Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dan

GMO PowerUp Shop

Recommended Posts

Posted

Oamenii nu inteleg un lucru:Administratorii,Tehnicienii,Moderatorii si Gamemasterii nu castiga nimik in afara de nervi si timp pierdut.Aveti rabdare.Nu cred k e nimeni dispus sa renunte la o iesire la pescuit cu prietenii/familia pt a repara un joc.

PS:chestia cu pescuitu era un exemplu...nu imi sariti in cap cu faze in genu "poate lu dragos nui place pescuitu" k o so dati in penibil

Tu ai dat-o in penibil, incercand sa explici viata lor personala.

Am si spus: nu trebuie sa faca munca singuri. Vine cineva cu o sugestie? Sa modifice si scriptul. Daca lumea nu stie ce se "discuta", ce "se face", normal ca isi pun intrebari.

Posted

nu e problema mea k tu nu ai inteles faza cu pescuitu...am dato k un exemplu general.nu am fost niciodata mod/gm sa stiu ce au de facut ,insa am fost admin la un svr de d2...joc care are logurile si scripturile mult mai complicate decat mu.Am renuntat la functie din cauza "penibililor" k tine.

Hai cu warnu

Posted

Tu ai dat-o in penibil, incercand sa explici viata lor personala.

Am si spus: nu trebuie sa faca munca singuri. Vine cineva cu o sugestie? Sa modifice si scriptul. Daca lumea nu stie ce se "discuta", ce "se face", normal ca isi pun intrebari.

dupa lungi dezbateri , ai fost ales sa te ocupi de problema culorii de la "/post"

Succes :D

Posted

Poate ar trebui sa cititi si voi topicurile anterioare si o sa va dati seama de raspuns.

"Acum trebuiesc rezolvate bugu-urile de pe s2 , si dupa un timp se va ocupa cineva si de noutatile aparute"

Posted

nu e problema mea k tu nu ai inteles faza cu pescuitu...am dato k un exemplu general.nu am fost niciodata mod/gm sa stiu ce au de facut ,insa am fost admin la un svr de d2...joc care are logurile si scripturile mult mai complicate decat mu.Am renuntat la functie din cauza "penibililor" k tine.

Hai cu warnu

Cum ziceam, esti pe linie cu penibilismul.

dupa lungi dezbateri , ai fost ales sa te ocupi de problema culorii de la "/post"

Succes :D

Ca sa nu zici ca n-am incercat, scot cartea despre C++ uitata prin biblioteca si caut informatii despre editarea fisierelor de MU (in caz ca nu poate fi configurata intr-un fisier text si e necesar C++).

Posted

din cate am inteles de la -ija- credite GMO nu se pot obtine in nici un fel.

Acele 120 de credite au fost un cadou din partea Staffului pt toti jucatori, si.... se pare ca nu mai avem de unde sa luam/obtinem credite... dar totusi.... speranta ramane. :>

PS: se apropie revelionu... 2010. :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...