Jump to content
Guest sRs

Mama eroina! A nascut prematur al 19-lea copil!

Recommended Posts

Guest vlad_96
Posted

Familia Duggar a primit in sanul ei, chiar daca mai devreme cu mai bine de trei luni, inca un copil.

Michelle Duggar are 43 de ani si a nascut joi, dupa o operatie urgenta de cazariana, o feftita ce trebuia sa vina pe lume abia pe 18 martie. Copila se va numi Josie Brooklyn.

Doctorii spun ca bebelusul este in conditie stabila, la unitatea de ingrijire intensiva a nou-nascutilor din Little Rock.

Familia Duggar apare saptamanal la TV, intr-un reality-show. Primul nepot din familie, fiica celui mai mare dintre copiii lui Michelle, a fost botezat pe 8 octombrie.

Sursa

Guest HateLord
Posted

19? Astia fac copii pentru a intra in cartea recordurilor, dar nu se gandesc la viata acelor copii...

Posted

Cu ce ii intretine? Cu ajutorul social! DOar asta stiu neispravitii astia, sa toarne puradei pentru ajutor social. Altii muncesc sa le plateasca lor copii in timp ce ei se roaga la dumnezeul lor imaginar! IPOCRIZIE!

Posted

:))

Cred ca e asa de cracanata :)) dar nu prea se vede

Sa ai 19 copii thoamne cred ca e ceva paranormal ... numa eu mai cunoc pe cnv care are 15 :)) numai are multi si o intrece

Posted

Pai nu auzi ca apar la TV ba, sunt vedetee, hai sa facem 25 de copii sa aparem la OTV.

hai :)) sa ne simtit senzationali :))

Posted
:| creatie divina sau bataie de joc ? face stana de copii ? sa'i traiasca..ma intreb cum poate avea grija si cum poate acorda o educatie la atatia copii.. ma rog -_- parerea mea ca 2-3 copii sunt suficienti intr-o familie. fiecare cum il taie capu :)
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...