Dirlewanger Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 @Dirlewanger .. si petromu?Ce e cu el?Baga Geoana benzina de acolo?Ati vazut ce face base? Cauta sa faca alianta cu mogulii din pnl :crybaby: Parca era impotriva mogulilor? Imi vine sa vars cand il vad pe maimutoiu de basescu.. Asta crede ca Romanie este a familiei lui.
musthyzz Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 @musthyzz .. stai asa ca geoana cica se duce sa faca plangere la ue, la drepturile omului, la comunitatea extraterestra psd-ista, samdStii cum se numesc oamenii care refuza sa vada decat "realitatea/adevarul" lor, cand mai toti le spun fix contrariul ?
Dirlewanger Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Stii cum se numesc oamenii care refuza sa vada decat "realitatea/adevarul" lor, cand mai toti le spun fix contrariul ?Pdlisti?
Maledicere Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Auzi cica Geoana ne face de ras in afara tarii. o,O creca nu stii cand se ducea base pe'afara si era imbrancit de alti presedinti care nici nu;l bagau in seama...
Guest AdrIaN-MG Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Auzi cica Geoana ne face de ras in afara tarii. o,O creca nu stii cand se ducea base pe'afara si era imbrancit de alti presedinti care nici nu;l bagau in seama...Lasai ma cas slugile lu chioru basescu a primit si o reclamatie de la rusi sa aiba grija ce declara basescu despre rusi trebuie sa caut stirea aia ca sa dat la tv betiv comunist si nebun ce e basescu mai comenteaza mult despre rusi ne taie aia gazu cat ai clipi nare tupeu americanu sa se deie la rus trebuie sa ai relatii diplomatice si de interes national cum declara geoana , si uite totusi ca si o inalta curte constitutionala care trebuie sa fie independenta intrun stat de drept e corupta si actioneaza la ordinele lui basescu
Anonim1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 au existat voci care au spus ca in romania nu este inca democratie,? dar lumea s-a inghesuit la vot de parca vroiau sa demonstreze contrariul. acu sper ca s-au saturat si de vot si de democratie si de politica si de romania de care erau mandri.mandri ca tara lor e printre primele locuri in topul tarilor corupte si printe ultimele in ce priveste dezvoltarea.mandri ca romania a fost printre ultimele tari comuniste si mandri ca la noi incepe criza cand in alte tari s-a terminat deja de 3 luni.E bine sa fii mandru pentru un rahat. Chiar daca e un rahat pentru europa e rahatul nostru si ne mandrim cand ne manjim cu el. mandru ca m-au fraierit romanii mei si nu altii.Succes celor care vor pleca in scurt timp din rahat si sa nu uite sa fie mandri cand primesc o alta cetatenie pentru ca au de ce.mai exista promisiunea lui 2012. poate incheiem elegant atunci si scapam si de faliment.
Razvan Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Lasai ma cas slugile lu chioru basescu a primit si o reclamatie de la rusi sa aiba grija ce declara basescu despre rusi trebuie sa caut stirea aia ca sa dat la tv betiv comunist si nebun ce e basescu mai comenteaza mult despre rusi ne taie aia gazu cat ai clipi nare tupeu americanu sa se deie la rus trebuie sa ai relatii diplomatice si de interes national cum declara geoana , si uite totusi ca si o inalta curte constitutionala care trebuie sa fie independenta intrun stat de drept e corupta si actioneaza la ordinele lui basescu auzi ma CCR actioneaza la ordinele lui basescu? hai sa facem in fiecare an de 10 ori alegerile sau pana iese geoana. tu chiar crezi ca daca pierdea basescu facea cum a facut geoana? eu ti-am zis, nu ai inteles, problema ta! geoana a pierdut pentru ca e de la psd, pentru ca acum mosii sunt minoritari, pentru ca cei dinafara se stie ca voteaza cu basescu- au si de ce, pentru ca majoritatea "pnl-istilor" nu au votat geoana-psd, si aici nu ma refer la jeguri de oameni ca antonescu, si cu relatiile politice de interes national cu rusia, te rog amigo, muta-te in moldova daca iti e tie asa de bine si-ti faci asa bune impresii despre rusi. iar cat despre slugile lui basescu du-te ba tare eu cred ca tu esti sluga lu geoana. pe mine nu ma afecteaza deloc daca e basescu sau nu presedinte, insa nu vreau sa mai vina inca o data psd-ul la guvernare. cu criminalii aia nu avem ce discuta! si oricum ar fi basescu, il prefer pe el, e cu siguranta "mai putin" decat psd-ul.