Dani Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Un arhitect german, pe nume Jakob Tigges a facut un proiect impresionant, care consta intr-un munte artificial cu varful la 1000 de metri intr-un oras ca Berlin, capitala Germaniei. Cica din septembrie pana in martie The Berg va fi acoperit cu zapada artificiala. Sincer sa fiu as fi curios cum, unde exact si in cat timp s-ar face acest proiect. Interesant. De ce doar arabii sa aiba? Inca nu se stie daca se ca construi sau nu, dar faza e ca a aparut peste tot in presa germana. Mai multe pe site-ul oficial. Alte imagini Link to comment
FuZZeN Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 sunt curios cum il va construi :-j Link to comment
Alecswtzu Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Cu multa ambitie o vor face. Numai munti nu am ma facut noi... Link to comment
Stalk3r Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 sa vezi acu .. cum incep ratonii sa dea din hoanga "foarte tare !! in romania in veci nu o sa vedem !!! " apai ei habar nu au ce munti avem noi ...proiecte putem face toti, putin skill in 3dsmax iti trebuie .. , dar realizarea e mai grea Link to comment
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 sa vezi acu .. cum incep ratonii sa dea din hoanga "foarte tare !! in romania in veci nu o sa vedem !!! " apai ei habar nu au ce munti avem noi ...proiecte putem face toti, putin skill in 3dsmax iti trebuie .. , dar realizarea e mai greaBravo ma. Proiectele se fac in 3dsmax. :lol:Nu vad scopul acestui proiect. Austria e accesibila tuturor nemtilor. Acolo, munti si snowboarding la greu.Useless. Link to comment
Stalk3r Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Bravo ma. Proiectele se fac in 3dsmax. :lol:Nu vad scopul acestui proiect. Austria e accesibila tuturor nemtilor. Acolo, munti si snowboarding la greu.Useless.ma rog, proiectele (proiectarea) se fac in autocad, dar in 3ds max se face machetarea 3d cu texturi (ceea ce vezi tu in poza aia.....) incredibileu cand am zis proiect m-am referit la scena aia ce o vezi in poza , nu la proiectul in sine (care include n'shpe mii de porcarii si balarii.) Link to comment
TzuYoshi Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 ma rog, proiectele (proiectarea) se fac in autocad, dar in 3ds max se face machetarea 3d cu texturi (ceea ce vezi tu in poza aia.....) incredibileu cand am zis proiect m-am referit la scena aia ce o vezi in poza , nu la proiectul in sine (care include n'shpe mii de porcarii si balarii.)Incredibil. Documenteaza`te inainte sa "informezi" gresit oamenii.este doar un proiectSa mori tu ?! Ai citit prima fraza?! WOW Link to comment
m4x Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Aiurea, faci un munte in mijloc orasului. #-o Mai bine faceau un parc minune ceva, nu munti. Interesant, dar nu-i vad rostul (poate din punct de vedere turistic) Link to comment
Stalk3r Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 @Tzuyosi calmeaza-te pt. Dzeu .. , daca tu o faci in paint da-ne pace , bea dreq un calmant.. vai de capu meu #-o Link to comment
Krait#lethalarea.com Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Pe site http://www.the-berg.de/ chiar dau de inteles ca se vor apuca de asha ceva...Si rostul lui ar fi poate turistic si impotriva poluarii un mare VERDE in oras... Link to comment
gigicarnat Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 ' date='Nov 25 2009, 15:39' post='4447327']Un arhitect german, pe nume Jakob Tigges a facut un proiect impresionant, care consta intr-un munte artificial cu varful la 1000 de metri intr-un oras ca Berlin, capitala Germaniei. Cica din septembrie pana in martie The Berg va fi acoperit cu zapada artificiala. Sincer sa fiu as fi curios cum, unde exact si in cat timp s-ar face acest proiect. Interesant. De ce doar arabii sa aiba? Inca nu se stie daca se ca construi sau nu, dar faza e ca a aparut peste tot in presa germana. Mai multe pe site-ul oficial. Alte imagini Nu prea-i vad rostul , inteleg ca nu au unde sa mearga la sky dar or sa ocupe o gramada de spatiu pe care mai incolo poate va fi de folos . Link to comment
armani114 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Interesant proiect...dar cred ca este cam greu de realizat .... pe "foaie" orice este mai usor.. Link to comment
Menum35 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Poate cu ...prim ministru Johanes cine stie . Nu stiu daca am pronuntat corec . Ideea e ca a facut din Sibiu un oras minunat. Link to comment
Random Hero Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 In poza 3 arata bine, dar in prima poza arata foarte ciudat Link to comment
topaZz Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Bravo ma. Proiectele se fac in 3dsmax. :lol:Nu vad scopul acestui proiect. Austria e accesibila tuturor nemtilor. Acolo, munti si snowboarding la greu.Useless.si ce scrie,doamne, nu se stie daca se construieste sau nu .. clar Link to comment
EquiNox Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Nu cred ca se va face asa ceva :-j sa fim seriosi cine ar sta sa construiasca un munte bucata cu bucata? Mai bine faci un puzzel de 500k de piese ;)) Link to comment
FeNo Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 sunt curios cum il va construi :-j+1, asta daca-l vor construi ... Link to comment
topaZz Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 +1, asta daca-l vor construi ...hai sa fim seriosi aici toata lumea posteaza pt +1, chiar si tu si eu asa ca nu mai criticati aiurea Link to comment
alcholic Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 ar fi o treaba ... turistic ar da bine .. cat despre poluare ..nu face un amarat de munte diferenta pentru Berlin... tind sa cred acest lucru ... :whistle: Link to comment
Guest vlad_96 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Nu cred ca va reusi sa il construiasca..dar ramane de vazut Link to comment
mitza4fun Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Ar fi ceva....genial Link to comment
Homie Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Un munte artificial? Foarte interesant, bravo arhitectului. :clap: @Sunt curios cum o sa pasca animalele iarba artificiala. Link to comment
Shadow * ClimaCool Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Dupa ce au daramat zidul Berlinului, trebuie sa faca ceva mai mare in loul lui :) Foarte tare ideea :X Nu o sa mai vezi lumea la mall-uri, o sa mearga la munte Link to comment
smash922 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Tare,daca il face il si vizitez :> Link to comment