The Fan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Salutare la toata lumea.Am creat acest guild pentru a scapa de anumite "fenomene" care apar in mai toate guildurile.. cred ca stiti deja despre ce e vorba.Probabil o sa fiu singurul spammer de pe topicul asta asa ca orice spam este binevenit :tiphat: Nu sunt reguli pentru ca fiecare stie ce are sau nu voie sa faca (sunt suficienti cei 7 ani de acasa).Momentan nu se fac recrutari.Multa bafta si spor la lvl/rr :beer:
Guest Mih@el@ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :beer: sa ne traiasca si la mai mare cea mai tare guilda ... EVER :X:X:X::X
The Fan Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 yey.. spam spam spam :yum: merci amorele.. :D acum asteptam sa spameze si celalalt membru =))))) spor sa avem
Guest Mih@el@ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 hi hi hi ... nu ai pt ce sa multumesti amorele ... imi face placere :DI feel like home :Dkiss 4all si spor la lvl :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
luk xD Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dreaming :-? asta e vechea guilda a lui Redemption nu?
Guest Mih@el@ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dreaming :-? asta e vechea guilda a lui Redemption nu? buna ... sincera sa fiu nu stiu a cui o fi fost, dar asa s-a gandit Un4 k ar fi ok si k ne-ar reprezenta oricum e nou infiintata guilda, se poate sa fi fost candva (pe 97) a cuiva bafta la toata lumea si sa auzim numai de bine
The Fan Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Dreaming :-? asta e vechea guilda a lui Redemption nu?Dreaming este un guild in care am fost in 97d cam acum 1 an jumate-2.. GM era un mg pe nume Chained parca.. nu imi mai aduc aminte exact.. oricum mi-a placut intotdeauna numele asta. Am vazut ca nu este "taken" si am profitat de ocazie..Daca il revendica i'l dau oricand inapoi cu drag :P
The Fan Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 app.. merci de spam amorele :kiss: we :wub: spam :rofl2:
Guest Mih@el@ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Da buna dimineata soare :D Hi all ... m-am gandit sa va mai destind putin si sa va aduc aminte de vremurile bune ... ca tot e o luna mai speciala si tre sa fim happy every day :Dacum sa vedem daca v-am nimerit :Dchip & dalev-am tzukt si va doresc o zi superba
The Fan Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 eh.. reminds me of childhood :( yote cine era spammeru meu nr 1 :wub:
Guest Mih@el@ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 sa inteleg k te-ai indoit vreun moment de acest lucru? :angry1: :angry1: noaptea asta somn ... vad ca dureaza putin cu revenirea serverului ... se mai agndesc si ei la sanatatea noastra ... pupi 4u:*:*
The Fan Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 sa inteleg k te-ai indoit vreun moment de acest lucru? :angry1: :angry1: noaptea asta somn ... vad ca dureaza putin cu revenirea serverului ... se mai agndesc si ei la sanatatea noastra ... nuuuu.. nu m-am indoit niciodata.. :D da.. ce bine k nu merge serverul.. yey.. :comp1: pupi 4u:*:* misi :blush: da marius asta ce face de nu spameaza? :sef: ma supar pe el :lol:
Guest MARIU5 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nuuuu.. nu m-am indoit niciodata.. :D da.. ce bine k nu merge serverul.. yey.. :comp1: misi :blush: da marius asta ce face de nu spameaza? :sef: ma supar pe el :lol: AFK, most of the time, but you never know when the "dreaming" is over and I press print screen and hunt you down.
The Fan Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 AFK, most of the time, but you never know when the "dreaming" is over and I press print screen and hunt you down. tru.. tru.. :banned: btw.. welcome :right: btw2: tre sa mai importam playeri k nu are cine spama :rofl1:
Guest Mih@el@ Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Neatza la toata lumea :Dsau poate nu-i nevoie de "puzderie" :D cel putin deocamdata .... va povestesc io amintiri din copilarie ... sa vezi atunci ce de spamuri or sa fie ... o sa zici k nu-i adevarato zi buna va doresc si va tzuk ps: ci faci bebela mariusache? ghini?
Guest Mih@el@ Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Neatza ... azi dupa cate se pare tot o zi "mohorata" este ... tot plictisita sunt ... astept zapada sa vina sa ma mai inviorez...Pupi si have a nice day :right: :tiphat:
odysey_5 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 buna ...seara (de acum) visatorilor :) nu va plictisesc mult, am vrut doar sa va multzumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat cand ma straduiam din rasputeri sa ma rr si io. va doresc tot binele din lume si inca o data cu drag ody :kiss: :hug:
Guest un_death_tm Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ziua buna la toti ....ce mai faci oamaeni mei dragi si scumpi ,pe cand o :beer: spor la treaba cu guildu si sa auzim numa de bine
The Fan Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 multumim si noi ody pentru spam :-* @un_death cand vii in buc k eu n-am bani sa vin pana la tine :))@miha lasa bre sa nu ninga inca pt k nu am bagat antigel la masina si imi ingheatza motorul :despair: bft la toata lumea :beer:
The Fan Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 ntz :Dce bine e in concediu :))) :bananadance2: