Logrono Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Duster este incadrat de Dacia in segmentul SUV-urilor compacte, cu o lungime de 4,31 m, o latime de 1,82 m, si o garda la sol de peste 200 mm. Surpriza, inclusa in echiparea Duster, o reprezinta sistemul de tractiune 4X4, preluat de la Nissan. Noul SUV este echipat cu motorizari cu consum redus de carburant si cu emisii scazute de CO2. Versiunile diesel ale Dacia Duster emit sub 140 g CO2/km in versiunea 4X2 – primind astfel semnatura Dacia eco? - si sub 150 g CO2/km in versiunea 4X4.Partea sa frontala se distinge prin impresia de robustete pe care o degaja: aripile largi, impozantul bandou cromat al calandrului precum si bara de protectie masiva nu lasa nicio indoiala cu privire la apartenenta modelului Duster la universul 4X4.Sursa > http://www.sport.ro/masini/primele-imagini...ster-tunat.htmleu zic ca Usor usor o sa urcam si noi in top cu masinile noastre :D dacia duster parca e mai frumos :)
DuR@nG0_* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 seamana putin cu interiorul de la logan..arata bine :)
Stalk3r Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pai e de la logan plus upgrade-uri si modificari, piele pe volan ,daca bine vad desii nu stiu ce sa zic .. si pe bord e cevea asemanator .. , sper doar ca au scapat de abs-ul ala idiot care l-au pus in logan :)
THuG-Radu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dar ce bine arata GLK`u ala Brabus :wub:Praf Dacia, Praf Duster, Praf interioru de la duster :)
MiTzA- Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Parerea mea e ca daca vrei o masina SUV, in primu rand trebuie sa-i pui o tabla cat de cat buna, iar la dacia,tabla lasa de dorit...Daca ma pun eu si kebba pe aripa unui logan, aripa aia sigur nu si mai revine :D [ amandoi pusi pe cantar avem ~ 150 kg ] In al 2 lea rand, parca e copia altor masini :D Oricum e bine ca macar indraznim sa facem ceva :)
SeeD Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dacia Duster,cred k o sa fie ce'l mai vandut model Dacia de pana acum....Totusi trebuia sa mai lucreze la interior...
Parazitu' Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 parerea mea ca e un progres..merita felicitari cei care au creat aceasta masina..va ramane totusi o dacie..insa e un pas inainte :)
Alecswtzu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Arata misto(NOT), totusi este un pas inainte, data viitoare poate v'a fi mai frumos.
Mihnea Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pentru o masina romaneasca arata destul de bine ! Ei cica au vrut sa imite GLK`ul :-j
uLise Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Acelasi bord de plastic Mai frumos e acel Mercedes ^_^
Lucian Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dacia Duster,cred k o sa fie ce'l mai vandut model Dacia de pana acum.... ce natang
TheodorescuS Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Arata super bine, iar pentru cei care zic ca e urata, nu uitati : COSTA IN JUR DE 12.000 EURO NOUA, masina vecinului care iti place tie e de 6 ori mai scumpa decat logan-ul tau.Asa ca daca vrei o masina low-cost cumpara o Dacie noua.
Wise Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 inafara de volan si kilometraj, la interior nu imi place nimice ANTIC pur si simplu butoanele alea iesite in afara parca-s de la o masina din 1990
TheodorescuS Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 inafara de volan si kilometraj, la interior nu imi place nimice ANTIC pur si simplu butoanele alea iesite in afara parca-s de la o masina din 1990Da chiar ca e antic >:P http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...go_interior.jpg
JustAnotherPlayer Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pt un SUV e destul de slab...arata ca interiorul unui logan,si aspectul lui a fost inspirat din mai multe masini.
Cristi-MG- Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 am vazut si eu la promotor .. e dacie o dacie oarecare decat ca e 4x4 ... interioru zici ca e de logan ... daciile sunt urate orice ar fi ... au un aspect de masina simpla ...