Jump to content
Domino628

Vacanta fortata pentru elevi: cinci zile in plus fara cursuri!

Recommended Posts

Guest Wandering
Posted

lasa,lasa ca vedeti voi cum va pun parintii sa invatati toata vacanta pt teze

Posted

Dar le am cu voia mea? Nu.

Tocmai de aceea zic. Nu le ai cu voia ta, nici profesorii nu le au cu voia lor. Daca esti la scoala nu cred ca ai vazut vreun profesor care sa spuna ca el nu vrea sa mai vina la servici.

Se vede ca ai minte de scolar...

Posted

Tocmai de aceea zic. Nu le ai cu voia ta, nici profesorii nu le au cu voia lor. Daca esti la scoala nu cred ca ai vazut vreun profesor care sa spuna ca el nu vrea sa mai vina la servici.

Bun, in situatia asta nu sunt zile libere luate cu voia profesorilor. Acum cativa ani a fost o greva care a durat o saptamana, initiata de profesori (care au spus ca nu vor sa mai vina la scoala). Si atunci s-a pus problema recuperarii. Oricum ar fi, se recupereaza, chit ca e vina profesorilor, chit ca e vina conducerii.

Posted

Adica mai exista si pretentia sa recuperam?

Orice fel de greva ar fi, cu voia profesorilor sau nu, cum ai spus si tu, se vor recupera orele pierdute.

Ceea ce nu inteleg eu este faptul ca tu pretinzi sa nu mai recuperezi nimic.

Daca ar zice seful tau sa nu te duci la munca 1 luna, ai sta si 48 de ore non-stop ca sa recuperezi.

Asa ca mai intai gandeste si apoi scrie.

Bafta la scoala :>

Posted

Orice fel de greva ar fi, cu voia profesorilor sau nu, cum ai spus si tu, se vor recupera orele pierdute.

Daca ar zice seful tau sa nu te duci la munca 1 luna, ai sta si 48 de ore non-stop ca sa recuperezi.

As putea sa pretind asta, deoarece cand am mai fost la recuperari nu am recuperat absolut nimic, a fost o oarecare "fatada". Am recuperat in alte zile de scoala cu varf si indesat ce trebuia sa facem in sambetele propuse. Era timp pierdut degeaba...

Posted

Adica mai exista si pretentia sa recuperam?

se pare ca nu esti intr-o situatie foarte buna, superstarule..

The Doctor are dreptate dupa parerea mea..

si exemplul dat de el te poate face si pe tine sa intelegi cum sta treaba..

bravo "doctore".. vezi ca ti-am trimis un PM cu id-ul meu sa mai vorbim :D

Posted

se pare ca nu esti intr-o situatie foarte buna, superstarule..

The Doctor are dreptate dupa parerea mea..

si exemplul dat de el te poate face si pe tine sa intelegi cum sta treaba..

bravo "doctore".. vezi ca ti-am trimis un PM cu id-ul meu sa mai vorbim :D

Tu nu vezi ca te intorci cum bate vantul? Vezi-ti de treburile tale, ce ai facut tu a fost doar un +1, nu ai adus nimic nou pentru a ma contrazice pe mine :)

Posted

Tu nu vezi ca te intorci cum bate vantul? Vezi-ti de treburile tale, ce ai facut tu a fost doar un +1, nu ai adus nimic nou pentru a ma contrazice pe mine :)

Defapt nu este un post facut degeaba. A admis ceea ce am zis eu, ca sa intelegi si tu ca nu doar eu "bat campii" degeaba pe aici.

Din cate vad eu, tu esti un Gica-Contra al forumului. Te crezi Dumnezeu pe pamant, dar esti doar un pusti care este disperat dupa posturi.

Posted

Am spus ceva cu care nu am fost de acord si sunt Gica-Contra, imi pare rau.

Nu, este normal sa iti exprimi parerea, dar nu este normal sa te legi si de alti oameni. Continuam pe privat daca mai ai ceva de spus.

Posted

deci luni si marti liber si vacanta o luam de pe 11 decembrie ? :D

apropo de recuperari ....nu mai tin minte ....eram clasa a 6-a sau a 7-a cand a fost greva aia de 3 saptamani si am stat acasa .....acum vreo 2-3 ani (cred) , nu s'a recuperat :) veneau 10 copii la scoala si 2 profesori , dupa 4 sambete nu a mai venit nimeni :)))

Guest vlad_96
Posted

Lol noua nu ne da liber numa marti :-j

Posted

Nu gandesti ceea ce spui. Din moment ce ai liber atatea zile, este normal sa le recuperezi.

se pare ca nu esti intr-o situatie foarte buna, superstarule.. The Doctor are dreptate dupa parerea mea.. si exemplul dat de el te poate face si pe tine sa intelegi cum sta treaba.. bravo "doctore".. vezi ca ti-am trimis un PM cu id-ul meu sa mai vorbim :D

Defapt nu este un post facut degeaba. A admis ceea ce am zis eu, ca sa intelegi si tu ca nu doar eu "bat campii" degeaba pe aici.

Din cate vad eu, tu esti un Gica-Contra al forumului. Te crezi Dumnezeu pe pamant, dar esti doar un pusti care este disperat dupa posturi.

Nu, este normal sa iti exprimi parerea, dar nu este normal sa te legi si de alti oameni. Continuam pe privat daca mai ai ceva de spus.

Nu pot concepe ca tu, _TheGamE_ , ti-ai facut un alt cont pentru a ma critica, pentru ca mai apoi sa postezi faptul ca il sustii pe "Doctor". Daca vroiai sa imi spui cele de mai sus, puteai sa te folosesti de contul principal, nu sa te ascunzi in spatele unui alt cont, pentru ca mai apoi sa te dai drept o persoana X. Dezamagire totala...

Posted

Nu pot concepe ca tu, _TheGamE_ , ti-ai facut un alt cont pentru a ma critica, pentru ca mai apoi sa postezi faptul ca il sustii pe "Doctor". Daca vroiai sa imi spui cele de mai sus, puteai sa te folosesti de contul principal, nu sa te ascunzi in spatele unui alt cont, pentru ca mai apoi sa te dai drept o persoana X. Dezamagire totala...

tocmai asta am vrut sa fac.

Da, este adevarat, eu sunt _TheGamE_

Am facut acest lucru pentru ai dovedi "superstarului R" ca nu este el buricul forumului, si ca daca un necunoscut ii arata (dovedeste) acest lucru se supune situatiei si tace. In schimb daca spuneam acele lucruri sub numele de _TheGamE_ situatia statea altfel. El are impresia ca daca s-a inscris pe LinkMania inaintea mea este superior mie.

Din moment ce am recunoscut acest lucru, si i-am zis si lui in fata, si am zis si aici pe forum, nu ma ascund !

Acum va las pe voi sa va ganditi cum stau lucrurile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...