Jump to content
Irina

Tot mai chiulangii! Elevii, recompensati ca sa vina la scoala!

Recommended Posts

Posted

Pe elevii din ziua de azi ar trebui sa-i platim ca sa dea pe la scoala, o spun cu amaraciune unii directori disperati ca liceenii nu mai dau cu lunile pe la ore.

Dupa ce au inteles ca nu rezolva nimic daca le dau note proaste la purtare, profesorii s-au gandit sa-i stimuleze pe tineri.

Intr-un colegiu din Bucuresti, la sfarsitul fiecarui semestru, cei care nu au nicio absenta, 10 la purtare si media generala peste 7 primesc un laptop.

Iar cei care chiulesc doar de noua ori pot castiga camere video, aparate foto sau carduri de memorie.

Lasand la o parte chiulul de dragul teribilismului, elevii pleaca de la ore si din cauza programei mult prea incarcata. Pe de alta parte, nici parintii nu se mai intereseaza de soarta lor.

Numai in Bucuresti, anul trecut, peste 3200 de elevi au avut note sub 7 la purtare din cauza absentelor.

Si in restul tarii sunt mari probleme, iar de la an la an, numarul copiilor care ajung in scoli profesionale creste vanzand cu ochii.

sursa : ProTV

Posted

Ah vremurile cand aveam in fiecare an 7 la purtare :D ce vremuri cu cate 2 preavize de exmatriculare in fiecare an :)) :readthis:

Posted

la mine in clasa nea zis la sf semestrului profu :

cei care nau nicio absenta le pun 10

ieri cand iam zis ca nu avem , cel putin unii dintre noi nea zis : Eram beat cand v-am zis =)))))))

Guest Wandering
Posted

unui copil care i-ar pasa de viitorul lui nu ar mai chiulii,cu laptopuri,cu camere video,pe strada nu faci nimic

Posted

Nu cred ca este adevarat sau va fi in viitorul apropriat, scolile din Romania arata cum arata nici nu mai zic nimic de sistemul de-nvatamant, exista alte tipuri de stimulare pe langa "premii in bani".

Posted

Mda :)) tare... la mn in liceu daca cumperi un calendar de la crucea rosie(2lei) motiveaza dirigintele jumatate din absentele pe care le ai..

Lol, tare. Vreau si eu asa :))

Posted

La noi la scoala la 10 absente ai 1 punct scazut la purtare.Avem un director care spune : "Daca mai faci ...asa iti dau dosaru si pleci de aici"....e foarte stimulent .. va spun eu :))

Posted

Sfat pt elevi de cls-a 9-a si a 10-a: Chiuliti cat de mult puteti ca in cls-a 11-a va exmatriculeaza mai usor...

kIDDIN'.

Ce vremuri :X clasa 9-a 8 la purtare (din cauza absentelor)

clasa 10-a 7 la purtare :X

ON: Asta este 100% vrajeala! de unde scot directori sa cumpere la hmm sa zicem 100 elevi dintr-un liceu laptop-uri sau mai multi elevi.

Posted

uite o alta recompensa:

ai 20 de absente repeti anu. daca la anu ai 10 gata scoala.

nu laptopuri si alte chestii.

Asta da regula. Si eu am avut in medie 9 - 15 absente pe an, majoritatea chiuluri in scop educativ sau social. Uneori cu toata clasa :)

sustin ideea lui Wizard !

Posted

Hehe , uite cum as castiga o camera foto / ceva acolo :D ...

Nu cred ca este adevarat sau va fi in viitorul apropriat, scolile din Romania arata cum arata nici nu mai zic nimic de sistemul de-nvatamant, exista alte tipuri de stimulare pe langa "premii in bani".

Nici nu e , e doar o modalitate de ai tine la scoala pe chiulangii ...Ar fi stupid ca pe timp de criza ei sa arunce banii aiurea .

Posted

Daca imi da vreo 30 de milioane poate poate mai dau pe la scoala dar pentru leaptop amarat sau o camera de filmat .. ne :-j

Sfat pt elevi de cls-a 9-a si a 10-a: Chiuliti cat de mult puteti ca in cls-a 11-a va exmatriculeaza mai usor...

kIDDIN'.

Ce vremuri :X clasa 9-a 8 la purtare (din cauza absentelor)

clasa 10-a 7 la purtare :X

ON: Asta este 100% vrajeala! de unde scot directori sa cumpere la hmm sa zicem 100 elevi dintr-un liceu laptop-uri sau mai multi elevi.

clasa a-6-a, a-7-a numai in 6 o tineam la purtare :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...