Jump to content
Dani

Un munte artificial de 1000 de metri in Berlin

Recommended Posts

Un arhitect german, pe nume Jakob Tigges a facut un proiect impresionant, care consta intr-un munte artificial cu varful la 1000 de metri intr-un oras ca Berlin, capitala Germaniei. Cica din septembrie pana in martie The Berg va fi acoperit cu zapada artificiala. Sincer sa fiu as fi curios cum, unde exact si in cat timp s-ar face acest proiect. Interesant. De ce doar arabii sa aiba? Inca nu se stie daca se ca construi sau nu, dar faza e ca a aparut peste tot in presa germana. Mai multe pe site-ul oficial.

Imagine IPB

Alte imagini

sa vezi acu .. cum incep ratonii sa dea din hoanga "foarte tare !! in romania in veci nu o sa vedem !!! " apai ei habar nu au ce munti avem noi ...

proiecte putem face toti, putin skill in 3dsmax iti trebuie .. , dar realizarea e mai grea

Bravo ma. Proiectele se fac in 3dsmax. :lol:

Nu vad scopul acestui proiect. Austria e accesibila tuturor nemtilor. Acolo, munti si snowboarding la greu.

Useless.

Bravo ma. Proiectele se fac in 3dsmax. :lol:

Nu vad scopul acestui proiect. Austria e accesibila tuturor nemtilor. Acolo, munti si snowboarding la greu.

Useless.

ma rog, proiectele (proiectarea) se fac in autocad, dar in 3ds max se face machetarea 3d cu texturi (ceea ce vezi tu in poza aia.....) incredibil

eu cand am zis proiect m-am referit la scena aia ce o vezi in poza , nu la proiectul in sine (care include n'shpe mii de porcarii si balarii.)

ma rog, proiectele (proiectarea) se fac in autocad, dar in 3ds max se face machetarea 3d cu texturi (ceea ce vezi tu in poza aia.....) incredibil

eu cand am zis proiect m-am referit la scena aia ce o vezi in poza , nu la proiectul in sine (care include n'shpe mii de porcarii si balarii.)

Incredibil. Documenteaza`te inainte sa "informezi" gresit oamenii.

este doar un proiect

Sa mori tu ?! Ai citit prima fraza?! WOW

' date='Nov 25 2009, 15:39' post='4447327']

Un arhitect german, pe nume Jakob Tigges a facut un proiect impresionant, care consta intr-un munte artificial cu varful la 1000 de metri intr-un oras ca Berlin, capitala Germaniei. Cica din septembrie pana in martie The Berg va fi acoperit cu zapada artificiala. Sincer sa fiu as fi curios cum, unde exact si in cat timp s-ar face acest proiect. Interesant. De ce doar arabii sa aiba? Inca nu se stie daca se ca construi sau nu, dar faza e ca a aparut peste tot in presa germana. Mai multe pe site-ul oficial.

Imagine IPB

Alte imagini

Nu prea-i vad rostul , inteleg ca nu au unde sa mearga la sky :)) dar or sa ocupe o gramada de spatiu pe care mai incolo poate va fi de folos .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...