TzuYoshi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Craciunul fara brad natural in casa e ca nunta fara lautari!Adica, foarte frumoasa?Eu nu am de unde sa iau brad natural. Nu am vazut nici anul trecut si vad ca nici anul asta nu apar prin Coventry. Am un brad chinuit de plastic cumparat craciunul trecut. Prietena ma obliga sa il impodobesc dar parerea mea este ca niciun Craciun nu se compara cu cel petrecut acasa cu familia. Macar 30 de minute - 1 ora cat dureaza cina.Acum, cei care cred ca bradul nu mai are rost, imi pare sincer rau pentru ei. Daca nici craciunul nu mai exista, atunci ce mai exista?
Mihnea Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cel mai bun e un brad artificial , doar mirosu ala de brad natural nu il are in rest totul este la fel + ca cel artificial arata mai bine , si nu se ofileste de la caldura :-j
kristo1945 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bradul artificial e mult mai bun decat celalt brad , imi place mai mult are o culoare si mai frumoasa ;)
Velaxa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mai bine iei brad artificial si daca vrei miros de brad atunci iei si u cateva crengunte :D
flamer Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mai bine iei brad artificial si daca vrei miros de brad atunci iei si u cateva crengunte :DFAIL :D
iLoveCalifornia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 sa-ti cumperi brad cand nu este zapada e nasol
flamer Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 sa-ti cumperi brad cand nu este zapada e nasol aici ai dreptate..
Stalk3r Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 vai de pla mea ce neam de sparti am ajuns ..., cand vad ce debiteaza lumea pe aicipai fratilor .. voi cred ca nu ati fii in stare sa dati nici 10 Jewel of bless din joc pentru un brad natural "ca ii pica acele pe jos" sau ca "mai bine cumpar spray" .. pai ce faci vere cu spray`u .. impodobesti cana de spray ??Am obs ca multi is de la MuOnline care au dat raspunsuri "beton" de aia am facut referire la moneda din joc craciunul e craciun, o sarbatoare internationala care trebuie respectata pentru a reinoii si mentine bunatatea si fericirea in sufletele oamenilor. Sau pt voi astia care va tre doar brad din plastice .. nu mai exista craciun ? Voi cand mergeti cu familia la masa in vizita va dati intalnire in Lorencia la Bar ?Cum sa fii asa ? O sa ajungem sa ne cacam pe tot ce e mai bun pe lume .. si se va duce naibii tot.Ganditi asta pentru o secunda !
flamer Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 vai de pla mea ce neam de sparti am ajuns ..., cand vad ce debiteaza lumea pe aicipai fratilor .. voi cred ca nu ati fii in stare sa dati nici 10 Jewel of bless din joc pentru un brad natural "ca ii pica acele pe jos" sau ca "mai bine cumpar spray" .. pai ce faci vere cu spray`u .. impodobesti cana de spray ??Am obs ca multi is de la MuOnline care au dat raspunsuri "beton" de aia am facut referire la moneda din joc craciunul e craciun, o sarbatoare internationala care trebuie respectata pentru a reinoii si mentine bunatatea si fericirea in sufletele oamenilor. Sau pt voi astia care va tre doar brad din plastice .. nu mai exista craciun ? Voi cand mergeti cu familia la masa in vizita va dati intalnire in Lorencia la Bar ?Cum sa fii asa ? O sa ajungem sa ne cacam pe tot ce e mai bun pe lume .. si se va duce naibii tot.Ganditi asta pentru o secunda !intr-un fel asa e...
Menum35 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Decat sa dau 1 mil pe un brad de 1 ,50 mai bine imi iau unu artificial la 1 mil alb frumos ...
flamer Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ' date='Dec 5 2009, 01:08' post='4480732']Decat sa dau 1 mil pe un brad de 1 ,50 mai bine imi iau unu artificial la 1 mil alb frumos ...frate ALB??cum sa fie 1 mil un brad la 1.5 m?da-l incolo de pret..
cAmIcAzIII Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Eu am brad artificial , este foarte frumos , are multe "brate" d-alea e verde asa frumos :-j , decat un d-ala real faci numa brad prin casa
Guest HateLord Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Iti poti lua un brad cu o zi dupa Craciun, si dai 10lei pe el, sau il iei gratis
celmaislabaN Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Brazi ca brazi, dar deja nici craciunu nu mai e cum era.. de vreo 2 ani, e ca si cum ar fi o zi obisnuita, dar cu mutla mancare/alcool. :)@ am brad artificial.. de mult timp
Dropkillerz Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 vai de pla mea ce neam de sparti am ajuns ..., cand vad ce debiteaza lumea pe aicipai fratilor .. voi cred ca nu ati fii in stare sa dati nici 10 Jewel of bless din joc pentru un brad natural "ca ii pica acele pe jos" sau ca "mai bine cumpar spray" .. pai ce faci vere cu spray`u .. impodobesti cana de spray ??Am obs ca multi is de la MuOnline care au dat raspunsuri "beton" de aia am facut referire la moneda din joc craciunul e craciun, o sarbatoare internationala care trebuie respectata pentru a reinoii si mentine bunatatea si fericirea in sufletele oamenilor. Sau pt voi astia care va tre doar brad din plastice .. nu mai exista craciun ? Voi cand mergeti cu familia la masa in vizita va dati intalnire in Lorencia la Bar ?Cum sa fii asa ? O sa ajungem sa ne cacam pe tot ce e mai bun pe lume .. si se va duce naibii tot.Ganditi asta pentru o secunda ! Auzi,tu te droghezi?
Stalk3r Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 vorbiti prostii, nu stiu cand a fost la voi 1 mil un brad, anul trecut .. , eu am luat in 23 decembrie din piata un brad cu 15 lei de 2,5 metrii, am fost nevoiti sa mai taiem din el, si pot sa zic ca arata foarte bine, nu o creanga aici si una acolo :-? ..@celmaislaban pai logic daca tu nu stii sa traiesti sarbatoarea ca atare .. , prima data brad de plastic, la anu cozonaci din poliester, peste 2 ani te uiti pe net la cum petrec altii .. etc.
celmaislabaN Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 vorbiti prostii, nu stiu cand a fost la voi 1 mil un brad, anul trecut .. , eu am luat in 23 decembrie din piata un brad cu 15 lei de 2,5 metrii, am fost nevoiti sa mai taiem din el, si pot sa zic ca arata foarte bine, nu o creanga aici si una acolo :-? .. In 23 decembrie, nu cumva in 24 e craciunu? normal ca ai luat asa ieftin, ii vand doar sa-i vanda, sa nu ramana cu ei. Du-te acuma cand apar sa vezi cat e un brad.
Gandalf Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Craciunul fara brad natural in casa e ca nunta fara lautari! naturalul e cel mai bun, nu se compara cu plasticul,e o traditie care s-a pierdut
(BadBoy) Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Daca nu ai un brad in casa unde este spiritul hai sa fim seriosi io de cand mam nascut am facut pomu
mitza4fun Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Eu il fur din padure..ca stau la tara si e f. bn la tara decat la oras...bine stau la 3 km de oras :D
Joker_24 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nici nu ma asteptam sa fie mai schumpi din cauza crizei
Stalk3r Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 In 23 decembrie, nu cumva in 24 e craciunu? normal ca ai luat asa ieftin, ii vand doar sa-i vanda, sa nu ramana cu ei. Du-te acuma cand apar sa vezi cat e un brad. Pentru ce sa ma duc acuma? Bradul se impodobeste in ajun nu cu 100 de zile inainte .. , asa e de cand craciunu' ..
Arisect Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Traditia este sa iti iei brad naturalPorcariile de plastic merita sa ia foc.Traditia e sa impodobesti bradul in ajunul craciunului impreuna cu parintii/familia/copii.