Jump to content
Guest sRs

Cel mai inalt om din lume si-a facut prima vacanta in strainatate!

Recommended Posts

Guest vlad_96

Desi nu este star de cinema, politician faimos sau tamaduitor, oriunde ajunge, turcul Sultan Kosen este inconjurat de admiratori si curiosi.

Are si motive, daca ne gandim ca detine titlul de cel mai inalt om din lume si, pentru prima oara in viata, s-a incumetat sa plece in vacanta. Nu s-a dus departe, ci in Grecia vecina, unde n-a trecut neobservat.

Este un urias bland, adorat de copii si privit cu sfiala de femei.

Sultan s-a nascut intr-un satuc turcesc intr-o familie de oameni obisnuiti. Pe la 9 ani insa a inceput sa se lungeasca fara masura, iar curand a fost nevoit sa renunte la scoala. Acum poarta numarul 60 la pantofi, cantareste 150 de kilograme si masoara fix 2 metri si 46 de centimetri.

Un pic de alinare a capatat abia dupa intrarea in Cartea Recordurilor. De atunci, primeste o sumedenie de invitatii si, cel mai important, lucruri facute special pentru dimensiunile lui. Venit in vizita la Atena, a fost asaltat cu invitatii in studiourile de televiziune.

Si cine stie, poate dupa atita mediatizare, Sultan va topi inima vreunei fete curajoase, caci eroul nostru are un mare of: n-a reusit sa-si gaseasca o prietena.

Sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...