Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

itemele 380 sunt nefolositoare pana la lvl 380 ...

sm full cu viper dadea 6k max 30k dmg k7 si cu kunduns taff dadea max 65k

se poate rezolva? :)

edit: thx :D nu mai fac reply

Posted

se cenzureaza unele cuvinte ce sunt necesare pt comunicare intre jucatori gen dupa nu ma refer la dupe :)) iar prostiile nu

pentru ca ai clientul beta .

se poate rezolva? :)

s-a rezolvat problema cu itemele 380

Posted

Nu merg sa fie sterse ca masura de precautie in cazul furturilor de conturi.

bulshit

e de datoria fiecaruia sa aiba grija de contul lui.

ramane la alegerea mea daca vreau sa-mi dau delete la bk-ul meu la lvl 300-400 sau 1.

Guest LuckyMe
Posted

Poate s-a mai scris:

Daca iesi din arena, nu mai poti sa reintri decat cu move/warp.

Nu am reusit trecerea din tarkan in kanturu; din kanturu in tarkan merge.

Posted

Poate s-a mai scris:

Daca iesi din arena, nu mai poti sa reintri decat cu move/warp.

Nu am reusit trecerea din tarkan in kanturu; din kanturu in tarkan merge.

Merge din tarkan in kanturu doar pe la o singura coordonata. In arena poti ajunge doar cu move.

Posted

Alt Bug intalnit, se anunta CC-ul cumpar o invitatie, dau click dreapta pe ea sa intru nimic. O vand, cumpar alta, iar tot nimic. Dupa ce se inchide CC-ul tot nu merge click dreapta (ar trebui sa apara ca pot intra peste 1 ora si ceva...). Dau un sw iar nimic :))

Guest Reload:)
Posted

bug oare ?de ce numai pe spoturile mare am lag?pe cele mici nu am nici 1 problema,cand ma duc pe spot mare un lag de nu iese nici evil spirits :banghead:

Posted

Alt Bug intalnit, se anunta CC-ul cumpar o invitatie, dau click dreapta pe ea sa intru nimic. O vand, cumpar alta, iar tot nimic. Dupa ce se inchide CC-ul tot nu merge click dreapta (ar trebui sa apara ca pot intra peste 1 ora si ceva...). Dau un sw iar nimic :))

mie pe s2beta mi-a mers sa intru in CC fara nici o problema

Posted

bug oare ?de ce numai pe spoturile mare am lag?pe cele mici nu am nici 1 problema,cand ma duc pe spot mare un lag de nu iese nici evil spirits :banghead:

poate le e frica la evil spirits sa iasa pe spoturile mare... chiar ai 1 mare problema si anume bugu din creieru tau =))

on topic:

in lot la fire golem cand ai lvl mic:

- bara iti ramane la 0

- stai 5-8 min nu faci lvl si cand faci lvl faci cate 3-4 odata ( intre lvl 200-280 )

Posted

Bk lvl 295 1 rr

M-am dus in LoT, am tras putin pe spotul 2, am dat sw. cand am incercat sa intru imi zicea ca, contul este conectat, desi eu iesisem de mult de pe acel cont. am incercat sa intru de la alt PC dar aceeasi problema, contul este conectat.

:crazy:

Posted

am si eu o intrebare

cand sunt phono cum reusesc sa scap daca nu fac dmg mobilor?dar mobii imi fac mie dmg, sa numai zic ca si guard-ul da in mine:))

am vazut intrebarea si mai sus dar nici un raspuns concret

e bug sau......

am rezolvat

Posted

um se consuma mana singurica pe DL (revin cu printuri imediat) dar numai cand dau mobi in mine;0

http://img30.imageshack.us/img30/5018/screen112908380007.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/4831/screen112908380008.jpg

stiu ca nu se vede foarte clar, dar earthquake nu mananca mana

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...