Cristi-MG- Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mie daca mi-ar da 50 milioane pe an as sta la scoala 12 ore pe zi ) aa stai .. e criza de unde 50 milioane ..
Kabuky Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Intrebare e : Se mai duc tinerii din ziua de azi la teatru sau opereta ?:) Da..in generala primeam cate un 10 daca ne duceam la teatru cu scoala
alex240390 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 la mine in clasa nea zis la sf semestrului profu : cei care nau nicio absenta le pun 10 ieri cand iam zis ca nu avem , cel putin unii dintre noi nea zis : Eram beat cand v-am zis ))))) Vad ca de cratima nu prea ai auzit. Dupa ce am citit posturile din threadul asta,mi-am dat seama ca fix laptop mai trebuie imbecililor din ziua de azi, sa joace CS la ore. Dar mnah, macar nu au absente.
xizarD Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Traim in Romania , daca se vor aloca bani pentru laptopri or shits , pentru a recompensa elevii fara absente , banii vor fi furati sus si nimeni nu va primi nimic Traim in Romania si metoda cu 20 de absente preaviz , sau 10 absente la o materie exmatriculat\medie neincheiata\corijentza or so .. nu tine pentru ca ala e baiatu' lu x si are $ si doar nu o sa il dea afara .. el trebuie sa fie destept ca are bani , chestie care in continuare ii descurajaza enorm pe cei cu posibilitati mai mici (pe sistemul: eu invat ma chinui atatia ani , ala da spaga si oricum o sa aiba un serviciu mai bun ) deh , asa-i la noi .Oricum invatamantul in Romania e la pamant , atat materiile in sine (ma refer la orare incarcate aiurea ) cat si profesorii .. elevii ... etc etcSuntem tzara in care faci un liceu cu profil de " Mate \ Info " , o facultate de medicina si te angajezi pompier , fara sa aiba vre-o legatura (asta daca ai noroc oricum) ... nu e minunat !?