan ,daca bine vad desii nu stiu ce sa zic .. si pe bord e cevea asemanator .. , sper doar ca au scapat de abs-ul ala idiot care l-au pus in logan :)

Posted

Parerea mea e ca daca vrei o masina SUV, in primu rand trebuie sa-i pui o tabla cat de cat buna, iar la dacia,tabla lasa de dorit...Daca ma pun eu si kebba pe aripa unui logan, aripa aia sigur nu si mai revine :D [ amandoi pusi pe cantar avem ~ 150 kg ]

In al 2 lea rand, parca e copia altor masini :D

Oricum e bine ca macar indraznim sa facem ceva :)

Posted

Arata super bine, iar pentru cei care zic ca e urata, nu uitati : COSTA IN JUR DE 12.000 EURO NOUA, masina vecinului care iti place tie e de 6 ori mai scumpa decat logan-ul tau.

Asa ca daca vrei o masina low-cost cumpara o Dacie noua.

Posted

inafara de volan si kilometraj, la interior nu imi place nimic

e ANTIC pur si simplu butoanele alea iesite in afara parca-s de la o masina din 1990

Posted

am vazut si eu la promotor ..

e dacie :-?? o dacie oarecare decat ca e 4x4 ... interioru zici ca e de logan ...

daciile sunt urate orice ar fi ... au un aspect de masina simpla ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...