Jump to content
musthyzz

Protest ...errm... "inedit" la Iasi

Recommended Posts

Posted

dreq de moldoveni batuti in cap .. , nu destul ne facem de ras cu alegerile astea , ne mai "ajuta" si ei .., astia suntem , asta e ..

Suferi ca esti bucurestean sau altceva?

Te crezi mai presus de moldoveni?

Ciocu' mic! :-$

ON: Bravo lu' ala de la PNG !

Guest HateLord
Posted
=)))))))))))))))) M.U.E. Nichita
Posted

Mie imi place de Nichita :) Face ceva pentru oras macar...

Drept dovada zilele iasului au fost superbe... si nichita lucreaza cu materiale de calitate cand repara drumuri si linii de tramvai si imi place asta... nu e ca obositu de simirad care lucra cu materiale de rahat si peste 2 ani se stricau toate cele facute de el ca apoi sa le faca iar... si iar sa ia bani si comisioane si tot asa..;)

Posted

Mie imi place de Nichita :) Face ceva pentru oras macar...

Drept dovada zilele iasului au fost superbe...

Tu glumesti nu ? Daca pentru tine "a face ceva pentru oras" inseamna doar niste tarabe cu mici,bere si haine facute in spatele blocului atunci e grav.

lucreaza cu materiale de calitate cand repara drumuri si linii de tramvai si imi place asta

"Corect".

De asta a durat renovarea liniilor de tramvai de pe Strapungere Silvestru (drumul spre gara) vreo 5 , 6 ani. Tin minte ca eram in anul 3 parca cand s-au apucat. Si ca sa vezi inainte de alegerile de anul asta au fost terminate ....dooooooh. Material bun zici ? De asta imediat dupa ce au fost terminate au aparut "mici" gropite nu ?

Posted

Tu glumesti nu ? Daca pentru tine "a face ceva pentru oras" inseamna doar niste tarabe cu mici,bere si haine facute in spatele blocului atunci e grav.

"Corect".

De asta a durat renovarea liniilor de tramvai de pe Strapungere Silvestru (drumul spre gara) vreo 5 , 6 ani. Tin minte ca eram in anul 3 parca cand s-au apucat. Si ca sa vezi inainte de alegerile de anul asta au fost terminate ....dooooooh. Material bun zici ? De asta imediat dupa ce au fost terminate au aparut "mici" gropite nu ?

Ma refeream la concertul sustinut la palat :) si exclusiv concertul, nu toate aglomeratia si fumul de mici

Posted

dreq de moldoveni batuti in cap .. , nu destul ne facem de ras cu alegerile astea , ne mai "ajuta" si ei .., astia suntem , asta e ..

Eu zic sa te calmezi si sa ai grija cum vorbesti, ok?Ca eu nu cred ca "moldoveni aia batuti in cap", cum zici tu ti`au facut tie ceva, bine? Te crezi mai destept ca moldovenii? Nu prea dai dovada :)

@Si cu privire la acest clip, mi se pare de prost gust. Adica dnu acesta putea sa`si manifeste altfel nemultumirile cu privire la primarul Iasului, nu asa :| ca se face singur de ras..

Posted

Eu zic sa nu generalizezi .. da, si eu sunt din Moldova si Corneliu Porumboiu e din Moldova, a castigat un premiu la Cannes, la fel si tatal lui care a ajutat atata lume. Apropo, multa lumea vorbeste despre manastirile din nordul Moldovei, deci inseamna ca nu suntem "batuti in cap"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...