Jump to content
Guest sRs

Recordul mondial al celui mai lung discurs din lume a fost doborat

Recommended Posts

Guest vlad_96
Posted

Francezul Lluis Colet, in varsta de 62 de ani, a doborat in orasul Perpignan din sudul Frantei, recordul mondial pentru cel mai lung discurs din lume, dupa ce a vorbit fara intrerupere 124 de ore, timp de cinci zile si patru nopti.

Discursul lui Colet, de origine catalana, i-a permis acestuia sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a fost omologat de trei inspectori ai prestigioasei publicatii la fata locului.

Cu cele 124 de ore vorbite fara incetare, acest orator fara pereche, consilier municipal si totodata ghid la muzeul artelor si traditiilor catalane, a detronat vechiul record detinut de un indian, care reusise sa vorbeasca fara pauza timp de 120 de ore.

Lluis Colet mai detinuse acest record in 2004, dupa ce a sutinut un discurs de 48 de ore fara intrerupere.

Sursa

Posted

Din cate vad de pe site-ul ProTV, acu 10 luni .. nu e cam veche ? :)

Oricum "ghid la muzeul artelor si traditiilor catalane" si am zis totul, se leaga de istoria fiecarei picturi, fiecariei sculpturi si ce mai era pe-acolo. Avea despre ce vorbi ^_^

Oricum, 5 zile de vorbit incontinuu .. e ceva.

Posted

:) eu daca citesc jumate de ora in gura mare , ma apuca somnul. :)

Guest HateLord
Posted

De la 48 de ore la 124? =)) Poate daca se oprea mai devreme il si asculta cineva...

Posted

oare despre ce a vorbit 124 de ore? :))

Fix la asta ma gandeam si eu =)). Despre ce si pauza de apa oare a avut? sau i-a scuipat pe toti in jur? vobrea si se hidrata in acelas timp ?:))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...