Jump to content
Dani

Cea mai tare bere din lume

Recommended Posts

Guest HateLord
Posted

Mai bine bei un Jack. Nu se merita sa dai atatia bani pe o bere (care defapt nici nu mai este bere).

Posted

Ce pot sa spun... cred ca e buna... cumperi o sticla de 500g, si imbeti 20 de insi... e foarte utila la petreceri... nu iti mai faci paguba de ogramada de bani :))

Nu exagera prietene.. Nu ti se pare cam mult 20 de insi ? Daca se imbata 2, e bine.

Posted

cred ca nu ati baut vreodata mai mult de o bere:( ce daca are 40%alcool(cu cat mai mult cu atat mai bn)

Trebe sa te contrazic... eu sunt un mare bautor de bere :beer: si consider o bere sa fie bere sa poti sa bei 1-2 sticle linistit si sa savurezi gustul lui,cred ca-i exagerat 40%

Posted

Bei 250ml de dinasta cu paiul si mergi in 4 labe

Off :

esti papagal repeti ce zic alti ? :blink: Asta a zis'o Raul pe prima pagina .

On:

Interesant , ce bere mai e si asta ? mai bine bei un wisky .

Posted

tu ai da 30 lire pe o bere?

eu cu sigurnata nu, mai degraba cumpar un whisky de calitate :-j

sau o vodka vorba lu dorel

On:

Interesant , ce bere mai e si asta ? mai bine bei un wisky .

daca ai de unde.

Posted

O data am cumparat o bere care avea 12% parca si nu am reusit sa beau un pahar din el,aveam senzatia ca beau bere amestecata cu tarie

Posted

de ce sa mai bei bere :)) mai bine bei whyskey nu e mare diferenta la alcool total aiurea bere e facuta sa fie bauta in cantitati mari de aceea are putin alcool acum dak bei o sticla din asta trb sa te duci la culcare dupaia ;)

Guest R_a_z_v_a_n
Posted

Bud is the best beer!

Guest padurar2009
Posted

De bere Solca ati auzit. A fost o marca buna de bere. Din pacate a disparut. :-?

Posted

De bere Solca ati auzit. A fost o marca buna de bere. Din pacate a disparut. :-?

Noroc si Servus sunt cele mai tari beri =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...