Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dan

Pe s2 se scot punctele de la toate charurile sau nu?

Recommended Posts

Posted

se scot punctele pe s2? sau nu?

eu unu mi-am crescut bk-ul special pentru s1. sa fac fatza pe spoturile mari din arena, sa nu mor la CS-uri, sa fie charul bun la dueluri. pe s2 nu voi avea acelasi defence/hp/dmg daca bk-ul meu va avea aceleasi stats.

pe s2 cu bk de 26 de rr imi iau castana si de la un sm de 17-20 de rr, sa nu mai zic de un elf sau dl mai mic ca mine.

poate un bk vrea sa-si puna mai mult dmg, sau mai multa viata

poate un elf vrea sa isi puna punctele in asa fel incat sa nu aiba bug-ul de buff

poate un dl care are peste 15k agil vrea sa traga cu fire scream

poate un sm vrea sa isi bage vit sau agil mai mult

poate un mg vrea sa se duca pe str, nu sa mai fie pe ene

sunt probleme care trebuiesc luate in calcul dupa parerea mea; nu trebuie trecut asa repede peste ele :)

chiar daca s2 seamana foarte mult cu s1, sunt 2 versiuni total diferite din pct de vedere al setarilor care s-au facut in parte fiecarei rase.

Posted

da..o problema chiar foarte bine spusa ...eu nu am nevoie de asa ceva ...dar are dreptate pe oricare servar trebuie sa mergi intr`un fel cu statusul,si vad ca multi ,defapt mai toti care sunt mari au pus punctele intr`un anumit fel...ca sa fie ok ca caracter..

Posted

da..o problema chiar foarte bine spusa ...eu nu am nevoie de asa ceva ...dar are dreptate pe oricare servar trebuie sa mergi intr`un fel cu statusul,si vad ca multi ,defapt mai toti care sunt mari au pus punctele intr`un anumit fel...ca sa fie ok ca caracter..

Posted

tocmai de asta m-am gandit ca ar fi binevenit un wipe . Oricum cine stie stie si tot cam la acelasi ranking o sa se ajunga...doar ca acu o sa fie trafic si cu harmony ;)

Guest -Sacred-
Posted

Pai si eu as ofta dupa resetarea punctelor..

Dl din cate stiu pe versiunea asta are dmg la ene .. nu la str.. si cred k multi si`ar schimba statusul ..

Posted

asa ar fi cel mai corect, sa se scoata punctele, dar nu-i cam mult de lucru? ^_^

p.s. infinity arrow ramane cu durata de 10 min max? nu e cam putin? :-?? peste tot unde am jucat cu elful, skill-ul dura de la 2 ore in sus

Posted

Si eu sunt Pentru re-punerea punctelor de catre fiecare cum doreste pentru a fi in pas cu noul Season.

Mi s-ar parea corect.. pt ca sunt anumite diferente intre versiuni care trebuie compensate cumva , iar punctele par cea mai simpla solutie..

Posted

Nimeni nu va sta sa scoata puncte rand pe rand la 400-500 de caractere. Daca se scot punctele se scot la toata lumea daca nu la nimeni.

Maine primiti raspuns si de la dragosh.

Posted

Nimeni nu va sta sa scoata puncte rand pe rand la 400-500 de caractere. Daca se scot punctele se scot la toata lumea daca nu la nimeni.

stiu aici ai si u dreptate dar unii nu vrem ...adica de exemplu cei care avem sm ...nu are rrost sa scoatem punctele...parerea mea

Posted

din toti cei 400-500 poate ca nu toti vor sa le fie scoase puncte , iar din astia poate ca unii au un motiv serios

de exemplu mie nu imi merge firescream la 20k agil , mi-ar trebui scoase 6k de la agil

sa nu se scoata la nimeni nu e o solutie pentru ca nu impaca nici capra nici varza

Posted

si eu i-am propus lui Dragos azi sa va scoata punctele. Parerea mea e ca o scoatere la toata lumea nu ar avea asa un efect dezastruos..probabil ca procentajul celor care vor sa aiba toate punctele scoase la inceputul S2 e destul de mare

Posted

da intradevar Lancelot ,dar totusi la toti nu prea este o idee buna ...

Daca spui si cu ce te afecteaza atat de mult ca ti se scot punctele o sa incerc sa te inteleg.

Te doare mana sa bagi de cateva ori comenzile cu /ADD pentru a-ti rebaga punctele asa cum erau?

Gandeste-te ca altii nu pot folosii skilluri tocmai din cauza asta iar tu zici ca nu e buna ideea din cauza....well..lene mare.

Posted

e ok ideea ....... nush cu ce va incurca pe uni sa va scoate puncetele sa le bagati din nou ... aveti comanda

sunt mult care vor sa isi bage punctele in alt fel

in 5 min tiai bagat punctele si gata ce e asa de greu ? mofturosi mai sunteti #-o

sunt de acord cu ideeea :beer:

Posted

salut!

de ce nu se continua pe s1 cu BD actuala si pe s2 sa fie o noua BD, daca tot se doreste un inceput macar sa fie din toate punctele de vedere...

din cate stiu rds nu pune la dispozitie 2 servere pentru 2 sezoane diferite

tocmai de asta m-am gandit ca ar fi binevenit un wipe . Oricum cine stie stie si tot cam la acelasi ranking o sa se ajunga...doar ca acu o sa fie trafic si cu harmony ;)

un wipe nu este tocmai solutia potrivita. eu, ca majoritatea de altfel, am muncit pentru charurile care le-am crescut. chiar nu m-ar incanta o resetare a db-ului

asa ar fi cel mai corect, sa se scoata punctele, dar nu-i cam mult de lucru? ^_^

p.s. infinity arrow ramane cu durata de 10 min max? nu e cam putin? :-?? peste tot unde am jucat cu elful, skill-ul dura de la 2 ore in sus

nu e mult de lucru. un script pentru scoaterea punctelor la toate charurile face toata treaba din cateva click-uri

sincer da ...dar vezi poate unii care sunt mari nu vor sa isi scoata punctele,vor sa ramana la fel cu punctele

nu exista bk,dl,elf care sa nu vrea sa-si puna punctele dupa noile praguri de agil. dupa cum vezi aici, http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4447581 sunt mici diferente intre pragurile de agil de pe s1 si s2.

@s-ar putea face un script similar celui de scoatere a punctelor ce depasesc 32767, care sa scoata toate punctele de la toate caracterele DAR DOAR pana la 3000 pct la toate atributele. aici sunt incluse charurile mari, in special dl,bk,elf,mg. sm-ul nu prea are ce sa scoata ca are acelasi stil de a creste ca si pe s1.

spun pana la 3000, ca unele charuri or sa se afle pe spoturile din tarkan,icarus,kalima1-7 si vor muri de la mobi (implicit vor pierde spoturile) daca se vor gasi cand vor intra in game cu toate punctele scoase pana la 1.

Posted

Oricum cand se face transferul nu o sa fii on, servarul va fi inchis pe urma ai sa ai timp sa-ti bagi punctele ....Am vazut ceva interesant pe un site ...intrai pe forum si iti bagai punctele acolo decat sa dai /add sau sa le bagi cu click :D

Ori se scot toate punctele de la toti ..ori ramanem asa ..ar merge si cealalta varianta dar uni au pierdut timp pt asta ...si cred ca ar fi mai bine si-ar schimba si charul :D :tiphat:

Posted

si eu as fi de acord cu scoaterea punctelor

desi am char mic (dl) am crescut pe strength respectiv agil ene lipsa

iar fs mananca stamina instant....

si nu doar pana la 3k ci sa ramai doar cu punctele de la lvl 1 restu sa le bagi u ...

Posted

da intradevar Lancelot ,dar totusi la toti nu prea este o idee buna ...

E o idee foarte buna, te doare mana sa-ti pui punctele la loc?

Guest Utilizatorul
Posted

doua posibilitati:

-ori le scoate la toti, indiferent de lvl si nr de rr-e varianta cea mai plauzibila (puteti baga pct la loc cum doriti cu comanda /add ;) deci nar fi nici o pb )

-ori dati un wipe la baza de date - ceea ce nu cred k se va intampla

Posted

Oricum cand se face transferul nu o sa fii on, servarul va fi inchis pe urma ai sa ai timp sa-ti bagi punctele ....Am vazut ceva interesant pe un site ...intrai pe forum si iti bagai punctele acolo decat sa dai /add sau sa le bagi cu click :D

Ori se scot toate punctele de la toti ..ori ramanem asa ..ar merge si cealalta varianta dar uni au pierdut timp pt asta ...si cred ca ar fi mai bine si-ar schimba si charul :D :tiphat:

DOAR pana la 3000 pct la toate atributele. aici sunt incluse charurile mari, in special dl,bk,elf,mg. sm-ul nu prea are ce sa scoata ca are acelasi stil de a creste ca si pe s1.

spun pana la 3000, ca unele charuri or sa se afle pe spoturile din tarkan,icarus,kalima1-7 si vor muri de la mobi (implicit vor pierde spoturile) daca se vor gasi cand vor intra in game cu toate punctele scoase pana la 1.

si eu as fi de acord cu scoaterea punctelor

desi am char mic (dl) am crescut pe strength respectiv agil ene lipsa

iar fs mananca stamina instant....

si nu doar pana la 3k ci sa ramai doar cu punctele de la lvl 1 restu sa le bagi u ...

DOAR pana la 3000 pct la toate atributele. aici sunt incluse charurile mari, in special dl,bk,elf,mg. sm-ul nu prea are ce sa scoata ca are acelasi stil de a creste ca si pe s1.

mai cititi odata ce se intampla daca ai 1 pct la toate in momentul cand intri in joc dupa ce se face trecerea oficiala de la s1 la s2. e chiar asa greu sa cititi si raspunsurile celorlalti dintr-un topic inainte sa dati addreply? :)

Posted

doua posibilitati:

-ori le scoate la toti, indiferent de lvl si nr de rr-e varianta cea mai plauzibila (puteti baga pct la loc cum doriti cu comanda /add ;) deci nar fi nici o pb )

-ori dati un wipe la baza de date - ceea ce nu cred k se va intampla

Prima posibilitate e ok, a 2a nu ar fii prea ortodoxa deci , NU!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...