Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest KlauErik1

Mda

Recommended Posts

Guest KlauErik1
Posted

Nu stiu daca a mai fost postata aceasta problema dar oricum...here it goes..

Pana ieri mu mergea super ok,nici o problema la el.. azi dimineatza la fel,mergea fff bine. In schimb acum cand am intrat a inceput sa sacadeze rau de tot..imi blocheaza absolut toate programele deschise pana in acel moment.. atunci cand il inchid nu mai am nici o problema...

Stie careva ce as putea face? Am reinstalat windows/downloadat clientul din nou ... placa video nu ar fi o problema...are maxim 5 luni de cand e cumparata....

:comp1:

Guest KlauErik1
Posted

am downloadat cpuZ dragosh...ce vrei sa fac acum? sincer cand vine vorba de calculatoare ma abtin deci dak nu te superi si ai timp explica-mi ca la un copil de gradinita :)

Posted

am downloadat cpuZ dragosh...ce vrei sa fac acum? sincer cand vine vorba de calculatoare ma abtin deci dak nu te superi si ai timp explica-mi ca la un copil de gradinita :)

daca iti merge la fel de greu:

1. vezi ce frecventa are procesorul tau cu programul cpu-Z

2. cauta pe google sa vezi la ce frecventa ar trebuii sa ruleze procesorul tau

Posted

mai e un topic pe aici in care explicam cum se curata un computer de praf si ce tre facut in cazul in care incalzirea cpu e prea mare...

1. dak e praf tre curatat

2. coolerele box sunt = 0

3. nu mai gasesc topicu ala :))

4. vdragosh si procesoarele AMD au aceiasi optiune. ba mai mult daca o anumita temeperatura depaseste tresholdul prestabilit computerul se opreste automat. aceasta optiune exista din 1997 1998 si la amd si la intel

Posted

mai e un topic pe aici in care explicam cum se curata un computer de praf si ce tre facut in cazul in care incalzirea cpu e prea mare...

1. dak e praf tre curatat

2. coolerele box sunt = 0

3. nu mai gasesc topicu ala :))

4. vdragosh si procesoarele AMD au aceiasi optiune. ba mai mult daca o anumita temeperatura depaseste tresholdul prestabilit computerul se opreste automat. aceasta optiune exista din 1997 1998 si la amd si la intel

nu cred

La intel (pe la pentium3 ) a aparut prima data aceasta optiune (modificarea automata a frecventei la incalzirea procesorului )

Pe atunci Amd avea o varianta de compromis : oprirea sistemului daca depasea o anumita temeratura . Protectia era de fapt pe placa de baza ( daca era implementata de producator = daca nu iti cumparai placa de baza ieftina )

Din cate stiu eu , AMD parca a implementat solutia de la Intel mult mai tarziu , abia dupa lansarea procesoarelor pe 64 de biti . Nu stiu daca la toate procesoarele sau doar la cele din anumite serii ( mai scumpe :P )

Posted

Nu stiu daca a mai fost postata aceasta problema dar oricum...here it goes..

Pana ieri mu mergea super ok,nici o problema la el.. azi dimineatza la fel,mergea fff bine. In schimb acum cand am intrat a inceput sa sacadeze rau de tot..imi blocheaza absolut toate programele deschise pana in acel moment.. atunci cand il inchid nu mai am nici o problema...

Stie careva ce as putea face? Am reinstalat windows/downloadat clientul din nou ... placa video nu ar fi o problema...are maxim 5 luni de cand e cumparata....

:comp1:

zine ce procesor,placa video si cati remi.

ai umblat pe la setarile de la placa video?

Posted

nu cred

La intel (pe la pentium3 ) a aparut prima data aceasta optiune (modificarea automata a frecventei la incalzirea procesorului )

Pe atunci Amd avea o varianta de compromis : oprirea sistemului daca depasea o anumita temeratura . Protectia era de fapt pe placa de baza ( daca era implementata de producator = daca nu iti cumparai placa de baza ieftina )

Din cate stiu eu , AMD parca a implementat solutia de la Intel mult mai tarziu , abia dupa lansarea procesoarelor pe 64 de biti . Nu stiu daca la toate procesoarele sau doar la cele din anumite serii ( mai scumpe :P )

ai dreptate... eu ma refeream la shut down la o anumita temperatura car exista de f mult timp. din pacate amd daca scoteai coolerul pur si simplu lua foc. itel se oprea. totusi nu cred sa aiba pe procesorul sau aceasta tehnologie cu scaderea frecventiei. ma gandesc ca daca are procesor nou si modern nu ar trebuii sa aiba probleme racire (nu e plin de praf :))). Daca are un procesor mai vechi se oprea direct computerul...

totusi nu toate problemele sunt din racire... eu am avut batai de cap acum cateva zile cu compul... se oprea instant... schimbat sursa ... nimic , la fel... ca pana la urma sa fie cablu de alimentare copt si intrerupt de la caldura emanata de sursa de ani de zile.

PS: pentru o solutie , mister initiator spune si tu ce trancalici ai sa stiim si noi cu ce ne confruntam

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...