Jump to content
Guest sRs

Cel mai batran barbat din lume este un veteran al Primului Razboi Mondial!

Recommended Posts

Guest vlad_96

In varsta de 113 ani, Henry Allingham a devenit oficial cel mai batran barbat din lume, dupa ce precedentul detinator al acestui titlu, japonezul Tomoji Tanabe, a incetat din viata, au anuntat reprezentantii Cartii Recordurilor.

Tanabe, care a sustinut ca longevitatea sa se datoreaza alimentatiei bazate pe legume si faptului ca nu a consumat bauturi alcoolice, a murit vineri, tot la varsta de 113 ani. El a primit distinctia de cel mai batran barbat in luna ianuarie a anului 2007.

Cat despre Henry Allingham, acesta s-a nascut in Londra, la data de 6 iunie 1896. A devenit cel mai varstnic britanic tot in ianuarie 2007, pe cand avea 110 ani si 227 de zile.

Ultimul englez care a fost desemnat cel mai batran barbat din lume a fost Frederick Butterfield, care a decedat la 9 martie 1974, la varsta de 110 ani.

Potrivit presei britanice, Allingham este unul dintre cei doi veterani ai Primului Razboi Mondial, aflati inca in viata. El mai este si ultimul supravietuitor din randul membrilor fondatori ai Royal Air Force.

De-a lungul vietii sale, care se intinde pe parcursul a trei secole, Henry Alligham a trait sub sase monarhi, incepand cu Regina Victoria. Englezul are 5 nepoti, 12 stranepoti, 14 stra-stranepoti si 1 stra-stra-stranepot.

Sursa

Link to comment

sa traiesti atat o fi oare un act divin sau ceva necurat ? ceva e sigur.. Daca aveti LCD intrati pe stire si dati sa vedeti ultima poza. Cand se intunesc restul siteului pozele celalalte apar cu niste puncte foarte colorate pe alocuri... Straniu

Iisus e de vina =)) (Sorry postul a fost prea... ca sa nu reactionez =)) )

P.S: Multi inainte , totusi , nu as vrea sa ajung asa , sa fiu o leguma intr-un scaun .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...