Guest Wandering Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Si mai este adevarat ca TVA-ul ajunge la cote mari in alte tari din Europa, la fel de adevarat fiind si ca salariile minime din acele tari sunt de 4-5 ori mai mari decat cel din tara noastra.Si mai este si pensia care in alte tari e atat de mare incat poti sa calatoresti prin toata lumea cu ea,niste oameni care au facut 40 de ani in folosul comunitatii nu sunt bine rasplatiti in Romania! Link to comment
talentatu27 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Din cate am auzit pe la TV,cica vom iesi din criza ...fel si fel de aberatii (( ba e criza / ba nu e criza )) Link to comment
SevenUp Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 noi sa fim sanatosi , si o sa trecem si peste criza asta :D Link to comment
Guest HateLord Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Nu mai au cu ce sa-si faca audienta. Vom iesi din criza cand vor dori americanii. Link to comment
Joker_24 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Cand nu a fost criza in Romania? :-? Link to comment
vLaur Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Cu Base sau cu Geoana in frunte,nu cred ca Romania va mai iesi din criza vreodata!Un lucru e cert: Poporul roman a fost,este si va fi un popor prost! Link to comment
topaZz Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 suntem in criza de mult , nu doar criza de bani, cum a mi-a zis un om odata, criza si comunismul strica tara Link to comment