eugen88 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Taman cand mezina sefului statului, Elena Basescu, era pe cale sa ne convinga ca nu e prea interesata sa-si ajute tatal, aflat in plina campanie electorala, Inpolitics a aflat ca EBA serveste, totusi, dar din umbra, interesele politice ale sefului statului.EBA “fura” oamenii lui VanghelieMai exact, tanara europarlamentara, s-a intalnit in cursul saptamanii trecute, in incinta sediului de campanie al lui Traian Basescu, de pe Lipscani, cu niste lidei ai rromilor din Capitala, carora le-a dat o persoana de contact pentru a le explica cu ce ii pot fi de folos lui Traian Basescu in campania electorala. Inpolitics a intrat si in posesia unei fotografii de la intrevederea din sediul de pe Lipscani: EBA pozeaza alaturi de unul dintre liderii rromilor din zona Rahova-Ferentari, presedintele Ascociatiei Crestin Democrate a Rromilor, Edu Adrian.[url=http://stiri.ronatvan.com/2009/11/18/elena-basescu-negociaza-cu-tiganii-voturi-pentru-tatal-ei/]http://www.imagehost.ro/pict/092158254b20016169ca0.jpgSituatia e cu atat mai bizara cu cat Edu este cunoscut drept un sustinator al edilului PSD Marian Vaghelie. Contactat telefonic, Edu Adrian a recunoscut intalnirea cu Elena Basescu, efectuata in sediul de campanie al tatalui ei. “Eram impreuna cu mai multi lideri ai rromilor din Ferentari si Rahova si ne-am dus la sediul de campanie a lui Traian Basescu pentru a vedea daca liderii PDL sunt interesati sa parafam o intelegere electorala. Am observat ca trebuie sa discutam aspectul asta cu fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu. Tanara ne-a dat o persoana de legatura si ne-a promis ca vom fi sunati si ne va fi explicat ce trebuie sa facem in campanie”, ne-a declarat Edu Adrian.
Random Hero Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Un american si un roman stau de vorba.Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash:tiphat:In alta ordine de idei, afara cu scarba asta din Parlamentul European!!!
Guest spanky Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Un american si un roman stau de vorba. Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash :tiphat: In alta ordine de idei, afara cu scarba asta din Parlamentul European!!! uau )
eugen88 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Un american si un roman stau de vorba.Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash:hahaha Bun bacul :)
DudZor Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Un american si un roman stau de vorba. Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash :tiphat: In alta ordine de idei, afara cu scarba asta din Parlamentul European!!! Fain bancul Tot mai bine Geoana decat Base
flamer Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 base a fo jmecher deasta a castigat alegerile nu tin cu base -_- tin cu Iliescu :right:
Advers Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Basescu nu poate accepta sa piarda dupa cate vad . Oricum mai bine Geoana decat Base...
Cristian Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 tin cu Iliescu :right: Eu cred ca erai prea mic cand a fost Iliescu presedinte si nu sti ce vorbesti... P.S.: suna a fake. :)
Maledicere Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Basescu nu poate accepta sa piarda dupa cate vad . Oricum mai bine Geoana decat Base... cu minim 3 dosare penale care abia asteapta sa fie deschise te cred si eu ca nu poate accepta. a zis bine vadim ca ceea ce ii trebuie romaniei e arestarea lui si trimiterea la jilava. have a nice day.
NoComment Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Eu cred ca erai prea mic cand a fost Iliescu presedinte si nu sti ce vorbesti... P.S.: suna a fake. :) Orice asa zis fake are un sambure mai mare de adevar ...
eugen88 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 P.S.: suna a fake. :) Ce fake prietene nu ai vazut poza? Curva de elena basescu impreuna cioroiu gras!
xenderFTW Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ce proasta.. ma rog asha tata asha fiica.
z3tu Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Vrajeala..poza aia nu reprezinta nimic...un tigan facand o poza cu eba proasta....de la o amarata de poza pana la acuze e mult de mers.....iar in fond si psd-u si pdl au fraudat...dar asta nu este o noutate...toti fac asta.....a ca Basescu a reusit sa iasa presedinte peste restul partidelor...da..este destul si rusinos dar sa nu aruncam cu rahat acum ca pdl a fraudat ca nici cu psd nu mi-e rusine.....am fost mai mult decat martor la "actiunile" psd-ului.
topaZzModificat Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Asta e , are si ea cu cine sa negocieze !
armani114 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Frauda a fost in ambele parti si nu stiu cand o sa dispara...daca dispare..
Dirlewanger Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Au ajuns tiganii sa imi aleaga presedintele.Of ce rusine! Daca ma mai face cineva rasist cand vorbesc de rau ciorile il scuip in ochi.
Guest Dr.House Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Basescu nu a facut nimic in 5 ani de mandat , de ce sa nu merite Geoana o sansa ? ca sa cheltuie Base bani statului .
topaZz Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Basescu nu a facut nimic in 5 ani de mandat , de ce sa nu merite Geoana o sansa ? ca sa cheltuie Base bani statului .Si tu vrei sa te conduca comunistii ? De unde sti tu ca Basescu nu a facut nimic in 5 ani, ai stat in aceei 5 ani langa el tot timpu sa vezi daca face lucrari sau nu ? Nu are rost sa comentati aiurea daca nu stiti
eugen88 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Si tu vrei sa te conduca comunistii ? Pai acum cine conduce tara mai anticomunistilor?))))) Ce il tot pupati in cur pe Basescu cand el a facut alianta cu psd,comunistii,cum le spuneti voi . Basescu nu e tot comunist?
Dilut3D Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Prietene EBA are neuronii distrusi de atata extasy din cluburi tu vrei sa imi spui mie ca face ea o manevra cu liderii tiganilor si ca aduce ea voturi cuiva?Este doar un fotomodel care face ce stie mai bine, sta si isi arata buzele alea umflate pentru a suge... voturi.Nu vezi ca nu poate sa lege 3 cuvinte, hai sa fim seriosi cum sa crezi macar asa ceva.Si tu vrei sa te conduca comunistii ? De unde sti tu ca Basescu nu a facut nimic in 5 ani, ai stat in aceei 5 ani langa el tot timpu sa vezi daca face lucrari sau nu ? Nu are rost sa comentati aiurea daca nu stitiPrietene stiu exact ce a facut basescu in 5 ani dar iti spun poate aflii si tu acum cateva lucruri mai recente. Referendumul a fost campanie prezidentiala din bani publici pentru Basescu, a pus poza lui si a scris "hai la referendum" deci din bani publici pentru a prostii pe prosti.Comunismul a disparut de 20 de ani, si intradevar daca cineva e comunist acela e Basescu, cred ca ai uitat ca a facut alianta cu PSD care acum au devenit comunisti subit. Sa nu mai vorbim si de moguli , exista un post de TV care il slujeste si il slaveste pur si simplu pe cand la Antena 3 de exemplu aia nu slavesc pe nimeni ci din contra ii critica pe toti.Referendum, comunistii, moguli sunt de fapt o incercare de a prostii pe prosti, si a mers.Basescu nu a facut nimic 5 ani, au guvernat altii in locu lui ca pe urma sa dea vina pe ei ca merg lucrurile rau, si absolut tot ce a zis rau de unii , peste 1-2 zile s-a razgandit.Nimic din ce a zis nu a fost pe bune, zicea ca Tariceanu e naspa si acum vrea sa il cheme la guvernare, A facut guvern cu PSD si acum spune ca sunt comunisti.Pacat ca a prostit asa multi sa il creada.Mi-a zis un coleg la munca "Pai da ma, Basescu e singur ma..." cum sa zici asa ceva cand are oamenii lui pe toate ministerele.-Daca va uitati cum este acum milog si il cheama pe Crin, Tariceanu, PSD , oricine numai sa nu il lase singur ca se face de kk.-BTW in timpul guvernului BOC datoria publica a crescut la 3500 euro/ cap de locuitor datorita imprumutului. Si inca nu am luat toti banii...
Guest Dr.House Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Si tu vrei sa te conduca comunistii ? De unde sti tu ca Basescu nu a facut nimic in 5 ani, ai stat in aceei 5 ani langa el tot timpu sa vezi daca face lucrari sau nu ? Nu are rost sa comentati aiurea daca nu stitiAmice , eu am parerea mea tu a ta . Cum de unde stiu eu ce a facut in 5 ani ? Sa vazut clar , nu a facut nimic a cheltuit bani statului .