Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Contor afk

Recommended Posts

Noul regulament de contor afk:

Regula AFK Arena, Icarus, Kalima 1-7, CryWolf, Kanturu1-3.

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in timp de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca (pe spot / in tarc)

La 2 abateri va primi 4 zile suspend.

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 6 abateri va primi 4 de zile suspend....etc

Fiecare 2 abateri = 4 zile suspend

In orice alta situatie, un caracter AFK, este pasibil de Disconnect.

Numarul abaterilor va putea fi monitorizat aici.

In acest Topic va gasiti in cazul in care ati fosti prinsi AFK de catre un GM in situatia descrisa mai sus. Veti gasi poze care sa demonstreze evenimentul ( Un GM nu va sta 5 minute, aveti obligatia de a raspunde cat mai repede ). Nu vor exista contestatii pentru aceste poze. Nu se vor accepta explicatii sau motive. Daca sunteti ON, veti avea la dispozitie un timp rezonabil pentru a raspunde.

Nu se vor mai sterge abaterile.

Contoarele de pana acum vor fi sterse si se va incepe de la zero.

Da este o regula bine gandita,DAR sa ne dati si voi o posibilitate si sa se stearga contoarele 1-3-5-7 etc..dupa 30zile(o luna)cred ca-i un termen destul de mult 30 zile fara abateri

Link to comment
Share on other sites

2 zile pentru fiecare 2 abateri de afk ar fi fost suficient. nu cred ca afk-ul e o abatere asa grava incat sa fie sanctionat cu 4 zile suspend.

pe mine personal nu ma deranjeaza, ca de cand s-a deschis season1 am avut o singura abatere de afk pana in momentul de fatza, iar pe 97d n-am avut abateri de afk. so.. e aiurea pentru astia care n-au suficient timp sa stea on

Link to comment
Share on other sites

Daca tot nu se mai sterg contoarele hai ca marim si timpul in care in GM intreaba pe cineva de afk pana ii da d/c. Sa fie la 5 min asa cum facem si noi preluarile la spoturi.

Si tot in legatura cu conturil AFK...

Aici se zicea ca intra in vigoare "De luni, 7 dec. orele 00:00"

Si totusi:

nills_MG - Numar abateri 1

Poza 1 - MurDoc

Bonus pcs

Pooka - Numar abateri 1

Poza 1 - MurDoc

Intrebare: Totusi de cand intra in vigoare?

Link to comment
Share on other sites

Ar fi putut fi gandita mai altfel pedeapsa de 4 zile. Totusi e cam mare, avand in vedere ca pentru 4 zile de suspend, sunt suficiente 10 minute de afk, pe un termen nelimitat de timp, iar pentru un pk pe spot, 5 zile suspend.

Sugestia mea ar fi, daca tot nu se mai sterg, sa se ia totusi in considerare distanta dintre abateri. Pentru ca intr-adevar nu este normal, ca acum iau un contor, si peste 5-6 luni inca unu si stau 4 zile pe bara. Sa fie macar injumatatita pedeapsa, daca dintre cele doua abateri care fac un suspend, este un anumit interval de timp. :D

Link to comment
Share on other sites

Ex: razie pe 10 spoturi, 50 de playeri, o harta gen Kalima, 3 dimineata. Care este realitatea? Minim 40 de playeri afk (cate unu on care ii pazeste). Cati sunt prinsi afk si urmeaza sa ia ss in urma unei razii? Cel mult 4-5.

Chiar nu mi se pare o regula absurda sau prea dura.

Iar treaba cu anulatu datorita timpului iar nu e relevanta. Iei contor acum, asa ca in urmatoarele 30 de zile nu o sa stai on ci o sa ai grija sa fie cineva care sa-ti dea bip. Asta nu inseamna ca te-ai cumintit.

Link to comment
Share on other sites

Jocul ar trebui, ca de altfel orice alt joc, sa fie jucat "online". E mai nedrept pentru cei care stau cu capu-n monitor toata ziua sa permitem celor afk sa creasca in acelasi ritm cu ei.

Afk a fost pedepsit dintotdeauna si va fi pedepsit in continuare.

Momentan regula ramane asa cum e.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...