mitza4fun Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Casa în care locuieşte familia de vampiri Cullen din seria "Twilight" a fost scoasă la vânzare pentru 3,3 milioane de dolari.Vila se află în oraşul canadian Vancouver şi, în film, este căminul lui Edward Cullen (interpretat de Robert Pattinson) şi al familiei sale. "Şi Robert Pattinson şi Kristen Stewart sunt înnebuniţi după locul acesta", spune o sursă din "interior", potrivit HotNews/iPhoto. "Cred că dacă ar putea, ar cumpăra-o. Este absolut superbă", adaugă aceasta.SURSA : http://www.libertatea.ro/stire/casa-vampir...are-266743.html
Mihnea Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Este o piesa de arta , nu cred ca ar lua`o cineva sa locuiasca in ea + la cum arata si ca e piesa de arta nu mi se pare extrem de scumpa :P [pt cine are bani ]
fly-with-me Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sincer, pare extrem de scumpa pentru cum arata. Chiar daca se mandreste cu aparitia in Twilight tot nu-si merita banii
gigicarnat Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Este o piesa de arta , nu cred ca ar lua`o cineva sa locuiasca in ea + la cum arata si ca e piesa de arta nu mi se pare extrem de scumpa :P [pt cine are bani ] Nu cred ca cineva ar cumpara o casa sa o tina asa sa plateasca facuturile pentru ea , in nici un caz sa locuiasca in ea .
Wise Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 sunt si copii de bani gata fani twilight sau cum se cheama se gasesc cumparatori don`t worry
Dropkillerz Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Superba casa,imi place locatia si cum ii amenajata,dar cu siguranta nu face 3 milioane de dolari.
Guest Xspeed Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 asta e casa superba?e o casa normala, nu are nimic deosebit, e o casa finisata as cum ar trebui sa fie o casa
armani114 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 O casa frumoasa ..dar pretul este exagerat...
topaZzModificat Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 O casa frumoasa, insa cine o cumpara ? Probabil niste oameni care au de gand sa scoata un profit din aceasta casa (muzeu).
EquiNox Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Lux :X , mai ales pe la 12 noaptea sa vina o fantoma , oricum e fake pentru a o vinde la un pret cat mai mare...
d3m3nTu Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Frumoasa casa, trebe sa am si eu una candva :-"
Random Hero Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Frumoasa casa, dar parca nu ar merita atat
Guest HateLord Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Sa o vanda?! Parca mai aveau 2 parti de filmat.
Guest pupu92 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Casa destul de frumoasa dar pretul este exagerat chiar daca se mandreste cu aparitia ei in Twilight.
frankie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Clar ce sa te astepti de la un film ca twilight . Next, o scot pe bella la licitatie publica ))
SevenUp Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 intradevar o casa foarte frumoasa, totusi scumpa...