Jump to content
Irina

Cal ranit si flamand, abandonat la marginea Bucurestiului!

Recommended Posts

Posted

Trei saptamani a zacut bietul animal fara sa manance nimic intr-un sant de langa lacul Pantelimon, pana cand un trecator a dat alarma. Calul era acoperit cu o patura.

"Calul are rani la nivelul humesurului datorita harnasamentului, paraziti externi, calcatura in laba de urs", a declarat medicul veterinar care a consultat animalul.

Asa l-au gasit pe bietul cal cei de la Politia comunitara, care au chemat si un medic veterinar. Cand au aflat ca cineva se intereseaza de starea animalului, au aparut si proprietarii, crezand probabil ca vor primi niste bani, dar au parasit zona cand au inteles ca pot fi amendati si chiar inchisi.

Daca vor fi prinsi, cei care au abandonat calul ar putea fi inchisi un an de zile si amendati cu 10.000 de lei pentru cruzime. Din pacate, abia acum incepe sezonul abandonurilor, spun medicii veterinari.

Multi proprietari care nu se gandesc decat la castig isi abandoneaza caii fara pic de mila, daca sunt batrani si bolnavi.

Sursa : PROTV

Posted

ce te astepti la noi in tara ... ar trebuii sa se infinteze si la noi un fel de "politia animalelor"

o idee buna...dar la noi nu-si fac treaba comunitarii...dar sa se mai infiinteze politia animalelor...

PS: eu pe acolo locuiesc si am trecut zi de zi...si nu am vazut nimic....nici de pe motor,nici din masina si nici cand eram pe jos.....dar...

Posted

da , sa se infiinteze politia animalelor , cum e pe animal planet :)) :cool2: oricum sincer , eu pe oamenii astia i'as inchide pe putin 10 ani pentru fapte d'astea ....saracutul calut :crybaby:

Guest vlad_96
Posted

Cum naiba poti face asta unui biet animal...acu cateva zile am vazut pe ProTv ca un om "prost" ca altcumva nu am cum sa ii zic i a bagat 2 scanduri in .... la iapa si a murit :|

Posted

am vazut acum 2 zile o stire pe ProTV , adaposturile din Japonia aglomerate (sau ceva de genu') , cica aia isi lasa cainii acolo sau pisicile doar pentru ca "rasa canina respectiva nu mai e la moda" , in acel moment sincer imi venea sa scuip televizorul , circa 350 000 de animale de companie sunt lasate la adapost , si tragic , 90% dintre ele sunt eutanasiate , odata lasate la adapost daca nu sunt adoptate in 5-6 zile le omoara , mai trist pentru pisici care sunt tinute acolo doar pentru cateva ore , daca nimeni nu le adopta , eutanasierea .

Mancatori de viermi idioti .....

Posted

voi credeti ca la cineva ii pasa de animale ?(ma refer la cei de sus,din stat)si multi alti oameni care le chinuie,sa va spun ceva..

trebuia sa merg la alimentara (zona cu multi tigani) si aud ca scheauna un caine ,am mers sa vad ce ii si bietul caine era legat cu un lant si spanzurat in canal(nu a murit) l'am scos repede si din tufisuri au iesit 2 gipsy care m'au luat la intrebari ca dece l'am scos....Am mers la unu din ei si i'am scuipat in ochi da nu asa o flegma de nici daca masa il cauta cu 10 submarine nu l'ar mai fi gasit ..asa si la celalalt un pumn in fata...(am fugit ca au mai venit vreo 2:)) ) da oricum am avut cateva momente de mandrie:))

oameni mai rai decat animalele,pana la urma cine ii animal? :-?

Posted

voi credeti ca la cineva ii pasa de animale ?(ma refer la cei de sus,din stat)si multi alti oameni care le chinuie,sa va spun ceva..

trebuia sa merg la alimentara (zona cu multi tigani) si aud ca scheauna un caine ,am mers sa vad ce ii si bietul caine era legat cu un lant si spanzurat in canal(nu a murit) l'am scos repede si din tufisuri au iesit 2 gipsy care m'au luat la intrebari ca dece l'am scos....Am mers la unu din ei si i'am scuipat in ochi da nu asa o flegma de nici daca masa il cauta cu 10 submarine nu l'ar mai fi gasit ..asa si la celalalt un pumn in fata...(am fugit ca au mai venit vreo 2:)) ) da oricum am avut cateva momente de mandrie:))

oameni mai rai decat animalele,pana la urma cine ii animal? :-?

Unde stai nenea , facem noi politia animalelor !

Posted

bine ca l-a acoperit cu o patura... cine a avut ocazia sa mearga calare sau sa poata sa fie in preajma cailor stie ca sunt niste animale foarte placute

inchisoare frate pt asa ceva!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...