Guest Mih@el@ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ntz ... nu sparge capul k altul nu ai de unde cumpara :P
Guest Mih@el@ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ntza ... uff ... alta zi mohorata si friguroasa ... up up up :)
Guest MARIU5 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Asa fac eu experienta (in viata): :baby: :(( :crybaby: :angelbath: :reopened:
Guest Mih@el@ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Asa fac eu experienta (in viata): :baby: :(( :crybaby: :angelbath: Foarte frumoasa experienta ta :D ... ai sa vezi pe viitor :P
Guest MARIU5 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)up :right:
Guest Mih@el@ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 foarte frumos ... poetul guildei noastre :Dup up :tiphat:
Guest MARIU5 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 hey, care a furat timpul? mai lasati si mie!! :sef:
The Fan Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 :hug:ti-as fi dat de la mine dar nici eu nu mai am :(
PsychoJr Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Frumos guild..am stat si am citit toate paginile scrise de voi cat de putini ati fi,dar faceti o atmosfera placuta gl cu guildul.. ;;)
Guest MARIU5 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Frumos guild..am stat si am citit toate paginile scrise de voi cat de putini ati fi,dar faceti o atmosfera placuta gl cu guildul.. ;;)Mersi mult, daca ar fi sa citez gandurile guildmasterului as spune ca asta era si ideea: sa fim relaxati, sa jucam din placere, sa socializam si sa mentinem atmosfera de sarbatoare in fiecare zi.Da, suntem putini e adevarat. Dar prietenii nu se aleg, ei devin prieteni pur si simplu. Sau cum spunea si George Washington: "Associate yourself with men of good quality if you esteem your own reputation; for 'tis better to be alone than in bad company." Bafta multa!
Guest Mih@el@ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Frumos guild..am stat si am citit toate paginile scrise de voi cat de putini ati fi,dar faceti o atmosfera placuta gl cu guildul.. ;;)Multumim pentru timpul acordat si ma bucur sa vad ca ne-a apreciat un "consatean" de-al meu :D ... cred ca te stiu de pe mirc sau de prin oras ... un super nebun si jumatate :) ... oricum imi e foarte cunoscut nick name-ul tau ... bafta multasalutari baietzilor mei ... cateva zile cred ca o sa stau pe tusa ... am ceva probleme ... sper sa le rezolv ... o sa mai intru de la birou sa mai vad ce facetzi ... va pup si sa crestetzi mari :D :tiphat: :-*
Guest MARIU5 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 recrutati un dw mic ?! Sal, poate intri cu noi in pt, mai povestim, mai glumim si poate ne imprietenim. Daca te potrivesti cu stilul dreaming si iti place cu noi atunci mai vorbim. Pana atunci nu se fac recrutari, mai ales cu ochii inchisi. Toate cele bune!
Guest MARIU5 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 You look like an angelWalk like an angelTalk like an angelBut I got wiseYou're the devil in disguiseOh yes you areThe devil in disguise.-Elvis Presley (8 ian 1935 - 16 august 1977)in memoriam
Guest MARIU5 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 uff.. ce lag am :comp1:Ti-as raspunde printr-un citat legat de LAG dar nu stiu de asa ceva :))spor
The Fan Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 :)))pai.. creeaza tu.. sa fii primul care are citate legate de lag :))