Maledicere Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 sa te vad ratatule iti dau pm cu adresa? vii si ma cauti?:> pleci pe targa ? le: imi pare rau ca te'am facut animal. voiam sa te fac prost in prima faza. dar ti se potrivesc amandoua. hai du'te si cere o punga de faina pomana de la base sa ai ce manca urmatorii 5 ani. te pup cu curu >:D< ps: daca te limitezi la injuraturi si amenintari pe un forum e clar ca n'ai buletin inca :-?
Maledicere Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ai nu mai spune. acu esti cimpanzeu? rupe'te pe forum in figuri ca atat te duce capu. si cu asta nu ma mai obosesc sa iti raspund la penibilitati. fuga la base la cersit tiganule !
champions Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 s doamne astai sunt votati lui basescu bine a zis antonescu k majoritatea sunt inchisi la culoare
Maledicere Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 tiganu a editat posturile ... ce om de nimic :) @ The_Wizard : nu e nevoie de sarcasm. pur si simplu nu intelegeam ce spuneai acolo
armani114 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Stiam ca o sa iasa Geoana...deoarece ceilalti au cedat voturile in favoarea lui...
champions Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 tiganu a editat posturile ... ce om de nimic :) @ The_Wizard : nu e nevoie de sarcasm. pur si simplu nu intelegeam ce spuneai acolo mdea pacat k nu am apucat sa dau replay k ar fi laut ss ceva timp oricum sunt martor k te-a injurat
TheodorescuS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Poate imi sugeti pula amandoi ... o sa va fiti unu altuia martor.Daca eu sunt tigan voi sunteti ... nu are rost sa continuiedit: ia ss la asta, sa ti-o pui in rama
Maledicere Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ai putina decenta tiganule si taci. deja ai dovedit ca esti la fel de josnic ca si ala pe care'l votezi. acuma du'te si te culca (
Strike^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Astia ai lu' Basescu ofereau intre 250-500 000 lei vechi la mine in zona in schimbul votului :lol:.RUSINE ,JOS BASE!!
champions Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Poate imi sugeti pula amandoi ... o sa va fiti unu altuia martor. Daca eu sunt tigan voi sunteti ... nu are rost sa continui edit: ia ss la asta, sa ti-o pui in rama oricum o sa dai edit asa k mai dau eu un code Poate imi sugeti pula amandoi ... o sa va fiti unu altuia martor. Daca eu sunt tigan voi sunteti ... nu are rost sa continui edit: ia ss la asta, sa ti-o pui in rama vai vai te crezi tare in gura ...:) dute si pupa-l pe base sa iti dea si ti-e o plase cu mancare ;) k sigur ai nevoie
TheodorescuS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 esti asa idiot nici nu stii sa dai quote
_Deza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Astia ai lu' Basescu ofereau intre 250-500 000 lei vechi la mine in zona in schimbul votului :lol:.RUSINE ,JOS BASE!! 50 de lei ofereau PSD la mine in zona nici unii nici altii nu sunt mai presus...
Guest MaGic_MaStEr Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Vai si amar ... nu pot sa cred ca a castigat Geoana ...
Random Hero Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu ma intreb ce faceau vineri la pranz 50 de autocare cu PD-Listi parcate la stadionul din Pitesti :-?
_Deza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu ma intreb ce faceau vineri la pranz 50 de autocare cu PD-Listi parcate la stadionul din Pitesti :-?dansau pinguinu lol :rofl2:
eseeet_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 • tommy •: CUM SA IASA CACATU ALA PRESEDINTE DATEN MORTI MATIIeseet: HUOO GEOANAeseeet: MUIE GEOANAeseeet: HUOO GOEANA• tommy •: SA MA PIS PE GURA LUI• tommy •: DE KKTeseeet: MUIE GEOANAeseeet: COMUNISTUL
Random Hero Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dansau pinguinu lol :rofl2: Probabil Sau erau in vreo "excursie" la stadion si n-au avut alte haine in afara de geci portocalii :( Si nu aveau ce steaguri sa fluture, asa ca le fluturau pe alea primite in turul 1.
Dropkillerz Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ce mii Basescu,ce mii Geoana,mereu am pusi in situatia de a alege intre doua rele.Nici nu m-am dus sa dau cu stampila,ca oricum o sa fie inca 5 ani in care romanii o sa-si dea cu pumnii in cap.
Cristian Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Sa iasa care o iesii, macar sa faca ceva pentru Romania...
Razvan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Poate imi sugeti pula amandoi ... o sa va fiti unu altuia martor. Daca eu sunt tigan voi sunteti ... nu are rost sa continui edit: ia ss la asta, sa ti-o pui in rama oOo ce s-a intamplat cu relatia speciala dintre tine si dumnezeu amigo? :( @wraithy .. lasa-l, nu-ti pune mintea cu el :) 50 de lei ofereau PSD la mine in zona nici unii nici altii nu sunt mai presus... si la mine la fel. azi mi-a zis un tip imbracat in rosu. "iti dau 200 de mii, votezi cu psd, imi arati poza, si iti dau 300 de mii dupa, k?" . i-am zis ok, am pus stampila pe psd, am facut poza, apoi am pus stampila pe basescu si am iesit. dansau pinguinu lol :rofl2:
Maledicere Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 yea ... imi pare rau pt izbucniri :)astept o mustruluire.
Stargate Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :-? cine pe cine a votat...hmm ...las' k vedeti voi pe dreaq...o sa va convingeti singuri de realitate :tiphat: Jos cu ala, traiasca alalalt...toti o apa si un pamant, va certati k chiorii absolut degeaba. Iata de ce romania are asemenea conducatori... pentru ca merita la asa oameni. :dance: