Jump to content
SeeD

Primele estimari: Mircea Geoana il invinge pe Traian Basescu!

Recommended Posts

Guest Mircea Comunismul Geoana
Posted

Eu sunt Comunismul Geoana cel care lucra inainte la PCR ca subsecretar al Tovarasului Ceausescu.

Guest Vadim"Pastilatul"Tudor
Posted

EU SUNT UNU, NUMAI UNU, CAND DAU EU CU PUMNU ZICI CA DAU CU TUNU, NU MIE FRICA DE MAIMUTELE LU' BECALI CUM NU MIE FRICA SA RECUNOSC CA M ATI FURAT. HOTILOR CARE SUNTETI NISTE MIZERII

Guest Mircea"Sfincter"Geoana
Posted

^ tu DND m3n, avem treburi serioase de discutat! Poate vrei sa il rastorn pe Vadim peste tine, animalule.

Posted

AICISA AI MARE DREPTATE, CA EU SUNT CA UN BULDOZER

Posted

EU SUNT UNU, NUMAI UNU, CAND DAU EU CU PUMNU ZICI CA DAU CU TUNU, NU MIE FRICA DE MAIMUTELE LU' BECALI CUM NU MIE FRICA SA RECUNOSC CA M ATI FURAT. HOTILOR CARE SUNTETI NISTE MIZERII

Iti dedic urmartoul vers: " Spitalul de nebunii are o gaura in gard ca multi fug si nu stiu cum au scapat"

Guest Mircea"Sfincter"Geoana
Posted

HA HA HA, prostanacule! De te rastorni, nu te mai ridici, BsHAAA!

Posted

Hai panaramele gura mica ca numai e haios. Tocmai ce am creat Partidul Fascist Democrat. Cine doreste sa conduca tara alaturi de mine pm

Mai baiatule, cand o sa stii sa scrie corect parolul "numai" atunci sa mi te adresezi mie, atotputerniccul BASE. Cu pamfletarii astia poti sa vorbesti, ca va asemanati ! :cool2:

Posted

Iti dedic urmartoul vers: " Spitalul de nebunii are o gaura in gard ca multi fug si nu stiu cum au scapat"

EU NU SUNT NEBUN, SUNT PERFECT SANATOS, ASA CA TE ROG FRUMOS SA TE DUCI SA TI FACI UN CONTROL LA CAP....DACA AI BINEINTELES, OKEY?

Posted

Eu nu cum sa nu fii nebun: Auzi " Am 55% in Turul 2 " cand ai fost sub Gigi Becali cu 0,5 voturi :))

Posted

Aloooo ! Tu esti Mircea ?!

Eu sunt adevaratul Mircea Geoana Presedintele Romaniei

Posted

Ador cei care zic ca psd-ul e de partea comunismului.

Comunismul inseamna desfiintarea averilor si proprietatilor private corect? Daca va foloseati 1% din creier va dadeati seama ce mari bogatasi sunt in psd. Spuneti-mi si mie, voi credeti ca psd sunt atat de prosti incat ar atarna comunismul de noi si ar renunta la averile lor? Haha!

Posted

Ador cei care zic ca psd-ul e de partea comunismului.

Comunismul inseamna desfiintarea averilor si proprietatilor private corect? Daca va foloseati 1% din creier va dadeati seama ce mari bogatasi sunt in psd. Spuneti-mi si mie, voi credeti ca psd sunt atat de prosti incat ar atarna comunismul de noi si ar renunta la averile lor? Haha!

asa sa vorbim in termeni de "linigi". pe cine ai prefera presedinte? pe un summoner sau pe un summon? i think it`s a little difference here my friend :)

btw nimeni nu s-a referit la comunism in sensul ala, e ceva impropriu-spus

http://www.youtube.com/watch?v=3brmKj11oPQ...feature=related

ASTA E PAREREA UNUI GAOZAR DESPRE 5 MILIOANE DE ROMANII CARE NU LA MAI VRUT

REPETAREA ALEGERIILOR SA-SI FACA DATORIA CURTEA CONSTITUTIONALA

sa se repete alegerile de 20 de ori pana iese geoana? =)) gfu

apropo, invata sa vorbesti romaneste :)

Posted

asa sa vorbim in termeni de "linigi". pe cine ai prefera presedinte? pe un summoner sau pe un summon? i think it`s a little difference here my friend :)

btw nimeni nu s-a referit la comunism in sensul ala, e ceva impropriu-spus

sa se repete alegerile de 20 de ori pana iese geoana? =)) gfu

apropo, invata sa vorbesti romaneste :)

Gresesti mon ami.

Campania lui Basescu pe asta s'a axat in ultimele zile : votezi cu mine sau cu comunistii.

Iti dau un exemplu: In centrul orasului Piatra Neamt [unde locuiesc eu btw] pe o cladire este un ecran maaare mare pe care este scris asa :

"Am avut dreptate!

PNL = PSD = PCR

Nu irositi votul nostru"

:) thar you go, pe ideea asta a bagat basescu spaima in romanii ignoranti. ca daca iese geoana ne intoarcem la perioada dinainte de `89

Posted

Ha? Ce fericit era ieri seara,cica `Impreuna am invins`..Ai invins cu MAT..usata. Toti impotriva PDL-ulului,PNL,PSD,PCR,PLM,PNM,UDMR si care mai is,TOTI!! Si Basescu tot o invins. Mai bine asa,decat sa fure toti(Jiji,Geoana etc) mai bine fura numa` unu.

P.S. Geoana pe 6 decembrie 2009,catre maimutoiu` ala de la PNL,cum il cheama? : ``Am o prietenie pe viata cu acest domn (aka monkey PNL)``

Monkey: `Asa este`

Si acum maimuta vrea sa creeze o alianta cu Basescu.Undei prietenia aia mare? UNDE????

LE: Mi`am amintit,il cheama Crin Ciorescu.

Guest AdrIaN-MG
Posted

SA FURAT PE RUPTE VIN DOVEZILE SI CHIORU SI COMPANIA LE TREMURA CHILOTI

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...