The Wizard Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cred ca glumesti.Daca si dupa numararea voturilor, Geoana va ramane presedinte, de a doua zi se va deschide procesul "Flota", iar domnul Base va infunda puscaria ;). Adio imunitate.stiam ca si-a dat demisia ca sa il cerceteze si nu au gasit nimic...
TyreXel Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Daca iese Basescu ( asa cum cred ca se va intampla ) - Mogulii vor fii terminatiDaca iese Geoana ( Doamne fereste ) - Basescu ori fuge cat mai rpd pe mare asa cum a zis, ori ajunge pe la inchisoare :)
Guest Wandering Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Daca iese Basescu-cred ca si-a invatat lectia si nu ne va mai furaDaca iese Geoana-devenim noua africa
Oana Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 stiam ca si-a dat demisia ca sa il cerceteze si nu au gasit nimic... Nu e adevarat! Nu stiu unde ai auzit tu asta.
Stef Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Chill, Geoana se crede deja castigator insa eu am un feeling ca va castiga Base'
Raul Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Chill, Geoana se crede deja castigator insa eu am un feeling ca va castiga Base' Diferenta intre cei 2 e de 300,000 de voturi ma cam indoiesc
iLoveCalifornia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hai ca se vinde si posta romana sa o privatizamCFRu si gata
The^DiamondZ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nu inteleg ce atata agitatie pentru ei . Ca o sa iasa Geoana sau Basescu noi nu prea avem de castigat din toata treaba asta, pe cand ei da. Mai bine de atat nu o sa fie ( de parca ai fi bn in momentul de fata ^^ ) , dar mai rau fiti siguri de asta. Astia sunt ca o gasca, ce lupta pentru buzunarele lor, nu pentru noi . ( parerea mea, puteti sa ma injurati ^^ )` .
DanXP Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 nu credem in exit pollurile televiziunilor lui vantu si voiculescu ! Ar trebui scoase de pe lista televiziunilor aceste televiziuni care nu au fost impartiale in timpul campaniei si i-a atacat pe PD-Listi la greu pentru ca stiau ca doar Basescu e contra-candidatul care nu ii lasa sa isi faca treaba sa ne fure ca pe vremea lui Iliescu. Rusine celor care au votat comunistii si toate maimutele impaiate ca becali,udmr si toate creaturile posibile
Whiplash Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Povestea cu flota e fumata de mult. Cat de naivi puteti fi unii sa credeti ca Basescu a vandut flota de unul singur? Credeti ca nu si-a luat fiecare partea?(aici ma refer inclusiv la politicieni psd)Ma bucura faptul ca unii inghit orice rahat vad la televizor. Daca asa a zis ala, inseamna ca e adevarat...
Razvan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 whiplash +1@eu va zic de la inceput basescu a castigat.. vorbim maine dimineata daca vreti, insa in strainatate basescu e mult mai votat decat geoana- are si de ce
Guest Wandering Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 whiplash +1@eu va zic de la inceput basescu a castigat.. vorbim maine dimineata daca vreti, insa in strainatate basescu e mult mai votat decat geoana- are si de ceExactly,we voted basescu because Geoana is a liar,the TV channels in romania just lie,them are not real,wait until next morning to see THE REAL WINNER
Domino628 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Da, clar, INSOMAR-ul il arata pe Geoana castigator.Deci se stiu deja rezultate alegerilor:http://www.ziare.com/basescu/basescu/updat...-basescu-968022Prostanacu' a iesit presedinte...Se stia clar, pana si astia de la Divertis in emisiune au spus si au facut scenete clare cu Geoana castigator, uitati-va si voi acum la emisiune.Cred ca nu trebuie sa mai zic ca e inregistrata de ieri sau alaltaieri, nu e live.
eseeet_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 nu ascultati la TV,e o minciuna,dimineata apar voturile reale,oricum basescu castiga SIGUR
Buugy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Se stia clar, pana si astia de la Divertis in emisiune au spus si au facut scenete clare cu Geoana castigator, uitati-va si voi acum la emisiune.Cred ca nu trebuie sa mai zic ca e inregistrata de ieri sau alaltaieri, nu e live.Tu chiar crezi ca Geoana va castiga? Trebuie sa vina voturile din straintate si sa nu uitam Diaspora il sustine pe Base. Asa ca Geoaga ( mai bine zis Iliescu) sa inghita bine.
Raul Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu nu va inteleg o chestie si aici ma refer la sustinatorii lui nea Bashescu, voi ziceti ca sa facut o alianta cu toti delicventii dar nu va amintiti oare ca acum 5 ani PD de atunci era in alianta cu PNL si UDMR ? Atunci presupun ca erau foarte corecti, si inca o chestie Patriciu de ce e inca liber desi culmea a fost cercetat penal inca de pe vremea lui Basescu, asa ca pentru toti anti-PSD un mesaj scurt STFU!
Smokie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nu mai sperati atat, e clar, Geoana e presedinte, acceptati realitatea, nu mai fiti naivi.
champions Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 sindromul haitei ce sa le zici Majoritatea sustinatorilor lui base de pe link au auzit si ei de revolutie si tot zic comunsiti nush ce.... dar pe base il vedeti dumnezeu pe pamant si e draq
DanXP Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu nu va inteleg o chestie si aici ma refer la sustinatorii lui nea Bashescu, voi ziceti ca sa facut o alianta cu toti delicventii dar nu va amintiti oare ca acum 5 ani PD de atunci era in alianta cu PNL si UDMR ? Atunci presupun ca erau foarte corecti, si inca o chestie Patriciu de ce e inca liber desi culmea a fost cercetat penal inca de pe vremea lui Basescu, asa ca pentru toti anti-PSD un mesaj scurt STFU!Aia a fost sa scape romania de roshiatici.. ca erau prea mici sa castige impotriva hotilor. Apoi se stie ce magarii au facut PNListii.. cu tariceanu incercand sa scape de pd-listi sa ramana doar ei.. si acum ca oamenii se mai desteptasera au inceput sa sustina pd-l. Ii doresc moarte dura lui tariceanu si mai nou la prostul de antonescu care se casatoreste cu una din partid ca sa poata candida presedinte.. where is the love??Si asocierea cu PSD dupa ce in campanie il facea in toate felurile? halal interese cu "cinstitul" de johannis
MontBlank Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Basescu parca e pe wc. E congestionat la fata . A iesit Geoana! "E victoria lui Crin!" Uitati`va ce om... :tiphat: Bine ati venit in Romania PSD ! Eu zic sa aveti grija ce vorbiti maine pe strazi. Ne aud securistii !
The Wizard Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu nu va inteleg o chestie si aici ma refer la sustinatorii lui nea Bashescu, voi ziceti ca sa facut o alianta cu toti delicventii dar nu va amintiti oare ca acum 5 ani PD de atunci era in alianta cu PNL si UDMR ? Atunci presupun ca erau foarte corecti, si inca o chestie Patriciu de ce e inca liber desi culmea a fost cercetat penal inca de pe vremea lui Basescu, asa ca pentru toti anti-PSD un mesaj scurt STFU!relatia cu pnl s-a stricat cand a fost arestat patriciu. pnl a dat pd afara de la guvernare (pnl a fost sustinut si de psd) si asa patriciu a ramas liber...voiculescu e cu loteria, vantu cu fni. daca basescu are guvernul lui astia o sa fie arestati
KBK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Exactly,we voted basescu because Geoana is a liar,the TV channels in romania just lie,them are not real,wait until next morning to see THE REAL WINNER tare iarba.. nu?? @eu va zic de la inceput basescu a castigat.. vorbim maine dimineata daca vreti, insa in strainatate basescu e mult mai votat decat geoana- are si de ce Chiar sunt curios.. de ce? De ce ar avea dreptate cineva din strainatate(ma refer la cei care locuiesc de ani de zile in strainatate) si care nu se simte furat zilnic din taxele pe care le plateste pentru infrastructuri inexistente, scene de zeci de mii de euro si campanii electorale ale unor fete.."independente"? Raspunsul sa mi-l dai in cazul in care esti angajat si platesti taxe.Daca nu, mai usor cu pianul pe scari. Lasati-l dracului pe Iliescu .. nu va mai luptati atat cu fantomele trecutului.Daca totusi nu puteti, amintiti-va si de fantomele ce bantuie trecutul de la Anvers al marinarului. Toti ce va dati drept judecatori dar judecati cu balanta stramba...nu uitati ca justitia este oarba pentru un singur motiv: ca sa nu vada pe cine judeca si sa-i judece pe toti cu aceeasi masura, nu ca sa nu observe faptele unora. Va spun ce vad de fapt... o tara mai dezbinata decat oricand, oameni care erau prieteni si care acum se urasc pe motive politice, in timp ce "idolii" lor nu stiu si nici nu vor sa stie de ei.Asta vad zilnic.
Guest Xspeed Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 voturile din diaspora sunt incluse in sondajeam rog, e CLAR, mai ales dupa c declaratii a dat videanu, ca o sa incerce base ceva schemitze cu voturile, e si normal, are mult de pierdutoricum, cand sondajele care se fac la iesirea de la sectii il dau castigator pe un candidat....e foarte putin probabil sa nu fie asasunt 100% sigur ca base o sa incerce ceva, altfel se recunostea invins, si nu contesta rezultatele...niciodata cineva nu a contestat voturile...e un gest de proasta crestere...ceea c nu ne mira
Razvan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 tare iarba.. nu?? Chiar sunt curios.. de ce? De ce ar avea dreptate cineva din strainatate(ma refer la cei care locuiesc de ani de zile in strainatate) si care nu se simte furat zilnic din taxele pe care le plateste pentru infrastructuri inexistente, scene de zeci de mii de euro si campanii electorale ale unor fete.."independente"? Raspunsul sa mi-l dai in cazul in care esti angajat si platesti taxe.Daca nu, mai usor cu pianul pe scari. Lasati-l dracului pe Iliescu .. nu va mai luptati atat cu fantomele trecutului.Daca totusi nu puteti, amintiti-va si de fantomele ce bantuie trecutul de la Anvers al marinarului. Toti ce va dati drept judecatori dar judecati cu balanta stramba...nu uitati ca justitia este oarba pentru un singur motiv: ca sa nu vada pe cine judeca si sa-i judece pe toti cu aceeasi masura, nu ca sa nu observe faptele unora. Va spun ce vad de fapt... o tara mai dezbinata decat oricand, oameni care erau prieteni si care acum se urasc pe motive politice, in timp ce "idolii" lor nu stiu si nici nu vor sa stie de ei.Asta vad zilnic. nu sunt angajat.. is la liceu deocamdata, si nici nu te contrazic, iar daca vrei sa afli cu cine am votat, ei bine am pus stampila pe amandoi si am scris "nu inteleg de ce va zbateti atat pentru niste nesimtiti care traiesc din banii vostri si carora nu le pasa oricum de voi". insa nu vreau sa iasa geoana! nu ar schimba nimic oricum, poate doar ar privatiza posta- in folosul tarii bineinteles!-, who knows?