Dani Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Din 1 mai pana in 31 octombrie 2010 se va organiza la Shanghai o expozitie mondiala, cu tema Better City, Better Life, unde in jur de 200 de organizatii si tari isi vor prezenta conceptele in fata lumii. Romania va fi reprezentata prin SC M&C Strategy Development al carei proiect este o cladire de 5 nivele in forma de un mar verde numita Greenopolis. Dupa cum vedeti in imagini, aceasta constructie este una destinata parcurilor pentru ca are incluse birouri, camere, un restaurant, o cafenea, o scena pentru discoteci si concerte, o sala de cinema, multe spatii verzi cu banci si fantana si chiar un parau. Mie mi se pare destul de dragut si interesant asa ca le urez bafta! Sper sa ajungem macar pe locul 3. Toate imaginile
Parazitu' Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 interesant..totusi e criza..sa ne gandim ca pentru asa ceva e nevoie de investitii.. :) oricum e de apreciat..daca putem spune asa ideea celor care au dat nastere acestui tip de cladire..
Mihnea Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 O idee destul de buna , dar cand trecem la practica suntem 0 ! Sa vedem ce o sa fie
DuR@nG0_* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 o sa mearga ...sunt sigur ca acea cladire nu o sa fie construita de catre muncitorii romani ( gen Gheorghe,Vasile, Ion) care fara 1L de coniac nu pot sa munceasca...O sa arate fenomenal
armani114 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Daca o sa fie construita cred ca v-a arata destul de bn...
Wise Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nu-mi place cum arata :)si in plus in romania nu sunt sanse sa vedem asa ceva
EquiNox Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dc sa nu fie sanse ? sunt dar probabil va dura constructia acestei cladiri ....