SeeD Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Doua dintre cele trei sondaje facute publice la ora 21:00, imediat dupa inchiderea urnelor, il dau invingator in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale pe liderul PSD, Mircea Geoana.Mircea Geoana este castigatorul alegerilor prezidentiale cu 51,2% din voturi la scrutinul de duminica, cu 2,4% in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, potrivit exit poll-ului realizat de CCSB, pentru Antena 3, pe baza datelor centralizate pana la ora 19:00, informeaza agentia Mediafax.Conform datelor centralizate de CURS, Geoana a obtinut 50,80 % din voturi, in timp ce Traian Basescu a fost votat de 49,20 % dintre alegatori.Traian Basescu a obtinut 50% la alegerile de duminica, iar Mircea Geoana 50%, potrivit rezultatelor exit poll-ului de CSOP si difuzat de B1TV, potrivit aceleiasi surse.Exit poll-ul comandat de TVR la CURS arata ca pana la ora 19:00, liderul social-democrat a obtinut 50,80 % din voturile alegatorilor, in timp ce actualul presedinte, Traian Basescu, a obtinut 49,20%.sursa Link to comment
TheodorescuS Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Da-l dracului de porc ordinar, gioana... Link to comment
[EliTe] Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 la cat de mica e diferenta se poate orice. voturile din strainatate inca n au venit si mai erau 2 ore pana la inchiderea sectiilor de votare Link to comment
Guest vlad_96 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Pana dimineaţa mai e :) nu se stie inca presedintele, diferenta e foarte mica.. Link to comment
styng Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Mircea Geoana :pottytrain2: prima oara cand ma duc si eu la vot si uite ce iese :down: Link to comment
wesLey2 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Geoana iese ,ne scoate din foame;)) Link to comment
Maledicere Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Da-l dracului de porc ordinar, gioana...da'ti foc . simplu. cine a dat mita electorala in ultimele 2 saptamani ? GEOANA ? nu animalule...basescu da mita de 2 saptamani! cati ai auzit azi la stiri de la psd sa fi fost prinsi cu mita? cati ma? CATI? ZERO MA ! mai deschide ochii ... azi unu a spus ca a votat de trei ori cu chioru ... doamne cat de densi puteti fi ! Link to comment
Az. Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 E penibil ca iara a votat populatia in majoritate pt 2 sobolani comunisti .Chiar nu conteaza cine iese ,directia pt Romania e una singura cu oricare dintre ei : Inspre mai rau . Link to comment
The Wizard Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Wraithy daca te utit la televiziunile ratatilor de voantu si voiculescu normal ca nu o sa auzi ca psd a dat mita.azi de exemplu la realiteatea l-a dat pe basescu 10 secunde atunci cand a bagat votu in rest numai pe prostanac. nu e corect.uita-te la anime si pe realitatea ca o sa aduni foarte multe informatii bune. Link to comment
Maledicere Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Wraithy daca te utit la televiziunile ratatilor de voantu si voiculescu normal ca nu o sa auzi ca psd a dat mita.azi de exemplu la realiteatea l-a dat pe basescu 10 secunde atunci cand a bagat votu in rest numai pe prostanac. nu e corect.uita-te la anime si pe realitatea ca o sa aduni foarte multe informatii bune.tu nici nu meriti raspuns. basescu, voiculescu si vantu au fost prieteni buni in 2004 la alegeri.[edit here] dupa ce s'a folosit de ei si le'a dat cu flit a inceput porcu sa ii faca "mogulii mari si rai" asa ca scuteste'ma ... du'te la cs si lasa'ma cu politica ta #-odaca sunt asa mari si rai de ce nu infunda puscaria ? pentru ca si stimabilul basescu a facut afaceri cu ei; astea sunt jocuri politice, nimic mai mult.another edit: ma uit mai mult pe antena 3 nu pe realitatea =D Link to comment
The^DiamondZ Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Geoana iese ,ne scoate din foame;))Daca astepti dupa Geoana o sa mori de foame tu si tot neamu' tau.da'ti foc . simplu. cine a dat mita electorala in ultimele 2 saptamani ? GEOANA ? nu animalule...basescu da mita de 2 saptamani! cati ai auzit azi la stiri de la psd sa fi fost prinsi cu mita? cati ma? CATI? ZERO MA ! mai deschide ochii ... azi unu a spus ca a votat de trei ori cu chioru ... doamne cat de densi puteti fi !Stiu ca esti fan Geoana dar sa nu uitam si asta Link to comment
Maledicere Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Daca astepti dupa Geoana o sa mori de foame tu si tot neamu' tau.Stiu ca esti fan Geoana dar sa nu uitam si asta sunt fan Antonescu :) nu geoana. oricum mai bine el decat popeyesi, ca sa stii si tu, imi place cand fac o alegere sa am o baza pe care o fac si e simplu:Geoana - nu a avut niciun mandat, stiu ca va place sa il legati de batranul Iliescu care maine-poimaine moare dar asta e.Basescu - a avut 5 ani in care ne'a bagat in rahat :(see? simple choice Link to comment
flakyn1 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Inca 5 ani de comunism! M**E Geoana! Link to comment
MiTzA- Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Nu stiu de ce va certati, aveti ceva de castigat din asta ?LISTEN !!!Asta e, nu ne am nascut in locul potrivit, abia astept sa mi iau talpasita :D. Link to comment
Maledicere Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 se cheama principii ^_^revenind. sa imi spuna si mie The_Wizard sau care destept vrea:La ce televiziune care, in opinia voastra, nu "apartine" psd-ului ati vazut voi oameni prinsi, in flagrant sau nu, cu mita electorala de la psd ? Link to comment
[k1ll] Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Hai ca era o vorba .... same shit different asshole ... Link to comment
FuZZeN Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Nici nu mi-am inchipuit ca iese el, joc cu geoana ! Link to comment
The Wizard Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 desteptule nu a fost ala cu caltabosii si nu stiu cate mii de euro de la psd (nu in campanie) si s-a adunat psd si pnl in jurul lu ala si nu i s-a intamplat nimic. basescu nu a avut puteri sa faca ce ar fi vrut. cand a vrut sa il bage pe patriciu la parnaie pnl a dat pd afara de la guvernare si s-a unit cu psd.si daca vrei sa stii la mine la tara au dat malai si faina, dar au luat teapa, cel putin buncii mei au votat pe basescu.sa stii si tu ca lumea reala nu e aia pe care o vezi in amine sau la realitatea/antena 3.si probabil asta e prima data cand te-ai uitat la tv. campaniile trecute arata cum in sectorul 5 se dadeau telefoane sa o voteze pe ratata aia la uninominal.a dat nasu si cum unu de la psd spunea cum fura voturi (camera ascunsa)asa ca taci ca esti pe langa situatie. Link to comment
Maledicere Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 basescu nu a avut puteri sa faca ce a vrut. cand a vrut sa il bage pe patriciu la parnaie pnl a dat pd afara de la guvernare si s-a unit cu psd. ce ma ? learn to write ffs ... Link to comment
Cioby Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 the_wizzard esti angajat labe1? :-? Link to comment
Joker_24 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ce ma bucur ca a castigat geoana. Si asa basescu nu a facut nimic in 5 ani Link to comment
The Wizard Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 @Wraithy: acum inteligenta dumneavoastra intelege?@Cioby: nu, de fapt mi-a zis basescu ca ma pune directorul spitalelor de boli mintale ca ca opresc infectarea netului de acele specimene cu probleme.btw basescu are in jur de 52.5% asa ca du-te si atarna-te Link to comment